”ANR er et fristed. Både når der er brug for at lægge bekymringerne til side og tænde op under festen, når der er brug for et godt grin, og når der er brug for at have en god ven i øret.”

- Carsten Nymann, redaktionschef for radio og lyd

Med over 180.000 ugentlige lyttere er ANR landets andenstørste lokalradio, men vi er meget mere end det. På tværs af radio, podcast, video, events og sociale platforme stræber ANR efter at være noget for alle unge mellem 16-29 år. ANR er med på sidelinjen, når de vælger uddannelse, leder efter lejlighed, drømmer om en kæreste og generelt prøver at finde ud af, hvad de skal stille op med livet. 


Følg os

Her kan du følge os

Radio

ANR på FM dækker hele den nordjyske region – fra Thy og Mors i vest til Mariagerfjord i sydøst og til Skagen i Nord. Du kan også finde ANR på DAB+ og streaming (app og smart speakers).


Podcast

Du finder ANR’s podcast alle de steder, du normalt lytter til podcast. Blandt titlerne er ”Weekend med Johnni Gade” og Morgenkøterne, Anders og Matilde.


Live

Hvert år tænder ANR op under festen, når de store events rammer Nordjylland. Du kan blandt andet møde os til Karneval i Aalborg, Hjallerup Marked og Nibe Festival.


SoMe

Kom helt tæt på ANR’s værter og personligheder, stil spørgsmål og del dine tanker og meninger ved at følge os på facebook, instagram, tiktok og Youtube.


Find os

Facebook

Følg os på facebook

Lyt

Lyt til os lige her

Annoncér

Vil du annoncere gennem ANR?


Praktisk info

om ANR

Sendefrekvenser

Find vores frekvenser lige her

Jura og etik

Find alle vores informationer lige her

Konkurrenceregler

Find vores konkurrenceregler her