Linkbuilding

Kvaliteten af indgående links til din hjemmeside vægter tungt i Googles øjne - derfor bør du ikke overse linkbuilding i din online markedsføringsstrategi.
Inden for søgemaskineoptimering er linkbuilding en af de vigtigste discipliner. Vil du nå toppen af Googles søgeresultater, kommer du ikke udenom linkbuilding.

Hos Det Nordjyske Mediehus anbefaler vi, at omkring 40% af dit fokus i forbindelse med søgemaskineoptimering bør være på linkbuilding: Linkbuilding handler om at skabe værdi med links fra stærke, relevante hjemmesider til din egen hjemmeside.

Links anses af Google for at være en anbefaling af din hjemmeside, og de “rigtige” links kan virkelig gøre en forskel.

Hos Det Nordjyske Mediehus har vi adgang til en lang række stærke websites, hvorfra vi kan bygge kvalitetslinks til din hjemmeside, som vil opbygge autoritet og dermed forbedre dine placeringer.

For eksempel:

  • Nordjyske.dk
  • Guloggratis.dk
  • News.dk
  • LigeHer.nu
  • Aalborg.nu

Og mange flere..

Det er meget svært selv at skaffe stærke links, men vi kan hjælpe!

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail digitalsupport@salg.dnmh.dk eller tlf. 2834 6138, for en uforpligtende snak om linkbuiling.
Vi glæder os til at høre fra dig. 

 

 

 

Linkbuilding Bureau Aalborg

Det Nordjyske Mediehus' digitale specialist team. Vi er certificeret Google Partner.

 

Læs mere om linkbuilding:

Hvad er linkbuilding?

Køb linkbuilding hos Det Nordjyske Mediehus

Hvad er et godt link?

Linkbuilding priser

 

 

Hvad er linkbuilding?

Når en anden hjemmeside linker til din hjemmeside, anser Google dette for en anbefaling af dit site. Derfor kan du ved hjælp af linkbuilding opbygge en stærk linkprofil, hvilket Google vil tilgodese, når den rangerer din hjemmeside. 

Linkbuilding er en super vigtig disciplin inden for søgemaskineoptimering. Som tommelfingerregel bør ca. 40% af dit fokus inden for SEO være på aktiv linkbuilding.

Er din ambition at være i toppen af Googles søgeresultater, kommer du ikke udenom linkbuilding som en del af din SEO strategi. 

Linkbuilding

 

 

Køb linkbuilding artikler hos Det Nordjyske Mediehus

Hos Det Nordjyske Mediehus har vi en bred portefølje af stærke medier, hvorfra vi tilbyder linkbuilding af høj kvalitet, og dermed kan opbygge autoritet til din hjemmeside, og forbedre dine placeringer i Googles søgeresultater.

Vi har adgang til en lang række mediesites samt en række branchespecifikke medier, hvilket muliggør, at du kan bygge de helt rigtige og mest relevante referencer i din linkprofil.

 

Hvad er et godt link? 

Værdien af et godt dofollow link til din hjemmeside afhænger af en række faktorer: 

Emnemæssig relevans - Et godt link kommer fra et relevant domæne, som peger på en landingsside på dit site. Hos Det Nordjyske Mediehus råder vi over flere nyheds-, niche- og branchespecifikke sider, så vi kan bygge det stærkeste og meste relevante link til din(e) landingsside(r). 

Sprog - Links fra sider i et andet sprog end din hjemmesides, kan fremstå unaturligt i din linkprofil, og linket desuden ej heller være hensigtsmæssig for udenlandske brugere at følge. Derfor vil linkbuilding altid have større værdi, når sprog er i overensstemmelse med sitet.

Troværdighed - Et link fra en hjemmeside af høj troværdighed vil have høj værdi i din linkprofil, hvorfor vi hos Det Nordjyske Mediehus kan tilbyde linkbuilding af høj autoritet.

Unikke domæner - Når man taler om styrken af ens linkprofil, taler man ikke om mængden af links, men mængden af refererende domæner. Flere links fra samme hjemmeside har minimal SEO-mæssig værdi. Ved aktiv linkbuilding er formålet altså at skabe links fra flere unikke hjemmesider. Hos Det Nordjyske Mediehus kan vi tilbyde links fra mere end 60 unikke domæner.

 

Linkbuilding priser

Vores priser starter ved 1.250 kr. for en linkbuilding artikel indeholdende op til 3 links. Ønsker du en prisliste, er du velkommen til at kontakte os på mail: digitalsupport@salg.dnmh.dk eller telefon: 2834 6138

 

 

 


Læs mere om vores digitale specialistkompetencer