Få hjælp til din markedsføring


Den Nordjyske Agenda 2024

Bliv klædt på til året med den nyeste viden om nordjyderne og tidens tendenser. I år med et ekstra deep dive på de unge forbrugere.


Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få viden og inspiration til din markedsføring i vores nyhedsbrev til erhvervskunder


360 graders medierådgivning

Vores brede medieudvalg og digitale specialistkompetencer sikrer dig en unik rådgivning omkring medierne i samspil og den mest effektive medieplan for din virksomhed

Månedens tal

5014328
interaktioner på sociale medier
11246387
sidevisninger
189360
timers radiolytning

Din genvej til flere kunder

Få hjælp til din markedsføring af os

Én fast kontaktperson med indsigt

I Det Nordjyske Mediehus får du din egen medierådgiver. Én kontaktperson med indsigt i hele mediepaletten: online, sociale medier, aviser, radio m.m. Én som kender dit lokalområde og kan forstå din forretning og konkurrencesituation.


Vi kender nordjyderne ud og ind

4 ud af 5 nordjyder bruger vores medier hver uge og mere end 5.000 nordjyske virksomheder køber markedsføring hos os i dag. Vi vurderer dine muligheder på alle medieplatforme og hjælper dig, så du når målet med din markedsføring.


Sammensæt din egen kampagne

Hos os kan du sammensætte din markedsføring fra kampagne til kampagne – skræddersyet efter dine behov. Vi rådgiver og vejleder dig omkring hvilke medier og platforme, der giver dig de bedste resultater, så du får mest mulig ud af din medieplan.


Markedsføring til fast månedspris

Vil du gerne kende dine udgifter og have en overskuelig plan for din markedsføring i en længere periode, så bliv en del af vores loyalitetsprogram. Her har du mulighed for ratebetaling/fast pris pr. måned.

Brands i Det Nordjyske Mediehus

Bliv kontaktet af en medierådgiver

Jeg accepterer, at Det Nordjyske Mediehus behandler mine oplysninger. Læs mere om persondata på Persondata-og-GDPR