Thomas Lee Christensen er journalist i Det Nordjyske Mediehus

Frihed. Det er det ord, der først falder Thomas Lee Christensen ind, når han skal definere de muligheder, han har i sit job som journalist i Det Nordjyske Mediehus.
- Jeg er med til at dække hele Nordjylland og laver alt fra artikler til videofortællinger. Mine kolleger og jeg har stor frihed til at arbejde med historier til mange forskellige platforme, og hvis man har en god idé, er Det Nordjyske Mediehus et sted, hvor der i den grad er thumbs up til at lave noget fedt. Det synes jeg er helt fantastisk. Jeg har stadig til gode at få et nej til at afprøve en god idé, siger Thomas Lee Christensen.

Han er uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 2014 og søgte en stilling i Det Nordjyske Mediehus i 2019 og fik den. Med sig havde Thomas Lee Christensen erfaring fra jobs hos bl.a. TV SYD, TV2 ØSTJYLLAND og TV 2 NEWS.
- Jeg havde primært erfaring med video og syntes, det var spændende at få mulighed for at lave historier til nye målgrupper og platforme. Derfor flyttede jeg fra Odense til Aalborg, og den beslutning er jeg mega glad for. På Aalborgredaktionen, hvor jeg er, formidler vi historier, der har betydning både nationalt, regionalt og lokalt. Vi fortæller historier derfra, hvor livet leves, og det er et stort privilegium at være med til at gøre en forskel.

 

Fakta:

Thomas Lee Christensen

Er uddannet journalist i 2014

Har arbejdet i Det Nordjyske Mediehus siden 2019

Arbejder med journalistik til alle platforme

” Vi fortæller historier derfra, hvor livet leves, og det er et stort privilegium at være med til at gøre en forskel”. Thomas Lee Christensen, journalist, Det Nordjyske Mediehus

” Vi fortæller historier derfra, hvor livet leves, og det er et stort privilegium at være med til at gøre en forskel”. Thomas Lee Christensen, journalist, Det Nordjyske Mediehus

Thomas Lee Christensen synes, at han fagligt har udviklet sig meget, siden han tiltrådte i 2019.
- Udviklingsmulighederne i det Nordjyske Mediehus er mangfoldige, og det er motiverende for mig. Vi får tilbudt en lang række interne og eksterne efteruddannelseskurser om alt fra storytelling og konstruktiv journalistik til brug af grafik og sociale medier, fortæller Thomas Lee Christensen.


I det daglige arbejder han sammen med kollegerne på Aalborgredaktionen, men interaktionen med kolleger rækker langt udover det nære.
- I Det Nordjyske Mediehus arbejder vi sammen på tværs af platforme, redaktioner og afdelinger, og der er en rigtig god energi. Jeg møder glade kolleger, der er dygtige til deres arbejde og brænder for det. Desuden er det kendetegnende, at man som medarbejder har mulighed for at blive vist stor tillid. Ledelsen stoler på mig og medarbejderne, og samtidig er det naturligt at opsøge hjælp. Min leder er altid parat til at sparre, og den tillid, jeg bliver mødt af, viser tilbage til den frihed, som jeg føler. Der er bred enighed om, at vi skal udvikle os og bevæge os fremad, og det trives jeg rigtig godt med.