Kvaliteten af indgående links til din hjemmeside vægter tungt i Googles øjne - derfor bør du ikke overse linkbuilding i din online markedsføringsstrategi.

Det er meget svært selv at skaffe stærke links, men vi kan hjælpe!

Hvad er linkbuilding?

Når en anden hjemmeside linker til din hjemmeside, anser Google dette for en anbefaling af dit site. Derfor kan du ved hjælp af linkbuilding opbygge en stærk linkprofil, hvilket Google vil tilgodese, når den rangerer din hjemmeside. 

Linkbuilding er en super vigtig disciplin inden for søgemaskineoptimering. Som tommelfingerregel bør ca. 40% af dit fokus inden for SEO være på aktiv linkbuilding. 

SEO Fordeling af disipliner

Er din ambition at være i toppen af Googles søgeresultater, kommer du ikke udenom linkbuilding som en del af din SEO strategi.

Køb linkbuilding artikler hos Det Nordjyske Mediehus

Hos Det Nordjyske Mediehus har vi en bred portefølje af stærke medier, hvorfra vi tilbyder linkbuilding af høj kvalitet, og dermed kan opbygge autoritet til din hjemmeside, og forbedre dine placeringer i Googles søgeresultater.

Vi har adgang til en lang række mediesites samt en række branchespecifikke medier, hvilket muliggør, at du kan bygge de helt rigtige og mest relevante referencer i din linkprofil.

Linkbuilding priser

Vores priser starter ved 1.250 kr. for en linkbuilding artikel indeholdende op til 3 links. Ønsker du en prisliste, er du velkommen til at skrive til på mail: digitalsupport@salg.dnmh.dk og telefon: 2834 6138

Hvad er et godt link? 

Værdien af et godt dofollow link til din hjemmeside afhænger af en række faktorer: 

Emnemæssig relevans - Et godt link kommer fra et relevant domæne, som peger på en landingsside på dit site. Hos Det Nordjyske Mediehus råder vi over flere nyheds-, niche- og branchespecifikke sider, så vi kan bygge det stærkeste og meste relevante link til din(e) landingsside(r). 

Sprog - Links fra sider i et andet sprog end din hjemmesides, kan fremstå unaturligt i din linkprofil, og linket desuden ej heller være hensigtsmæssig for udenlandske brugere at følge. Derfor vil linkbuilding altid have større værdi, når sprog er i overensstemmelse med sitet.

Troværdighed - Et link fra en hjemmeside af høj troværdighed vil have høj værdi i din linkprofil, hvorfor vi hos Det Nordjyske Mediehus kan tilbyde linkbuilding af høj autoritet.

Unikke domæner - Når man taler om styrken af ens linkprofil, taler man ikke om mængden af links, men mængden af refererende domæner. Flere links fra samme hjemmeside har minimal SEO-mæssig værdi. Ved aktiv linkbuilding er formålet altså at skabe links fra flere unikke hjemmesider. Hos Det Nordjyske Mediehus kan vi tilbyde links fra mere end 60 unikke domæner.