En fantastisk sommer i Nordjylland 2021

Sommeren 2021 bliver noget særligt i Nordjylland. 60 % af alle danskere forventer at blive i Danmark, og allerede tidligt på året er rigtig mange sommer- og feriehuse udlejet. Og som en region med mange af landets attraktive sommerhusområder, vil Nordjylland helt sikkert summe af liv og glade danskere på ferie. Nogle af dem er endda nordjyder, der holder sommeren hjemme – eller i et sommerhus i deres egen region.

De bedste oplevelser og tilbud

Alle de mennesker – både de nordjyske og de tilrejsende – skal have inspiration til, hvad de kan opleve i deres ferie! Hvor tager man hen, når solen bager, hvad kan man opleve hvis det regner – og hvor er de bedste sommertilbud, når man vil shoppe?

Derfor laver vi ekstra tiltag i lokalaviserne, på de lokale nyhedssites og i radioerne hele sommeren (uge 26-31).

Levende sommer i de lokale medier

  • Lokalaviserne fyldes hver uge med masser af inspiration til oplevelser og aktiviteter i Nordjylland. Oplag og omdeling udvides, så lokalaviserne også kommer ud til sommerhusene.
  • Radio ANR og Radio Nordjyske laver tips til oplevelser og sender live fra forskellige nordjyske attraktioner.
  • Og de lokale nyhedssites på Ligeher.nu, får masser af sommerindhold, hvor gode historier og annoncer frister både nordjyder og turister. 

 

Ny, inspirerende turistguide

Samtidig udgiver vi en ny nordjysk turistguide, ”Velkommen til Nordjylland”, som distribueres over hele regionen. Her præsenteres turisterne for artikler, seværdigheder, begivenheder, aktiviteter – og selvfølgelig annoncørernes tilbud. Guiden indeholder lokalsider, hvor man kan læse mere om lokalområderne i regionen. Guiden omdeles til alle fritidshuse samt på tankstationer, seværdigheder, attraktioner, udvalgte butikker, turistkontorer og lignende. I alt 71.000 eksemplarer.

Endnu mere sommer end sidste år

Hvis du synes, det minder om ”En særlig sommer” i de nordjyske lokalaviser sidste år, så er det rigtigt. Vi udnytter alle de gode erfaringer, vi fik i 2020, og udvider sommertemaet til også at omfatte de lokale radioer ANR og Radio Nordjyske og de lokale nyhedssites LigeHer.nu. Og tilføjer turistguiden ”Velkommen til Nordjylland”, så det alt i alt bliver en fantastisk sommer i Nordjylland 2021.

 

Ønsker du at blive annoncør i vores sommerkampagne så kontakt os her eller læs mere og bestil her