Hos Det Nordjyske Mediehus ønsker vi at tiltrække de bedste medarbejdere. Vi leder efter personer, som har den rette balance mellem faglige og personlige kompetencer, der matcher vores strategiske ambition og værdier.

Hos os betyder alder, køn, hudfarve, og religion ikke noget, for her er der plads til alle, der ønsker at bidrage til at nå vores målsætninger og samtidig tage ansvar for at skabe en god arbejdsplads. Her vægter vi fællesskab og samarbejde, der bygger på tillid og respekt.

Hver eneste medarbejder i Det Nordjyske Mediehus er vores vigtigste aktiv. Det er medarbejderens motivation, engagement og adfærd, der skaber vores resultater. Og det er vores opgave som virksomhed at skabe de bedste rammer og muligheder for den enkelte.

"Det Nordjyske Mediehus er en innovativ virksomhed og en rigtig spændende arbejdsplads, der har været god til at gå nye veje."

- Pernille Thygesen

"Jeg har fantastiske kolleger! De er både dygtige og utrolig søde, og det er guld værd."

- Pia Haugaard

Sådan er ansøgningsprocessen

For at søge en stilling hos Det Nordjyske Mediehus-koncernen A/S, skal du sende en ansøgning og et CV som angivet i stillingsopslaget. Du vil modtage en bekræftelse, når vi har registreret din ansøgning.

Vi gennemgår alle indkomne ansøgninger, og hvis vi vurderer, at du er en relevant kandidat til stillingen, vil vi indkalde dig til en samtale, hvor vi kan lære dig bedre og kende, og du kan få bedre indsigt i jobbet og os. Til nogle stillinger vil du skulle løse en case-opgave. Det er for at give dig et endnu bedre billede af den daglige opgaveløsning i jobbet, og samtidig giver den os et godt indblik i, hvordan du vil gribe opgaven an.

Inden vi eventuelt ansætter dig, vil vi, forudsat at du har samtykket hertil, bede dig oplyse relevante referencer, som vi herefter vil kontakte enten pr. oplyst telefon eller mail.

Hvis du bliver tilbudt stillingen, vil du få tilsendt en ansættelseskontrakt til digital signering med NemID.

Hvis det ikke er muligt at tilbyde dig en stilling, vil du enten telefonisk eller per mail modtage et afslag. Dette gælder for såvel uopfordrede som opfordrede ansøgninger.

Sådan behandler vi dine oplysninger

Det Nordjyske Mediehus-koncernen er dataansvarlige for de personoplysninger, som du indtaster, fremsender og oplyser i forbindelse med rekrutteringsprocessen, når du søger job hos os. Oplysningerne indhentes og behandles udelukkende med stillingsbesættende formål.

Klik her, for at se, hvordan vi behandler dine personoplysninger i forbindelse med et rekrutteringsforløb hos Det Nordjyske Mediehus-koncernen.

"Jeg har haft flere forskellige stillinger i Det Nordjyske Mediehus. Derfor har jeg haft chancen for at udvikle mange nye kompetencer inden for forskellige områder."

- Mette Kjul Pedersen

"Det er en stor og spændende faglig udfordring for mig at arbejde i Det Nordjyske Mediehus."

- Christian Made Hagelskjær

"Min drøm har altid været at komme til Det Nordjyske Mediehus."
- Mads Kulmbak