Sommeren er LigeHer.nu

Det Nordjyske Mediehus styrker lokalsitet LigeHer.nu med et nyt ’sommerunivers’, som kan tilgås fra alle lokalsider eller direkte på LigeHer.nu/sommer. Universet skal gøre det endnu lettere for nordjyder og turister at finde inspiration og ideer til den bedste ’Sommer i Nordjylland’. 

Sitet lanceres som en naturlig del af en sommerkampagne, hvor Det Nordjyske Mediehus, for tredje år i træk, sætter fokus på ’Sommer i Nordjylland’ i uge 26-31 på tværs af vores medier.

Som annoncør kan du selvfølgelig blive en del af ’Sommer i Nordjylland’ kampagnen og minde de mange ferienordjyder om, hvad du tilbyder i sommerperioden. Annoncér dine sommertilbud på LigeHer.nu, Aalborg.nu og i de nordjyske lokalaviser. Som annoncør på ligeher.nu vil du automatisk være en del af det nye site og få glæde af det øgede fokus der vil være på det i løbet af sommeren – er du endnu ikke annoncør, så tag fat i din lokale mediekonsulent eller kontakt os her for at blive en del af sommerkampagnen.

 

Nordjyderne nyder sommeren i Nordjylland

Kampagnen 'Sommer i Nordjylland' blev i først omgang lanceret for at imødekomme de mange Nordjyder, som de seneste år har holdt ferie under hjemlige himmelstrøg. Turisternes tilbagevenden og Nordjydernes lyst til at holde ferie hjemme har fået kampagnen til at vokse. I første omgang med en Turistguide for hele Nordjylland og nu også det nye site.

Ifølge en ny undersøgelse foretaget af Panel Nordjylland nyder over halvdelen af nordjyderne sommeren hjemme i Nordjylland. Ca. hver fjerde bliver her faktisk hele sommeren 2022!*

To ud af tre nordjyder har allerede planer om at besøge nordjyske attraktioner til sommer, men der er også mange, der ikke har lagt planer endnu, og som er åbne for nye forslag og god inspiration.*

 

Foto: Henrik Louis


En sommer fuld af inspiration

I de nordjyske lokalaviser, i vores turistguide, på LigeHer.nu og Aalborg.nu inspirerer vi til attraktioner, spisesteder, udflugter og andre oplevelser i den nordjyske sommer: Foromtaler, reportager, inspiration til lokale seværdigheder og mustsee-anbefalinger. Vi inspirerer også på tværs af redaktionerne så ideer til nye gode oplevelser kommer ud i flere lokalområder.


Nyt sommersite på LigeHer.nu/sommer

LigeHer.nu er Det Nordjyske Mediehus’ lokalsite med nyheder lokalt og for hele regionen, som nu har fået en side, dedikeret til at vise alt det bedste vedrørende den nordjyske sommer.

Ligeher.nu/sommer samler vi et hav af oplevelser i Nordjylland med alt fra aktiviteter, naturoplevelser og feriemuligheder til udflugter, turistattraktioner og seværdigheder i det nordjyske. Der vil også være gode tilbud på sommerudsalg, varer og oplevelser, som læserne kan nyde hen over sommeren og hver uge nye konkurrencer på LigeHer.nu’s lokale facebooksider.

*Kilde: Panel Nordjylland, maj 2022