Vigeur - Vi sætter livet over bundlinjen

Vigeur er det levende, digitale nyhedsmedie til professionelle og ambitiøse nordjyder. De knap 150.000 erhvervsaktive i både det offentlige og det private, som ønsker et godt arbejdsliv. Og til de ca. 45.000 yngre nordjyder, der er på vej til at etablere sig i livet og karrieren.

Vigeur fokuserer på arbejdslivet - menneskerne og det, der driver dem. Vi fortæller historier fra det aktive Nordjylland, som emmer af optimisme og fremsyn, og hvor der er plads til både personlig og karrieremæssig udfoldelse. Levende og præcist – i tekst, video, lyd og tal. Erhvervslivet tilhører en specifik del af vores samfund. Dit arbejdsliv tilhører dig, og kun dig.

At tale om arbejdsliv er derfor at tale om mennesker, og det der driver dem.

Gennem solidt journalistisk håndværk præsenteret i nyskabende og indbydende formater skubber Vigeur til opfattelsen af Nordjylland som destination. Både for karrieren og for livet i det hele taget. Med døgnets vigtigste historier i det daglige kaffebrief, med ledelsesperspektiver og inspirerende karrierefortællinger hjælper vi den ambitiøse nordjyde til at få indfriet sine ambitioner.

Vigeur er også nye annonceringsmuligheder. Og et engagerende personalegode, virksomheder kan give deres medarbejdere i abonnement.

 

Konkakt Account Manager Kristina Kjærsgaard på tlf. 25147066 eller e-mail kkj@dnmh.dk og hør mere om Vigeurs personalegode- og annoncemuligheder.

Klik her hvis du gerne vil annoncere gennem Vigeur