Ligeher.nu – lokale nyheder hver dag, døgnet rundt

Ligeher.nu følger livet i lokalområdet. Med en positiv tilgang fortæller vi historier, du kan følge med i - når og hvor du vil. På sitet ligeher.nu og på vores aktive profiler på de sociale medier.

Ligeher.nu er en del af det lokale fællesskab – og det forpligter. Vi vil styrke sammenhold og tilhørsforhold med historier om det lokale handelsliv, om foreninger og spændende begivenheder. Vi bidrager med serviceoplysninger om alt fra mad til biler, og vi laver gerne en konkurrence, så der er chance for at få en gevinst med hjem. Vi ved, mennesker er centrale i fortællingen om lokalsamfundet, og vi sætter dem i scene i tekst, billeder og video.

Som bruger af dit lokale ligeher.nu, har du fingeren på pulsen og kan snakke med om det seneste nye fra dit lokalområde – du er en del af fællesskabet. Og du skal ikke have en krone op af lommen for at følge med.

Ligeher.nu findes for seks lokalområder:

  • Brønderslev og omegn
  • Frederikshavn og omegn
  • Mariagerfjord
  • Hjørring og omegn
  • Jammerbugt
  • Thy-Mors

Besøg ligeher.nu, tilmeld dig nyhedsbrevet og følg os på Facebook, så får du automatisk nyheder og historier fra dit lokalområde direkte på din mobil, tablet eller computer - når det passer dig. .

Find ligeher.nu


Lokalaviser – lokale nyheder, begivenheder og tilbud - hver uge

Hver onsdag/torsdag udgiver og omdeler Det Nordjyske Mediehus desuden 6 ligeher.nu lokalaviser, der tilsammen dækker det meste af Nordjylland.

Læs fakta om lokalaviserne her:

Ligeher.nu Brønderslev

Ligeher.nu Frederikshavn

Ligeher.nu Hjørring

Ligeher.nu Jammerbugt

Ligeher.nu Mariagerfjord

Ligeher.nu Thy-Mors

Læsø Posten (abonnementsavis)

Klik her hvis du gerne vil annoncere gennem LigeHer.nu