Rekordstor deltagelse i vores medarbejderengagements- og trivselsundersøgelse

I Det Nordjyske Mediehus er der en tro på, at medarbejderne er virksomhedens vigtigste aktiv. At være en attraktiv arbejdsplads er derfor en del af den strategiske ambition. Og gennem nærværende og synlig ledelse skabes et arbejdsmiljø præget af høj faglighed, kompetence og trivsel.

Til at understøtte ambitionen implementerede vi i 2020 et digitalt og datadrevet værktøj til måling af vores medarbejderes engagement og trivsel. Værktøjet understøtter en stærk feedback- og læringskultur og er med til at styrke dialogen mellem ledere og medarbejdere. Målinger af den type giver medarbejderne en oplagt mulighed for at tilkendegive, hvordan de engageres, trives og motiveres i det daglige arbejde.

Det er enormt positivt. Det betyder, at vi har medarbejderne med os, og at de har lyst til at ytre sig.

Medarbejderengagements- og trivselsundersøgelsen gennemføres minimum en gang om året. Den seneste måling (2022) viser, at den samlede engagementscore for Det Nordjyske Mediehus er høj. Således opnåede vi i koncernen en eNPS score (employee net promoter score) på 41, hvilket er en score på 14 over benchmark, der placerer os i top-25 af alle sammenlignelige virksomheder. Der var ligeledes en imponerende stor deltagelse på 90% i undersøgelsen.

Koncerndirektør HR og intern kommunikation, Marian J. Andreasen, hæfter sig især ved den store deltagelse, som hun ser som et udtryk for, at medarbejderne har lyst til være med til at udvikle arbejdspladsen.

- Det er enormt positivt. Det betyder, at vi har medarbejderne med os, og at de har lyst til at ytre sig. De føler sig trygge ved at komme på banen og giver udtryk for, at de oplever en synlig og nærværende ledelse, hvor der er fokus på alt fra gode relationer til nultolerance i forhold til sexisme.
- Vi oplever, at der bliver kvitteret for, at vi har en retning, der er klar, og at vi har mål, der er kendte. Der er i mediehuset en stærk og sund kultur, hvor vi har høje ambitioner, men vi giver også rammer, så vores medarbejdere har mulighed for at lykkes. Tingene går hånd i hånd. Ambitioner og medarbejderengagement følges ad, siger hun.