Bliv journalistpraktikant i Det Nordjyske Mediehus

Hvis du læser til journalist på DMJX, RUC eller SDU, har du mulighed for at tage din obligatoriske praktikperiode i Det Nordjyske Mediehus.

Her på siden kan du læse mere om, hvad det vil sige at være journalistpraktikant i Det Nordjyske Mediehus, og hvad vi kan tilbyde.

Søger du på anden vis et praktikophold eller job hos os, henviser vi dig til vores ledige stillinger. Her kan du også søge uopfordret eller abonnere på vores jobagent, så du får direkte besked, hver gang vi har relevante jobopslag, der matcher din profil.


Vi vil have de skarpeste talenter

til Danmarks fedeste mediehus

Bliv ekspert i alt fra korte nyheder til store portrætartikler

Hos Det Nordjyske Mediehus får du en praktisk uddannelse i journalistik, hvor du lærer at håndtere de forskellige genrer – fra den konstaterende nyhed over den medlevende reportage til den undersøgende og afdækkende baggrundsartikel. Du lærer også at anvende data, så du kan se, hvordan din journalistik rammer brugerne.

Vores journalistik

Det Nordjyske Mediehus er et moderne mediehus, hvor du kan beskæftige dig med både skrift, video og lyd. Gennem forløbet kommer du til at snuse til alle vores medier, men du har også mulighed for at specialisere dig inden for et bestemt felt af journalistikken. Vores journalistik udkommer på vidt forskellige platforme. Vi udgiver blandt andet to radiokanaler, avisen NORDJYSKE Stiftstidende, Vigeur og ikke mindst nordjyske.dk, der har over 35.000 daglige sidevisninger.

Chefredaktørens brev til kommende praktikanter

Ansvarshavende chefredaktør Karl Erik Stougaard tog skridtet fra Euroman til Det Nordjyske Mediehus, fordi han ville tættere på dem, det hele handler om: læserne. Her opfordrer han dig til at gøre det samme.


Vil du vide mere?
Så kontakt vores vejledere for journalistpraktikanter

Du kan også fange os på Facebook og Instagram