Bliv studentermedhjælper, kom i praktik eller skriv projekt med os

I Det Nordjyske Mediehus er vi glade for tit at kunne tilbyde spændende studiejobs, praktikophold eller indgå i et projekt- eller specialesamarbejde med studerende.

Vi har studentermedhjælpere og praktikanter i mange roller og afdelinger på tværs af organisationen og fra flere forskellige uddannelsesretninger. I 2022 kunne vi f.eks. tælle 70 studentermedhjælpere i hele virksomheden fordelt på forskellige afdelinger og lokationer.

Studerende hos os

Når du er studerende i Det Nordjyske Mediehus, er det vigtigt for os, at du fra dag ét bliver en del af din nye arbejdsplads på lige fod med resten af dine kolleger.

Vi lægger blandt andet stor vægt på, at:

  • Du får oplæring og sparring fra kolleger, så du har det bedste afsæt for at dygtiggøre dig og lære nyt.
  • Du bliver en del af fællesskabet og har mulighed for at indgå i et netværk med andre studerende. Blandt meget andet inviterer vi løbende til velkomstmøder, sjove events eller sociale aktiviteter – så du kan deltage i alt lige fra vores sommerfest til en fodboldkamp på stadion.
  • Du får selvfølgelig den nødvendige fleksibilitet i hverdagen, så du samtidig kan passe dit studie. Især op til eksamensperioder, eller når du skal aflevere en stor opgave.

Sådan søger du et studiejob eller praktikophold

Vi slår typisk ledige studiejobs eller praktikophold op lige her sammen med vores ledige stillinger.

Hvis du er interesseret i et studiejob eller praktikophold, er du også mere end velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. Vi kigger løbende på de indkomne ansøgninger og kontakter dig, hvis vi ser et match og har mulighed for at imødekomme dine ønsker.

Opret en jobagent og få besked, når vi har noget, der passer til dig

Du kan også oprette en jobagent, så du modtager en mail fra os, når vi har ledige studiejobs eller praktikophold, der matcher dine ønsker.

Indgå i et speciale- eller projektsamarbejde

Hvis du skal i gang med at skrive dit afsluttende speciale eller et projekt i forbindelse med dit studie og gerne vil involvere Det Nordjyske Mediehus, kan du skrive til os på: personale@dnmh.dk