Deal Annoncering

Nå nye kunder med deal annoncering

Deal.dk, Sweet deal og SPOT deal er tilbudssites og e-mail-nyhedsbreve, der giver dig salg.

Bliv 'The talk of Town' med annoncering på et dealsite. Nordjyder elsker gode tilbud! Og vi vil meget gerne fortælle andre, når vi har fundet et fantastisk tilbud.  Faktisk er Nordjylland den landsdel, der har flest permissions på Deal.dk. Det vil sige, at der er mere end 50.000 nordjyske brugere, som dagligt modtager nye fristende tilbud fra os. Flere af vores kunder bruger dealsites til at skabe synlighed og udbrede kendskab til deres forretning hos nye kunder

Bliv kontaktet af en af vores medierådgivere

Få dit tilbud på et eller flere deal-sites

4 skarpe om deal annoncering


Unik indgangsvinkel til Nordjylland

Med annoncering gennem Deal.dk udsendes 51.000 nyhedsbreve i Nordjylland, og 334.000 nyhedsbreve udsendes ved landsdækkende deals. Deals Facebook-side har alene 112.200 følgere, og vi har derfor mulighed for at skabe en høj eksponering overfor nye kunder, ved hjælp af annoncering gennem deal.dk.


Nordjyderne elsker et godt tilbud

Brugerne hos Deal.dk jagter gode tilbud inden for et bredt udvalg af forskellige kategorier. Flere af vores kunder bruger Deal.dk til at skabe synlighed og udbrede kendskab til deres forretning, for nye og potentielle kunder.


Kunderne vender oftest tilbage

Tilbagevendende kunder generer tilbagevendende indtægter. 75% af brugerne der køber et værdibevis gennem Deal.dk, vender tilbage til vores kunder uden et værdibevis. Med annoncering gennem et dealsite opnår du ikke kun eksponering overfor eksisterende kunder. Der er også mulighed for at erhverve nye og tilbagevendende kunder


Mersalg, mersalg, mersalg

60% af alle deal-handlere køber mere udover værdibeviset, når de indløser deres bevis, hos en af vores kunder. Der er altså rig mulighed for mersalg, når brugerne køber et værdibevis til dig eller dit website, gennem et dealsite. 

Annoncering med høj målbarhed

Hos Det Nordjyske Mediehus er vi ansvarlige for de lokale deals i Nordjylland- og for at markedsføre de gode deals i vores øvrige medier. Når du annoncerer gennem Deal.dk opnår du en høj målbarhed, og eksponering overfor nye kunder.

Det Nordjyske Mediehus ejer Deal.dk A/S sammen med andre danske mediehuse, og det har vi gjort siden 2012. Deal.dk er for alle der elsker gode tilbud. Hos Deal.dk finder vores brugere tilbud på alt fra fristende restaurantbesøg, hyggelige kro- og hotelophold i og uden for Danmark, sol- og storbyferier, mode og skønhedsbehandlinger, til tilbud på service af bil og meget, meget mere. Alt sammen til superskarpe dealpriser, og i begrænsede perioder

Sådan fungerer deal annoncering 

Dit ønskede tilbud sælges som udgangspunkt med 50% rabat, og er online på Deal.dk i 14 salgsdage. Kunderne køber et værdibevis hos os, og indløser det ved dig, eller på dit website. Annoncering på sitet er gratis, og vi tjener kun penge, hvis du tjener penge. 


Læs mere om relaterede medier & produkter

 

 


Bliv kontaktet af en medierådgiver

Jeg accepterer, at Det Nordjyske Mediehus behandler mine oplysninger. Læs mere om persondata på Persondata-og-GDPR