Hos os er der plads til udvikling

Morten Thammawat Birkedal Pedersen er softwareudvikler i IT-afdelingen hos Det Nordjyske Mediehus.

Softwareudvikler Morten Thammawat Birkedal Pedersens arbejdsopgaver spænder vidt, lige fra udvidelse af funktionalitet til små ændringer i designs. At arbejde med IT kan være en kompleks størrelse. Morten beskriver selv, at hans vigtigste opgave er at kunne oversætte noget menneskeligt til et system, som derefter skal kunne udføre det, mennesket ønsker. 

Morten Thammawat Birkedal Pedersen er med sine godt 30 år stadig i en tidlig fase i sit karrierespor, og her motiveres han af at kunne dygtiggøre sig og lære fra folk med mange års erfaring inden for IT-branchen:

- At udvikle mig og hver dag lære noget nyt er en stor motivation for mig. Det giver mig virkelig meget at være omgivet af kolleger, som har mange års erfaring, og som samtidig er villige til at lære fra sig. Det er fedt at være et sted, hvor der er ressourcer og midler til, at også jeg kan udvikle og dygtiggøre mig, siger han.  

Det er fedt at være en del af den digitale udvikling i Det Nordjyske Mediehus.

Tidligere har Morten Thammawat Birkedal Pedersen arbejdet i flere start-up virksomheder, hvor han ikke oplevede samme grad af struktur og faglig sparring, som han oplever hos Det Nordjyske Mediehus.  

- Jeg synes, at der hos Det Nordjyske Mediehus er styr på tingene og kompetente mennesker over hele linjen. Uanset hvem jeg søger råd hos, føler jeg, at jeg får et brugbart svar. Denne form for faglig sparring og vidensdeling har jeg ikke oplevet før, siger Morten Thammawat Birkedal Pedersen.

Det Nordjyske Mediehus er et moderne og innovativt mediehus, der er i en rivende digital udvikling, og i jobbet som softwareudvikler er Morten Thammawat Birkedal Pedersen en stor del af det.   

- Det er fedt at være en del af den digitale udvikling i Det Nordjyske Mediehus. Det, at være med til at bygge elementer op fra bunden, er helt unikt, dels fordi man får den fulde forståelse for processerne bag, og fordi man ligeledes får lov til at være kreativ. Det - tror jeg - vil tiltale de fleste. Det tiltaler i hvert fald mig, siger han.

Hos Det Nordjyske Mediehus er der plads til alle, uanset personlig baggrund og orientering. Dermed er der også stor diversitet i mediehuset. Netop den store diversitet er Morten Thammawat Birkedal Pedersen tilhænger af.

- Selvom vi er meget forskellige i min afdeling, har alle været meget imødekommende. Jeg har oplevet det som nemt at komme ind som ny medarbejder.  Når man ser på den store diversitet i afdelingen, er det et godt eksempel på, at forskellighed styrker indsatsen. Vi spiller hinanden gode, og det er fedt at opleve.  

Jeg synes, at der hos Det Nordjyske Mediehus er styr på tingene og kompetente mennesker over hele linjen.

Fakta:

Morten Thammawat Birkedal Pedersen

Softwareudvikler hos Det Nordjyske Mediehus

Er uddannet datamatiker

Har arbejdet i Det Nordjyske Mediehus siden september 2021