Gør karriere i Danmarks mest attraktive mediehus

Salgsorienteret og målrettet Account Manager til Nordiske Medier

Nordiske Medier har allerede udvidet Odense teamet med to dygtige account managers/mediekonsulenter, men væksten fortsætter i højt tempo og derfor ønsker vi at forstærke teamet yderligere.

Har du sans for salg, en formidabel forretningsforståelse og en naturlig nysgerrighed for mange forskellige brancher? Så er du måske den nye account manager, i daglig tale ved Nordiske Medier kaldet mediekonsulenter, der skal være en del af det dygtige salgsteam i Nordiske Mediers afdeling i Odense.

Nordiske Medier er Nordens største B2B mediehus indenfor nyhedsdækning af det nordiske erhvervsliv. Med konstruktive, troværdige og uafhængige nyheder dækkes det nordiske erhvervsliv hver dag med mere end 50 forskellige medier. Dette gælder bl.a. fagbladene Licitationen, Søfart og Motor-magasinet, som er blandt Skandinaviens ældste og mest læste fagblade.

Som datterselskab af Det Nordjyske Mediehus er Nordiske Medier informations- og kommunikationskanal for mange forskellige brancher herunder byggebranchen, fødevareindustrien, søfart, plejesektoren m.fl. Der sendes online nyhedsbreve ud til mere end 550.000 modtagere og der er omkring 450.000 læsere af Nordiske Mediers printmedier.

Nordiske Medier er et stolt og innovativt mediehus med over 200 medarbejdere fordelt over København, Stockholm, Aalborg og Odense. Bliv klogere på Nordiske Medier og deres arbejde inden du søger stillingen. Læs mere her: https://omos.nordiskemedier.dk/medier/


Hverdagens menukort

Som account manager/mediekonsulent ved Nordiske Medier bliver du en del af en performancekultur, hvor du selv er med til at sætte dagsordenen i en varierende arbejdsdag. I samarbejde med dine kollegaer arbejder du målrettet med medierådgivning, salg og udarbejdelse af tilbud til nye kunder såvel som til den eksisterende kundeportefølje.

Du er måske i starten af din salgskarriere og er klar til nye udfordringer og udviklingsmuligheder i et uformelt arbejdsmiljø med højt til loftet.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • Telefonisk opsøgende salg til nye kunder samt pleje og udvikling af eksisterende kundeportefølje.
 • Udarbejdelse af tilbud.
 • Opstart af nye temaer på tværs af medier.
 • Opnåelse af dit budget.

Kommunikativ og vedholdende salgsbombe

Ønskelisten er lang, men vi ser gerne at du:

 • Har en smule salgserfaring – har du også kendskab til mediebranchen, er det bestemt en fordel.
 • Er selvkørende, resultatorienteret og målrettet samt brænder for salg og rådgivning.
 • Har forståelse og næse for forretningsudvikling og kan omsætte dette til glæde for kunden, ligesom du finder det interessant at tale med virksomheder indenfor mange forskellige brancher.
 • Kan relatere dig til Nordiske Mediers værdier om at være åbne, modige, passionerede og ordentlige.

En moderne, innovativ og spændende mediekoncern

Du får en arbejdsplads, der lægger vægt på, at din oplevelse af og trivsel på jobbet er en forudsætning for skabelsen af den gode kunderejse. Du bliver en del af en hverdag, hvor kollegial sparring og samarbejde er i højsædet, og hvor du bliver klædt godt på til opgaverne.


Nordiske Medier tilbyder

 • Udviklings- og fremtidsmuligheder i en innovativ mediekoncern.
 • En spændende og varierende hverdag.
 • En arbejdsplads der sætter trivsel højt og prioriterer samvær gennem bl.a. sociale arrangementer.
 • Dygtige og imødekommende kollegaer på tværs af geografi og faglighed.
 • Fast grundløn og bonusordning samt pension og sundhedsforsikring.

Sådan ansøger du

Du søger stillingen gennem vores rekrutteringspartner Asgaard Recruitment.

Har du spørgsmål til stillingen eller processen kan du kontakte rekrutteringskonsulent Rikke Vinther Skibsted på rvs@asgaardrecrutement.dk eller tlf. 20702686


Ansøgningsfrist

Løbende

Bemærk

Stillingsopslaget indrykkes løbende på forskellige jobportaler. Dette betyder ikke, at stillingen er genopslået, blot at den igangværende proces ikke er afsluttet.