Gør karriere i Danmarks mest attraktive mediehus

Som Nordjyllands største mediehus er det vigtigt for os at have medarbejdere med mange forskellige kompetencer. Når du søger job hos Det Nordjyske Mediehus, søger du derfor job i en virksomhed, hvor du får mulighed for at udvikle dine evner, ambitioner og engagement. Hos os går kompetenceudvikling hånd i hånd med vores strategiske ambition, fordi den enkelte medarbejders trivsel, indsats og udvikling er fundamentet for, at vi i fællesskab kan skabe de bedste resultater.

Vores værdier er åbne, modige, ordentlige og passionerede, og vi sætter handling bag ordene. Ikke bare udadtil, men også i vores samarbejde med nærmeste kolleger og på tværs af afdelinger.

Har du lyst til at komme med på holdet, vil vi se frem til at høre fra dig!

Ledige stillinger


 • Product Manager

  Det Nordjyske Mediehus A/S (Aalborg)

  Brænder du for at kreere lækre digitale løsninger, og vil du stå i spidsen for den digitale produktudvikling i et særdeles attraktivt mediehus?

  Læs mere om stillingen >

 • Fullstack .NET udvikler

  Det Nordjyske Mediehus A/S (Aalborg)

  Ønsker du at være med til at udvikle fremtidens digitale medieplatforme? I samarbejde med Epico Search søger vi en ambitiøs fullstack .NET udvikler.

  Læs mere om stillingen >

 • Redaktionschef til stor lokalredaktion

  Det Nordjyske Mediehus A/S (Hjørring)
  Ansøgningsfrist: 21. august 2022

  Vil du stå i spidsen for at skabe fremtidens lokaljournalistik på toppen af Danmark? Og er du personaleleder med stort P? Nu har du chancen for at blive redaktør for en af de bedste lokalredaktioner i Danmark.

  Læs mere om stillingen >

 • Produktionsmedarbejdere søges

  Det Nordjyske Mediehus A/S (Nørresundby)
  Ansøgningsfrist: 31. august 2022

  Kan du håndterer aviser, blade og pakker? Så er du måske vores nye makker.

  Læs mere om stillingen >

 • Nyhedsjournalist, der vil sætte spot på Jammerbugt

  Det Nordjyske Mediehus A/S (Aalborg)
  Ansøgningsfrist: 31. august 2022

  Tændes din journalistiske flamme ved at gå på jagt efter stærke nyheder om mennesker, virksomheder, politik og turisme i en hel kommune? Og kan du formidle dine historier digitalt i tekst og billeder, så borgerne i Jammerbugt slet ikke kan lade være med at følge med? Så kan du være vores nye journalist i området.?

  Læs mere om stillingen >

 • Distributionsleder

  Det Nordjyske Mediehus A/S (Aalborg)
  Ansøgningsfrist: 01. september 2022

  Det Nordjyske Mediehus søger en struktureret, målrettet og selvstændig distributionsleder til at stå for daglig drift, udvikling og optimering af eget distributionsområde.

  Læs mere om stillingen >

 • Studentermedhjælpere, der brænder for research og relationer

  Nordiske Medier A/S (København)

  Vi bygger i nye højder, og du har nu en unik mulighed for et spændende studiejob centralt placeret i København.

  Læs mere om stillingen >

 • Projektagentens nye salgstalent – Account Manager til Nordiske Medier

  Nordiske Medier A/S (København)

  Drømmer du om at have indflydelse på din egen hverdag? Har du evnerne og lysten til at opbygge og drive et kontinuerligt salg og samtidig fastholde gode kunderelationer? Så er det dig, vi leder efter som den nye Account Manager hos Projektagenten i København, Mimersgade.

  Læs mere om stillingen >

 • Salgsorienteret og målrettet Account Manager til Nordiske Medier

  Nordiske Medier A/S (Odense)

  Nordiske Medier har allerede udvidet Odense teamet med to dygtige account managers/mediekonsulenter, men væksten fortsætter i højt tempo og derfor ønsker de at forstærke teamet yderligere.

  Læs mere om stillingen >

 • Digital acquisition specialist

  Nordiske Medier A/S (København)

  Brænder du for betalte media og eksekvering af digitale marketingkampagner og leadgenererende aktiviteter? Elsker du en sjov og afvekslende hverdag med stort ansvar og en bred palet af opgaver. Så har du nu en unik mulighed for at blive vores nye digital acquisition specialist på vores kontor på Nørrebro.

  Læs mere om stillingen >

 • Mediekonsulenter med stort salgs- og vinderinstinkt

  Nordiske Medier A/S (København)

  Har du talegaverne i orden, kan du balancere et stort salgsdrive med gode kundeoplevelser og får du et kick af at sælge? Så er du det salgstalent, et af Danmarksførende B2B-mediersøger til deres afdeling i København.

  Læs mere om stillingen >

 • Studentermedhjælper med talent for salg og kommunikation ved Nordiske Medier

  Nordiske Medier A/S (København)

  Nordiske Medier søger lige nu flere dygtige studentermedhjælpere med flair for salg, kundeservice og mundtlig kommunikation, der vil være med på vores videre vækstrejse og tage vores forretning til nye højder.

  Læs mere om stillingen >

 • Redaktør til Licitationen

  Nordiske Medier A/S (København)
  Ansøgningsfrist: 19. september 2022

  Nordiske Medier A/S søger en redaktør til at stå i spidsen for Licitationen - Byggeriets Dagblad, der er det største og vigtigste medie til at dække dansk byggeri. Redaktøren vil desuden have ansvaret for onlinemediet Building Supply.

  Læs mere om stillingen >

Sådan er ansøgningsprocessen

For at søge en ledig stilling hos os skal du indsende ansøgning og CV via vores hjemmeside. Du søger online ved at klikke på ”Send ansøgning” under et stillingsopslag. Du vil modtage en bekræftelse, når vi har registreret din ansøgning.

Vi gennemgår alle ansøgninger, og hvis vi vurderer, at du er en relevant kandidat til stillingen, vil vi indkalde dig til en samtale, hvor vi kan lære dig bedre at kende, og du kan få indsigt i jobbet. Til nogle stillinger vil du skulle løse en case-opgave. Dette er for at give dig et endnu bedre billede af den daglige opgaveløsning og samtidig give os et indblik i, hvordan du vil gribe opgaven an. Til visse stillinger vil vi anvende et profilværktøj som afsæt for dialog og gensidig forventningsafstemning om de personlige præferencer i stillingen.

Inden vi eventuelt ansætter dig, vil vi bede dig oplyse relevante referencer, som vi kan kontakte efter aftale med dig.

Hvis du bliver tilbudt en stilling, får du sendt en ansættelseskontrakt til digital signering. Derefter går vi i gang med at planlægge din første arbejdsdag og introduktion til virksomheden.

Hvis det ikke er muligt at tilbyde dig en stilling, vil du enten mundtligt eller per e-mail modtage et afslag. Samtidig vil vi opfordre dig til at oprette en jobagent, så du fremover får besked, hvis vi har ledige stillinger, der matcher din profil.

Ønsker du at søge en stilling uopfordret, modtager vi gerne din ansøgning via formularen på denne side.

Sådan behandler vi dine oplysninger

Det Nordjyske Mediehus-koncernen er dataansvarlige for de personoplysninger, som du indtaster, fremsender og oplyser i forbindelse med rekrutteringsprocessen, når du søger job hos os. Oplysningerne indhentes og behandles udelukkende med stillingsbesættende formål.

Klik her for at se, hvordan vi behandler dine personoplysninger i forbindelse med et rekrutteringsforløb hos Det Nordjyske Mediehus-koncernen.