Gør karriere i Danmarks mest attraktive mediehus

Som Nordjyllands største mediehus er det vigtigt for os at have medarbejdere med mange forskellige kompetencer. Når du søger job hos Det Nordjyske Mediehus, søger du derfor job i en virksomhed, hvor du får mulighed for at udvikle dine evner, ambitioner og engagement. Hos os går kompetenceudvikling hånd i hånd med vores strategiske ambition, fordi den enkelte medarbejders trivsel, indsats og udvikling er fundamentet for, at vi i fællesskab kan skabe de bedste resultater.

Vores værdier er åbne, modige, ordentlige og passionerede, og vi sætter handling bag ordene. Ikke bare udadtil, men også i vores samarbejde med nærmeste kolleger og på tværs af afdelinger.

Har du lyst til at komme med på holdet, vil vi se frem til at høre fra dig!

Ledige stillinger


 • Serviceminded studentermedhjælper til kundeservice

  Det Nordjyske Mediehus A/S (Aalborg)
  Ansøgningsfrist: 07. februar 2023

  Brænder du for at give kundeservice i særklasse? Er du udadvendt, glad, serviceminded og har du lyst til at arbejde med kommunikation og service i et dynamisk miljø?

  Læs mere om stillingen >

 • Fullstack .NET udvikler

  Det Nordjyske Mediehus A/S (Aalborg)

  Ønsker du at være med til at udvikle fremtidens digitale medieplatforme? I samarbejde med Epico Search søger vi en ambitiøs fullstack .NET udvikler.

  Læs mere om stillingen >

 • Opsøgende og relationsskabende Research Manager med flair for data & struktur - København

  Nordiske Medier A/S (København)

  Er du struktureret og god til at sætte gang i projekter og ikke mindst drive dem? Har du lyst til at opbygge relationer til bygherrer, ejendomsudviklere og rådgivere i den danske byggebranche? Kan du svare ja til ovenstående, kan du blive Projektagentens nye Research Manager.

  Læs mere om stillingen >

 • SEO-specialist med stærke kommunikative evner

  Nordiske Medier A/S (Aalborg)

  Vi har travlt i vores SEO-afdeling og har brug for DIG som kommende SEO-specialist .


  Læs mere om stillingen >

 • Mediekonsulent med stort salgsdrive

  Nordiske Medier A/S (København)

  Har du talegaverne i orden, og kan du balancere et stort salgsdrive med gode kundeoplevelser, så er du det salgstalent, vi søger til vores printafdeling i København.

  Læs mere om stillingen >

 • Account Manager med stort salgsdrive

  Nordiske Medier A/S (København)
  Ansøgningsfrist: 28. februar 2023

  Nordiske Medier søger lige nu engagerede Account Managers med stort salgsdrive til København.

  Læs mere om stillingen >

 • Studentermedhjælpere, der brænder for research og relationer

  Nordiske Medier A/S (København)

  Vi bygger i nye højder, og du har nu en unik mulighed for et spændende studiejob centralt placeret i København.

  Læs mere om stillingen >

 • Key Account Manager til Nordiske Medier

  Nordiske Medier A/S (København)

  Har du lyst til at sælge abonnementsløsninger for flere stærke brands til storkunder?

  Læs mere om stillingen >

 • Studentermedhjælper med talent for salg og kommunikation ved Nordiske Medier

  Nordiske Medier A/S (København)

  Nordiske Medier søger lige nu flere dygtige studentermedhjælpere med flair for salg, kundeservice og mundtlig kommunikation, der vil være med på vores videre vækstrejse og tage vores forretning til nye højder.

  Læs mere om stillingen >

Sådan er ansøgningsprocessen

For at søge en ledig stilling hos os skal du indsende ansøgning og CV via vores hjemmeside. Du søger online ved at klikke på ”Send ansøgning” under et stillingsopslag. Du vil modtage en bekræftelse, når vi har registreret din ansøgning.

Vi gennemgår alle ansøgninger, og hvis vi vurderer, at du er en relevant kandidat til stillingen, vil vi indkalde dig til en samtale, hvor vi kan lære dig bedre at kende, og du kan få indsigt i jobbet. Til nogle stillinger vil du skulle løse en case-opgave. Dette er for at give dig et endnu bedre billede af den daglige opgaveløsning og samtidig give os et indblik i, hvordan du vil gribe opgaven an. Til visse stillinger vil vi anvende et profilværktøj som afsæt for dialog og gensidig forventningsafstemning om de personlige præferencer i stillingen.

Inden vi eventuelt ansætter dig, vil vi bede dig oplyse relevante referencer, som vi kan kontakte efter aftale med dig.

Hvis du bliver tilbudt en stilling, får du sendt en ansættelseskontrakt til digital signering. Derefter går vi i gang med at planlægge din første arbejdsdag og introduktion til virksomheden.

Hvis det ikke er muligt at tilbyde dig en stilling, vil du enten mundtligt eller per e-mail modtage et afslag. Samtidig vil vi opfordre dig til at oprette en jobagent, så du fremover får besked, hvis vi har ledige stillinger, der matcher din profil.

Ønsker du at søge en stilling uopfordret, modtager vi gerne din ansøgning via formularen på denne side.

Sådan behandler vi dine oplysninger

Det Nordjyske Mediehus-koncernen er dataansvarlige for de personoplysninger, som du indtaster, fremsender og oplyser i forbindelse med rekrutteringsprocessen, når du søger job hos os. Oplysningerne indhentes og behandles udelukkende med stillingsbesættende formål.

Klik her for at se, hvordan vi behandler dine personoplysninger i forbindelse med et rekrutteringsforløb hos Det Nordjyske Mediehus-koncernen.