Hos Det Nordjyske Mediehus ønsker vi at tiltrække de bedste medarbejdere. Vi leder efter personer, som har den rette balance mellem faglige og personlige kompetencer, der matcher vores strategiske ambition og værdier.

Hos os betyder alder, køn, hudfarve, og religion ikke noget, for her er der plads til alle, der ønsker at bidrage til at nå vores målsætninger og samtidig tage ansvar for at skabe en god arbejdsplads. Her vægter vi fællesskab og samarbejde, der bygger på tillid og respekt.

Hver eneste medarbejder i Det Nordjyske Mediehus er vores vigtigste aktiv. Det er medarbejderens motivation, engagement og adfærd, der skaber vores resultater. Og det er vores opgave som virksomhed at skabe de bedste rammer og muligheder for den enkelte.

Vi fortæller historier derfra, hvor livet leves, og det er et stort privilegium at være med til at gøre en forskel.

-Thomas Lee Christensen

Jeg har haft flere forskellige stillinger i Det Nordjyske Mediehus. Derfor har jeg haft chancen for at udvikle mange nye kompetencer inden for forskellige områder.

- Mette Kjul Pedersen

Jeg har fantastiske kolleger! De er både dygtige og utrolig søde, og det er guld værd.

-Pia Haugaard

Det er en stor og spændende faglig udfordring for mig at arbejde i Det Nordjyske Mediehus.

- Christian Made Hagelskjær

Min drøm har altid været at komme til Det Nordjyske Mediehus.
- Mads Kulmbak

Det Nordjyske Mediehus er en innovativ virksomhed og en rigtig spændende arbejdsplads, der har været god til at gå nye veje.

- Pernille Thygesen