Gør karriere i Danmarks mest attraktive mediehus

Som Nordjyllands største mediehus er det vigtigt for os at have medarbejdere med mange forskellige kompetencer. Når du søger job hos Det Nordjyske Mediehus, søger du derfor job i en virksomhed, hvor du får mulighed for at udvikle dine evner, ambitioner og engagement. Hos os går kompetenceudvikling hånd i hånd med vores strategiske ambition, fordi den enkelte medarbejders trivsel, indsats og udvikling er fundamentet for, at vi i fællesskab kan skabe de bedste resultater.

Vores værdier er åbne, modige, ordentlige og passionerede, og vi sætter handling bag ordene. Ikke bare udadtil, men også i vores samarbejde med nærmeste kolleger og på tværs af afdelinger.

Har du lyst til at komme med på holdet, vil vi se frem til at høre fra dig!

Ledige stillinger


 • BI konsulent søges til Nordjyllands førende medievirksomhed

  Det Nordjyske Mediehus A/S (Aalborg)

  Brænder du for at udvikle bæredygtige løsninger, som baner vejen for datadrevne beslutninger i et moderne, agilt og innovativt arbejdsmiljø? Arbejder du selvstændigt, har du gode kommunikationsevner og flair for at forstå forretningens behov? Er du i stand til at omsætte det til skarpe BI løsninger, der skaber værdi for forretningen?

  Læs mere om stillingen >

 • Skarp fullstack .NET senior udvikler

  Det Nordjyske Mediehus A/S (Aalborg)

  Vil du med på rejsen og være med til at udvikle fremtidens digitale medieplatforme? Ønsker du en arbejdsplads med god humor og plads til alle? Er du klar til at tage ansvar og bidrage via en fremtrædende rolle i vores IT team? Så er det dig, vi søger til Danmarks mest attraktive mediehus.

  Læs mere om stillingen >

 • Marketing manager til Vigeur

  Det Nordjyske Mediehus A/S (Aalborg)
  Ansøgningsfrist: 01. oktober 2023

  Er du passioneret branding-nørd og kan du drive medieplanen fra strategi til eksekvering? Vil du være en del af Nordjyllands mest attraktive marketingteam?

  Læs mere om stillingen >

 • SoMe-studentermedhjælper, der skaber trafik

  Det Nordjyske Mediehus A/S (Aalborg)
  Ansøgningsfrist: 08. oktober 2023

  Vil du have relevant kommunikationserfaring på dit CV? Brænder du for at få det rigtige indhold ud til brugerne på sociale medier – og er du en skarp vært i kommentarsporene? Så er du måske vores nye studentermedhjælper til SoMe-indsatsen i Det Nordjyske Mediehus.

  Læs mere om stillingen >

 • Giv dine marketingdrømme liv i Det Nordjyske Mediehus

  Det Nordjyske Mediehus A/S (Aalborg)
  Ansøgningsfrist: 20. oktober 2023

  Drømmer du om at sætte dine marketingidéer og teorier i spil i en moderne marketingafdeling? Som praktikant i Marketing hos Det Nordjyske Mediehus får du mulighed for at udleve dine kompetencer i et eksekveringsfokuseret team, hvor der ikke er langt fra tanke til handling.

  Læs mere om stillingen >

 • Account Manager med stort salgsdrive

  Nordiske Medier A/S (København)

  Nordiske Medier søger lige nu engagerede Account Managers med stort salgsdrive til København.

  Læs mere om stillingen >

 • Key Account Manager til Nordiske Medier

  Nordiske Medier A/S (København)

  Har du lyst til at sælge abonnementsløsninger for flere stærke brands til storkunder?

  Læs mere om stillingen >

 • Mediekonsulenter med stort salgsdrive

  Nordiske Medier A/S (København)

  Har du talegaverne i orden, og kan du balancere et stort salgsdrive med gode kundeoplevelser, så er du det salgstalent, vi søger. Vi vækster og søger derfor 3 mediekonsulenter til vores printafdeling i København og 1 til vores afdeling i Odense.

  Læs mere om stillingen >

 • Nordiske Medier søger Account Manager til Projektagenten

  Nordiske Medier A/S (København)

  Vil du have en stor indflydelse på din egen hverdag? Har du evner og lyst til at opbygge og drive et kontinuerligt salg? Er du en positiv og glad person, der er god til at se muligheder og få dem til at lykkes? Så er du måske Projektagentens nye Account Manager.

  Læs mere om stillingen >

 • Studentermedhjælper med talent for salg og kommunikation ved Nordiske Medier

  Nordiske Medier A/S (København)

  Nordiske Medier søger lige nu flere dygtige studentermedhjælpere med flair for salg, kundeservice og mundtlig kommunikation, der vil være med på vores videre vækstrejse og tage vores forretning til nye højder.

  Læs mere om stillingen >

Sådan er ansøgningsprocessen

For at søge en ledig stilling hos os skal du indsende ansøgning og CV via vores hjemmeside. Du søger online ved at klikke på ”Send ansøgning” under et stillingsopslag. Du vil modtage en bekræftelse, når vi har registreret din ansøgning.

Vi gennemgår alle ansøgninger, og hvis vi vurderer, at du er en relevant kandidat til stillingen, vil vi indkalde dig til en samtale, hvor vi kan lære dig bedre at kende, og du kan få indsigt i jobbet. Til nogle stillinger vil du skulle løse en case-opgave. Dette er for at give dig et endnu bedre billede af den daglige opgaveløsning og samtidig give os et indblik i, hvordan du vil gribe opgaven an. Til visse stillinger vil vi anvende et profilværktøj som afsæt for dialog og gensidig forventningsafstemning om de personlige præferencer i stillingen.

Inden vi eventuelt ansætter dig, vil vi bede dig oplyse relevante referencer, som vi kan kontakte efter aftale med dig.

Hvis du bliver tilbudt en stilling, får du sendt en ansættelseskontrakt til digital signering. Derefter går vi i gang med at planlægge din første arbejdsdag og introduktion til virksomheden.

Hvis det ikke er muligt at tilbyde dig en stilling, vil du enten mundtligt eller per e-mail modtage et afslag. Samtidig vil vi opfordre dig til at oprette en jobagent, så du fremover får besked, hvis vi har ledige stillinger, der matcher din profil.

Ønsker du at søge en stilling uopfordret, modtager vi gerne din ansøgning via formularen på denne side.

Sådan behandler vi dine oplysninger

Det Nordjyske Mediehus-koncernen er dataansvarlige for de personoplysninger, som du indtaster, fremsender og oplyser i forbindelse med rekrutteringsprocessen, når du søger job hos os. Oplysningerne indhentes og behandles udelukkende med stillingsbesættende formål.

Klik her for at se, hvordan vi behandler dine personoplysninger i forbindelse med et rekrutteringsforløb hos Det Nordjyske Mediehus-koncernen.