Skræddersyet podcast univers

Podcast er en voksende, kraftfuld kommunikationskanal, der tilbyder dybere engagement, især for målgrupper på farten.
Ved at levere indhold i et lydformat kan du som brand skabe personlige forbindelser og øge trofastheden hos dine lytterne.
Podcast muliggør målretning af nicheinteresser og er et stærkt virkemiddel til at etablere autoritet inden for et felt eller branche.
En effektiv og moderne tilføjelse til en samlet kommunikationsstrategi.

Ønsker I at blive ejer af jeres egen podcast skræddersyet til jer?
Kontakt Det Nordjyske Mediehus for at høre mere om mulighederne for lydproduktion og udvikling af podcast, som en del af jeres brand aktiviteter.
Vi kan stå for alt fra ide, konceptudvikling og produktion til distribution og markedsføring.

Bliv kontaktet af en af vores medierådgivere

Hvorfor Podcast?  

Audio on-demand tiltrækker os mere og mere, på tværs af generationer og viser igen og igen, hvordan podcastmediet kan skabe en helt unik én-til-én-relation til lytterne.  Podcast skaber nærvær, giver tid til fordybelse, og er det perfekte branding-værktøj til at gå i dybden - både i intern og ekstern formidling. Det Nordjyske Mediehus ønsker at hjælpe jer med at skabe unikt indhold, der skiller sig ud og skaber engagerende forbindelser med jeres målgruppe. 

 

Case: Norlys  

Som led i Norlys’ kampagnen ”Elbil for begyndere” står Det Nordjyske Mediehus bag podcastproduktionen med samme navn. Et lydunivers skabt til at positionere Norlys indenfor e-Mobility samt være medskabere på en agenda på andet end produkt og pris.

 

 

PodcastNorlys

Vi har i hele processen følt os i gode hænder.

”Det Nordjyske Mediehus har stillet deres bedste kompetencer til rådighed, og vi har i hele processen følt os i gode hænder. Mediehuset har taget ejerskab over podcasten og alle detaljerne under hele processen, mens vi løbende har haft mulighed for komme med vores input. Resultatet er 6 skarpe podcast afsnit, som vi er stole af at have i vores portefølje af inspirerende content til kunderne"

Mia Bjøreng, Content Campain Manager, Norlys

 


Lyt til nogle af vores podcastproduktioner

Bliv sponsor i en af vores podcasttitler

Det Nordjyske Mediehus har lanceret en række podcasts under egne brands, blandt andet populære titler som Bag om forbrydelsen og Morgenkøterne.
Du finder Det Nordjyske Mediehus’ podcast her eller i din foretrukne podcast-app.
Få mere at vide om mulighederne for at blive en del af vores podcastunivers ved at kontakte en af vores medierådgivere her eller ved at udfylde formularen her:

Bliv kontaktet af en af vores medierådgivere


Læs mere om relaterede medier & produkter

 

 


Bliv kontaktet af en medierådgiver

Jeg accepterer, at Det Nordjyske Mediehus behandler mine oplysninger. Læs mere om persondata på Persondata-og-GDPR