Værdierne viser vejen

Velkommen som medarbejder i Danmarks mest attraktive mediehus, hvor vi hver dag med afsæt i vores værdier arbejder for at være ”fællesskabere”

Vi har i Det Nordjyske Mediehus en spændende strategisk dagsorden, høje ambitioner og en stærk kultur. Det betyder, at når du træder ind ad døren hos os, bliver du en del af et stort fællesskab, der arbejder i samme retning for at give nytte og værdi.
Selv om koncernen tæller hundredvis af medarbejdere fordelt på vores lokationer i Nordjylland og hos vores datterselskab i København og Sverige, inspirerer vi hinanden og arbejder tæt sammen, da vi tror på, at ingen kan alt, men alle kan noget og sammen kan vi det hele.

Værdierne er ordentlige, åbne, modige og passionerede, og det er ikke blot ord, der er nedfældet på papir.

Der stilles konkrete krav til organisationens ledere om at gå forrest, og det er vigtigt at skabe puls og begejstring og se muligheder i stedet for begrænsninger.

Vores værdier afspejler vores adfærd i alt, hvad vi laver - hvad enten det handler om kompetenceudvikling, dialog med kunder, research til artikler eller blot at mødes ved kaffeautomaten. Det betyder, at vi er gode til at se hinanden, til at spille hinanden gode og løse tingene sammen. Vi tænker ”vi” i stedet for ”jeg” og møder hinanden i øjenhøjde. 

Ambitionen om ville være det mest attraktive mediehus i Danmark forpligter, og derfor er der i Det Nordjyske Mediehus plads til, at du kan udvikle og dygtiggøre dig. Den strategiske ambition går hånd i hånd med kompetenceudvikling, en stærk lærings- og samarbejdskultur, dialog og feedback. Vi arbejder tværfagligt og er villige til at lære nyt. Det er det allerbedste udgangspunkt og en forudsætning for at lykkes.

Vi åbner os også for samfundet og er altid i bevægelse, og det er noget af det virkelig spændende ved at være medarbejder i Det Nordjyske Mediehus. Vi er Nordjylland, og Nordjylland er os, og vi skal kunne mærkes og være synlige lokalt. Det betyder helt konkret, at vi er villige til at gå lidt længere og give lidt mere til både kunder, samarbejdspartnere, Nordjylland og hinanden. Vi er “fællesskabere” for hele Nordjylland, og det er vi stolte af.