Viden til vækst

I en tid, hvor information er let tilgængelig med et enkelt klik, mener vi hos Vigeur, at vi har brug for mere end blot data. Ægte værdi opstår, når vi udforsker og diskuterer viden for at finde ud af, hvordan den anvendes. Det er fundamentet for vores tilgang til erhvervsstof.

Med base i Nordjylland graver vi dybt ned i de mest relevante emner og præsenterer dem via digitalt indhold, oplæg og paneldiskussioner. Uanset format er vores primære opgave at sikre relevant indhold for dig. Vi stiller spørgsmål, går i dybden og sætter emnerne i en nordjysk kontekst, samtidig med at vi giver dig brugbar viden.

Bag Vigeur finder du et engageret team af journalister, der brænder for Nordjyllands erhvervsliv. Vi stræber efter at formidle indhold og indsigt, der understøtter og styrker din virksomhed.

Besøg Vigeur.dk

 


Få adgang til alle Vigeur Events

Alle vores events har et netværkselement, og du bliver en del af et helt særligt fællesskab, der samler det nordjyske erhvervsliv på tværs af brancher.

Med et Vigeur partnerskab får du


Værdifuld Viden

Få adgang til Vigeurs univers af værdifuld viden, der belyser tidens vigtigste emner og tendenser i et relevant nordjysk perspektiv. Du får også to billetter til alle Vigeur events, herunder fire Vigeur Business Lounge og vores årlige Vigeur LIVE, samt ubegrænset adgang til webinarer.


Meningsfuld Eksponering

Mulighed for at markedsføre din virksomhed på vores troværdige nordjyske medieplatform. Særpriser på skræddersyede kampagner på Vigeur.dk, LinkedIn og på Meta's platforme. Din virksomhed vil få sin egen partnerside på Vigeur.dk og blive eksponeret med logo til alle vores events, samt på Vigeur.dk og Nordjyskejob.dk med et link til partnersiden. 


Nye Forbindelser

Et stærkt netværk er centralt hos Vigeur. Alle vores events tilbyder mulighed for at udvide dit netværk, hvor du kan møde andre nordjyske beslutningstagere på tværs af brancher. Dette er en unik mulighed for at opbygge og styrke relationer samt udveksle indsigter og erfaringer.


Nordjysk Verdensklasse

Vi værdsætter det lokale i en globaliseret verden. Vores region har store ambitioner og unikke historier, som fortjener opmærksomhed. Vi er sat i verden for visionære virksomheder drevet af inspirerende mennesker. Vi er stolte af vores partnerskaber, der repræsenterer forskellige facetter af det nordjyske erhvervsliv og som deler vores passion for Nordjylland


Nysgerrig på at høre mere?

Jeg accepterer, at Det Nordjyske Mediehus behandler mine oplysninger. Læs mere om persondata på Persondata-og-GDPR