Bliv journalistpraktikant i Det Nordjyske Mediehus

Hvorfor blive journalistpraktikant i Det Nordjyske Mediehus?

Regionale og lokale medier som vores er i frontlinjen, når det gælder om at bevare sammenhængskraften i det danske samfund. Vi er en del af kittet, der holder sammen på den demokratiske samtale, så alle har adgang til at være med i den – uanset køn, race, alder, social status og bopæl. Et af vores mål er at skabe udvikling i Nordjylland. Det gør vi blandt andet med vores journalistik.

En bred uddannelse

I Det Nordjyske Mediehus lærer du at håndtere de forskellige genrer – fra den konstaterende nyhed over den medlevende reportage til den undersøgende og afdækkende baggrundsartikel. Du vil lære at gennemføre det store interview og skrive den medlevende reportage. Du har mulighed for at producere video, radio og podcasts, og du vil blive trænet i, hvordan du bedst promoverer din journalistik på sociale medier. Du vil også lære at anvende data, så du kan se, hvordan din journalistik rammer brugerne. Hos os bliver du en del af holdet fra dag ét, og du kommer aldrig til at levere til skraldespanden.

Vores mediehus

Det Nordjyske Mediehus er et moderne mediehus med hovedkontor i Mediehuset i Aalborg og med lokale redaktioner i Vendsyssel, Thy og Himmerland. Hos os kan du beskæftige dig med både skrift, video og lyd. Gennem praktiktiden kommer du til at snuse til alle vores medier, men du har også mulighed for at specialisere dig inden for et bestemt område af journalistikken.

Vores journalistik udkommer på forskellige, stærke brands. Vi udgiver blandt andet nordjyske.dk, som er det mest læste nyhedssite i Nordjylland, Vigeur, som er et online erhvervsmedie, radiokanalerne ANR og Radio Nordjyske, lokale sites under brandet ligeher.nu og dagbladet NORDJYSKE Stiftstidende.

Bliv en del af holdet

Vi tager fra start hånd om din uddannelse. Vi hjælper og vejleder dig, og sammen med læserne giver vi dig hurtig respons på dine produktioner. Det vil gøre dig til en dygtigere, mere robust og stærkt eftertragtet journalist. Du vil blive del af et stærkt sammenhold på redaktionen og huset i øvrigt, og så vil du oveni købet blive del af en spændende region med smuk natur og med Aalborg som en hastigt voksende metropol med et stort og levende studiemiljø, masser af kultur og sport og et mylder af spisesteder og barer.

Kom med ud i virkeligheden. Sæt dit præg på Nordjylland. Lad os lave god og væsentlig journalistik sammen. 


Vil du vide mere?
Så kontakt vores vejledere for journalistpraktikanter

Du kan også fange os på Facebook og Instagram