Take-over af Det Nordjyske Mediehus

Lancering af det digitale erhvervsmedie Vigeur 

Fredag den 10. september blev Vigeur lanceret. Vigeur er en ny satsning fra det Nordjyske Mediehus og fokus for det digitale medie er at synliggøre, de mange muligheder der er i Nordjylland – uanfægtet om din karriere er indenfor det offentlige eller private.  

Ansvarshavende chefredaktør for Det Nordjyske Mediehus Karl Erik Stougaard udtaler: 

”Jeg oplever, at ordet lokalmedie ofte giver associationer om andenrangsjournalistik. Det både kan og skal vi ændre. Det er essentielt for den sammenhængskraft, vi som publicister i Nordjylland skal være med til at sikre ” 

Han påpeger, at medieforbruget i stigende grad bliver globalt. Standarden for fortælleformer og distribution sættes af internationale spillere, og derfor er danske medier – og nordjyske medier – nødt til at sigte efter verdensklasse. Verdensklasse var også målet for eventet, men naturligvis med en lokal vinkel. Det har betydet, at de eksterne aktører, der blev hyret ind, alle var nordjyske. Vi ønsker ikke blot at beskrive det nordjyske (erhvervs)liv, men indgå som en del af det.  

På opdagelse i Vigeurs formater 

Dagen tog udgangspunkt i et ønske om, at gæsterne på dagen, fik muligheden for at opleve Vigeur. Det er en enestående chance for et digitalt medie, på én dag at blive fuldstændig håndgribelig. Vigeur er et medie du kan lytte, læse og se. Det ville vi gerne synliggøre på dagen. I praksis betød det f.eks., at gæsterne allerede på parkeringspladsen kunne se et af Vigeurs formater: Vigeruliftet på en (meget stor) skærm. Indenfor var der bl.a. en podcast station med både lyd og visuals.  

På alle ”formatstationer” var der naturligvis også en repræsentant fra teamet bag Vigeur, der både kunne besvare spørgsmål og indgå i dialog med gæsterne.  

I Kuppelsalen i Det Nordjyske Mediehus 

Den mere formelle del af programmet foregik i Kuppelsalen, hvor der var en præsentation af mediet, holdet bag vigeur og de muligheder der er for samarbejdspartnere. Derudover var der en enkelt gæsteoptrædende i form af Morten Albæk.   

Vi vil gerne sige tak til alle for en fantastisk dag. 


Før eventet

Tag et kig på alle deltagerne her

Under eventet

Tag et kig på billederne lige her

Efter eventet

Tag et kig på billederne lige her