Kort fortalt er ...

ANR er radiokanalen ANR og nogle aktive profiler på sociale medier. ANR findes også som app til telefonen, som podcast og på Spotify. Som et nyhedsbrev og på anr.dk.

Programmerne på ANR er præget af værter med personlighed. Værter som hver dag byder indenfor i et fællesskab i øjenhøjde og med et aktuelt take på nyheder, musik, nye tendenser og populærkultur. Interviews, trafik, nyheder, egne sange og gakkede indslag. Det er uhøjtideligt, det har kant, der kan mærkes, men altid med et godt glimt i øjet.

ANR dækker hele den nordjyske region i din radio – fra Thy og Mors i vest til Mariagerfjord i sydøst og til Skagen i Nord.


ANR

Her er et udvalg af vores formater

Morgenkøterne

Morgenkøterne er med Anders og Matilde, som får dig ud af sengen med masser af sjov og underholdning alle hverdage fra 6 til 10.

Boulevarden

Få en smag af bylivet i Boulevarden på ANR. Camilla sender Boulevarden mandag til torsdag fra 14 til 18 på ANR, og her har hun dagens vigtigste historier med og gæster i ANR's studie i Aalborg midtby.

DJ Høyer

DJ Høyer har styr på musik. Især ny musik. Han er både vært på ANR og DJ i fritiden, så han kan slet ikke undgå at følge med i, hvad der udkommer af nye hits. Desuden er han en fast del af det hold, der udvælger, hvilke sange ANR skal spille. Hør masser af hits hver dag hos DJ Høyer og bliv også klogere på ANR's kategori af helt ukendte sange, "Uhørt!"