Gør karriere i Danmarks mest attraktive mediehus

Som Nordjyllands største mediehus er det vigtigt for os at have medarbejdere med mange forskellige kompetencer. Når du søger job hos Det Nordjyske Mediehus, søger du derfor job i en virksomhed, hvor du får mulighed for at udvikle dine evner, ambitioner og engagement. Hos os går kompetenceudvikling hånd i hånd med vores strategiske ambition, fordi den enkelte medarbejders trivsel, indsats og udvikling er fundamentet for, at vi i fællesskab kan skabe de bedste resultater.

Vores værdier er åbne, modige, ordentlige og passionerede, og vi sætter handling bag ordene. Ikke bare udadtil, men også i vores samarbejde med nærmeste kolleger og på tværs af afdelinger.

Har du lyst til at komme med på holdet, vil vi se frem til at høre fra dig!

Ledige stillinger


 • Tekstforfatter til ambitiøse lokalmedier

  Det Nordjyske Mediehus A/S (Aalborg)

  Kan du skrive, så både læsere og annoncører synger? Er god kundeservice og kommerciel forretningsforståelse en selvfølge for dig? Og kan du på egen hånd forvandle kreative input fra samarbejde med partnere og kollegaer til uimodståelige tekster? Så er du måske den nye native tekstforfatter i Nordjyske Lokalmedier.

  Læs mere om stillingen >

 • Ambitiøs fullstack .NET udvikler til Det Nordjyske Mediehus

  Det Nordjyske Mediehus A/S (Aalborg)

  Ønsker du at være med til at udvikle fremtidens digitale medieplatforme? Søger du et arbejdssted hvor du kan arbejde med en bred technologi stack? Har du talent indenfor kompleks applikationsudvikling, og evner du at arbejde systematisk og i tæt sammen med forretningen?

  Læs mere om stillingen >

 • Senior softwareudvikler med fokus på onlinemedier til Det Nordjyske Mediehus

  Det Nordjyske Mediehus A/S (Aalborg)

  Er du senior frontend udvikler der brænder for at videreudvikle dine kompetencer i et IT-miljø med de nyeste teknologier og metoder? Lyder teknisk udvikling på onlinemedier interessant og har du lysten til at, investere tid i at uddanne dig indenfor Google Ad Manager? Søger du en arbejdsplads, hvor der er højt til loftet og emmer af dynamik og innovative løsninger?

  Læs mere om stillingen >

 • Senior Microsoft Dynamics NAV-udvikler til Det Nordjyske Mediehus

  Det Nordjyske Mediehus A/S (Aalborg)

  Ønsker du en spændende og udfordrende hverdag på en af Nordjyllands største og mest innovative arbejdspladser? Er du stærkt bevandret i Dynamics NAV C/AL? Og har du en veludviklet forretningsforståelse, der kan hjælpe DNMH og forretningen med kreative løsninger, der løser dagligdagens udfordringer?

  Læs mere om stillingen >

 • Udadvendt praktikant til IT Udvikling

  Det Nordjyske Mediehus A/S (Aalborg)

  Er du skarp i C# og har et godt øje for frontend? Drømmer du om at arbejde med en bred vifte af teknologier i et ungt og fagligt stærkt team? Så bliv en del af IT-teamet hos Det Nordjyske Mediehus.

  Læs mere om stillingen >

 • Produktionsmedarbejdere søges

  Det Nordjyske Mediehus A/S (Aalborg)
  Ansøgningsfrist: 25. maj 2022

  Kan du li’ en aktiv arbejdsdag? Kan du li’ at der er orden i tingene? Vil du være en del af den logistik-kæde, der sikrer at Nordjyderne hver morgen modtager pakker, breve og magasiner i postkassen? Så er det måske noget for dig at blive ferieafløser i vores pakkeri i Nørresundby.

  Læs mere om stillingen >

 • Distributionsassistent

  Det Nordjyske Mediehus A/S (Aalborg)
  Ansøgningsfrist: 30. maj 2022

  Har du sabbatår og vil du arbejde fuldtid? Det Nordjyske Mediehus søger en struktureret, servicemindet og selvstændig distributionsassistent til vores reklamenet.

  Læs mere om stillingen >

 • Skarp SoMe studentermedhjælper, der skaber trafik

  Det Nordjyske Mediehus A/S (Aalborg)
  Ansøgningsfrist: 03. juni 2022

  Vil du have relevant kommunikationserfaring på dit CV? Brænder du for moderne medier? Har du flair for at få det rigtige indhold ud til brugerne på sociale medier? Kan du moderere med et glimt i øjet - og alvor når det kræves – for at skabe en god debat i kommentarsporene? Så er du måske vores nye studentermedhjælper til SoMe-indsatsen på Nordjyske.dk

  Læs mere om stillingen >

 • Salgsorienteret og målrettet Mediekonsulent til Nordens største mediehus indenfor B2B

  Nordiske Medier A/S (Odense)

  Har du et kommercielt blik, en naturlig nysgerrighed på mange forskellige brancher, god forretningsforståelse og elsker du at tale i telefon? Så er du måske den nye Mediekonsulent i et yngre og resultatorienteret salgsteam ved Nordiske Medier i Odense.

  Læs mere om stillingen >

 • Mediekonsulenter med stort salgs- og vinderinstinkt

  Nordiske Medier A/S (København)

  Har du talegaverne i orden, kan du balancere et stort salgsdrive med gode kundeoplevelser og får du et kick af at sælge? Så er du det salgstalent, et af Danmarksførende B2B-mediersøger til deres afdeling i København.

  Læs mere om stillingen >

Sådan er ansøgningsprocessen

For at søge en ledig stilling hos os skal du indsende ansøgning og CV via vores hjemmeside. Du søger online ved at klikke på ”Send ansøgning” under et stillingsopslag. Du vil modtage en bekræftelse, når vi har registreret din ansøgning.

Vi gennemgår alle ansøgninger, og hvis vi vurderer, at du er en relevant kandidat til stillingen, vil vi indkalde dig til en samtale, hvor vi kan lære dig bedre at kende, og du kan få indsigt i jobbet. Til nogle stillinger vil du skulle løse en case-opgave. Dette er for at give dig et endnu bedre billede af den daglige opgaveløsning og samtidig give os et indblik i, hvordan du vil gribe opgaven an. Til visse stillinger vil vi anvende et profilværktøj som afsæt for dialog og gensidig forventningsafstemning om de personlige præferencer i stillingen.

Inden vi eventuelt ansætter dig, vil vi bede dig oplyse relevante referencer, som vi kan kontakte efter aftale med dig.

Hvis du bliver tilbudt en stilling, får du sendt en ansættelseskontrakt til digital signering. Derefter går vi i gang med at planlægge din første arbejdsdag og introduktion til virksomheden.

Hvis det ikke er muligt at tilbyde dig en stilling, vil du enten mundtligt eller per e-mail modtage et afslag. Samtidig vil vi opfordre dig til at oprette en jobagent, så du fremover får besked, hvis vi har ledige stillinger, der matcher din profil.

Ønsker du at søge en stilling uopfordret, modtager vi gerne din ansøgning via formularen på denne side.

Sådan behandler vi dine oplysninger

Det Nordjyske Mediehus-koncernen er dataansvarlige for de personoplysninger, som du indtaster, fremsender og oplyser i forbindelse med rekrutteringsprocessen, når du søger job hos os. Oplysningerne indhentes og behandles udelukkende med stillingsbesættende formål.

Klik her for at se, hvordan vi behandler dine personoplysninger i forbindelse med et rekrutteringsforløb hos Det Nordjyske Mediehus-koncernen.