Linkbuilding

Vil du nå toppen af Googles søgeresultater, kommer du
ikke udenom linkbuilding.

Indenfor søgemaskineoptimering er linkbuilding en af de de vigtigste discipliner.

Kvaliteten af indgående links til din hjemmeside vægter tungt i Googles øjne - derfor bør du ikke overse linkbuilding i din online markedsføringsstrategi.
Links anses af Google for at være en anbefaling af din hjemmeside, og de “rigtige” links kan virkelig gøre en forskel.

Hos Det Nordjyske Mediehus har vi en bred portefølje af stærke medier, hvorfra vi tilbyder linkbuilding af høj kvalitet, og dermed kan opbygge autoritet til din hjemmeside, og forbedre dine placeringer i Googles søgeresultater.

Bliv kontaktet af en af vores medierådgivere

Vi giver dig adgang til stærke links til din hjemmeside fra relevante brandsites

Køb linkbuilding artikler hos Det Nordjyske Mediehus

Hos Det Nordjyske Mediehus anbefaler vi, at omkring 40% af dit fokus i forbindelse med søgemaskineoptimering bør være på linkbuilding: Linkbuilding handler om at skabe værdi med links fra stærke, relevante hjemmesider til din egen hjemmeside.

Hos Det Nordjyske Mediehus har vi adgang til en lang række stærke websites, hvorfra vi kan bygge kvalitetslinks til din hjemmeside, som vil opbygge autoritet og dermed forbedre dine placeringer.

For eksempel:

  • nordjyske.dk
  • building-supply.dk
  • news.dk
  • ligeHer.nu
  • aalborg.nu

Og mange flere. Hos Det Nordjyske Mediehus kan vi tilbyde links fra mere end 60 unikke domæner.

Det er meget svært selv at skaffe stærke links, men vi kan hjælpe!

Priser

Vores priser starter ved 2.000 kr. for en linkbuilding artikel - inkl. tekstforfatning.

Ønsker du en prisliste, er du velkommen til at kontakte os på mail: digitalsupport@salg.dnmh.dk og telefon: 28346138

 

Genveje:

/Se alle priser

/Specifikationer

/Deadlines

Linkbuilding bør udgøre 40% af dit SEO arbejde

 

 


Værdien af et godt dofollow link afhænger af en række faktorer

Hvad er et godt link til dit site?

Emnemæssig relevans

Et godt link kommer fra et relevant domæne, som peger på en landingsside på dit site. Hos Det Nordjyske Mediehus råder vi over flere nyheds-, niche- og branchespecifikke sider, så vi kan bygge det stærkeste og meste relevante link til din(e) landingsside(r).


Sprog

Links fra sider i et andet sprog end din hjemmesides, kan fremstå unaturligt i din linkprofil, og linket desuden ej heller være hensigtsmæssig for udenlandske brugere at følge. Derfor vil linkbuilding altid have større værdi, når sprog er i overensstemmelse med sitet.


Troværdighed

Et link fra en hjemmeside af høj troværdighed vil have høj værdi for din hjemmeside. Des stærkere referencer, des stærkere linkprofil. Derfor kan Det Nordjyske Mediehus tilbyde linkbuilding, ikke bare af høj relevans, men også af høj autoritet fra mere end 60 stærke domæner.  


Unikke domæner

Når man taler om styrken af ens linkprofil, taler man ikke om mængden af links, men mængden af refererende domæner. Flere links fra samme hjemmeside har minimal SEO-mæssig værdi. Ved aktiv linkbuilding er formålet altså at skabe links fra flere unikke hjemmesider. 


Læs mere om relaterede medier og produkter

Hvad er linkbuilding? 

Når en anden hjemmeside linker til din hjemmeside, anser Google dette for en anbefaling af dit site. Derfor kan du ved hjælp af linkbuilding opbygge en stærk linkprofil, hvilket Google vil tilgodese, når den rangerer din hjemmeside. 

Linkbuilding er en super vigtig disciplin inden for søgemaskineoptimering. Som tommelfingerregel bør ca. 40% af dit fokus inden for SEO være på aktiv linkbuilding. 

Er din ambition at være i toppen af Googles søgeresultater, kommer du ikke udenom linkbuilding som en del af din SEO strategi.

 

 

 


Bliv kontaktet af en medierådgiver

Jeg accepterer, at Det Nordjyske Mediehus behandler mine oplysninger. Læs mere om persondata på Persondata-og-GDPR