Gør karriere i Danmarks mest attraktive mediehus

Som Nordjyllands største mediehus er det vigtigt for os at have medarbejdere med mange forskellige kompetencer. Når du søger job hos Det Nordjyske Mediehus, søger du derfor job i en virksomhed, hvor du får mulighed for at udvikle dine evner, ambitioner og engagement. Hos os går kompetenceudvikling hånd i hånd med vores strategiske ambition, fordi den enkelte medarbejders trivsel, indsats og udvikling er fundamentet for, at vi i fællesskab kan skabe de bedste resultater.

Vores værdier er åbne, modige, ordentlige og passionerede, og vi sætter handling bag ordene. Ikke bare udadtil, men også i vores samarbejde med nærmeste kolleger og på tværs af afdelinger.

Har du lyst til at komme med på holdet, vil vi se frem til at høre fra dig!

Ledige stillinger


 • Studentermedhjælper med styr på SoMe

  Det Nordjyske Mediehus A/S (Aalborg)
  Ansøgningsfrist: 28. juni 2024

  Har du flair for at få det rigtige indhold ud til brugerne på sociale medier? Vil du have relevant kommunikationserfaring på dit CV? Så er du måske vores nye studentermedhjælper til lokalmedier.

  Læs mere om stillingen >

 • Account Manager med stort salgsdrive

  Nordiske Medier A/S (København)

  Nordiske Medier søger flere dedikerede Account Managers med stort salgsdrive til København.

  Læs mere om stillingen >

 • Mediekonsulenter til Nordiske Medier - Aarhus, Odense og København

  Nordiske Medier A(S (Århus)

  Har du passion for salg, og motiveres du af at skabe den bedste oplevelse for dine kunder, så har vi jobbet til dig.

  Læs mere om stillingen >

 • Nordisk mediekoncern søger Account Manager til Projektagenten

  Nordiske Medier A/S (København)

  Er du en ambitiøs og selvstændig sælger med passion for opbygning og udvikling af nye forretningsmuligheder? Har du, hvad der skal til for at skabe og pleje din egen pipeline bestående af entreprenører, rådgivere og materialeleverandører? Så kunne du være den Account Manager, vi søger til Projektagenten.

  Læs mere om stillingen >

 • Studentermedhjælper i marketing hos Nordiske Medier

  Nordiske Medier A/S (København)

  Drømmer du om et job, hvor du virkelig kan udvide dine færdigheder inden for hele markedsføringspaletten? Nordiske Medier søger nu en dynamisk og engageret studentermedhjælper til vores marketingafdeling. 

  Læs mere om stillingen >

 • Studentermedhjælpere til skalering af spændende nyt projekt

  Nordiske Medier A/S (København)

  Nordiske Medier søger studentermedhjælpere til Projektagenten. En unik mulighed for dygtige studenter, som ønsker at være med til at udvikle og vækste et nyt lovende produkt.

  Læs mere om stillingen >

 • Nyhedsredaktør til Licitationen

  Nordiske Medier A/S (København)
  Ansøgningsfrist: 24. juni 2024

  Danmarks førende medie indenfor byggeriet søger nyhedsredaktør til barselsvikariat.

  Læs mere om stillingen >

 • Studentermedhjælper med talent for salg og kommunikation ved Nordiske Medier

  Nordiske Medier A/S (København)

  Nordiske Medier søger lige nu flere dygtige studentermedhjælpere med flair for salg, kundeservice og mundtlig kommunikation, der vil være med på vores videre vækstrejse og tage vores forretning til nye højder.

  Læs mere om stillingen >

Sådan er ansøgningsprocessen

For at søge en ledig stilling hos os skal du indsende ansøgning og CV via vores hjemmeside. Du søger online ved at klikke på ”Send ansøgning” under et stillingsopslag. Du vil modtage en bekræftelse, når vi har registreret din ansøgning.

Vi gennemgår alle ansøgninger, og hvis vi vurderer, at du er en relevant kandidat til stillingen, vil vi indkalde dig til en samtale, hvor vi kan lære dig bedre at kende, og du kan få indsigt i jobbet. Til nogle stillinger vil du skulle løse en case-opgave. Dette er for at give dig et endnu bedre billede af den daglige opgaveløsning og samtidig give os et indblik i, hvordan du vil gribe opgaven an. Til visse stillinger vil vi anvende et profilværktøj som afsæt for dialog og gensidig forventningsafstemning om de personlige præferencer i stillingen.

Inden vi eventuelt ansætter dig, vil vi bede dig oplyse relevante referencer, som vi kan kontakte efter aftale med dig.

Hvis du bliver tilbudt en stilling, får du sendt en ansættelseskontrakt til digital signering. Derefter går vi i gang med at planlægge din første arbejdsdag og introduktion til virksomheden.

Hvis det ikke er muligt at tilbyde dig en stilling, vil du enten mundtligt eller per e-mail modtage et afslag. Samtidig vil vi opfordre dig til at oprette en jobagent, så du fremover får besked, hvis vi har ledige stillinger, der matcher din profil.

Ønsker du at søge en stilling uopfordret, modtager vi gerne din ansøgning via formularen på denne side.

Sådan behandler vi dine oplysninger

Det Nordjyske Mediehus-koncernen er dataansvarlige for de personoplysninger, som du indtaster, fremsender og oplyser i forbindelse med rekrutteringsprocessen, når du søger job hos os. Oplysningerne indhentes og behandles udelukkende med stillingsbesættende formål.

Klik her for at se, hvordan vi behandler dine personoplysninger i forbindelse med et rekrutteringsforløb hos Det Nordjyske Mediehus-koncernen.