Gør karriere i Danmarks mest attraktive mediehus

Product Manager

Brænder du for at kreere lækre digitale løsninger, og vil du stå i spidsen for den digitale produktudvikling i et særdeles attraktivt mediehus?

Brænder du for at kreere lækre digitale løsninger, og vil du stå i spidsen for den digitale produktudvikling i et særdeles attraktivt mediehus? Som den nye Product Manager får du en nøgleposition i udvikling og optimering af mediehusets nye digitale Premium-produkt – Vigeur.dk, ligesom du får en central rolle i forhold til forståelsen af styrker, svagheder og potentialer af nye produkttilbud. Du tiltræder en indflydelsesrig position i en attraktiv og kommerciel vækstvirksomhed, og hvor der er fokus på at fastholde en høj trivsel og arbejdsglæde. Du bliver samtidig en del af et uformelt og innovativt arbejdsmiljø med højt til loftet og fleksibilitet i hverdagen. 

Du får en alsidig arbejdsuge, hvor du med reference til produktchefen, får ansvaret for at videreudvikle og optimere det nye digitale Premium-produkt - Vigeur.dk. Du får dermed til opgave at opsamle og analysere brugerbehov, udarbejde user journey maps samt formulere user stories m.m. Du bliver samtidig ansvarlig for at udarbejde produkt OKR´s og målbaserede roadmaps med udgangspunkt i de udstedte KPI´er fra koncernledelsen, ligesom du faciliterer UX processer, planlægger og eksekverer brugerundersøgelser samt sparrer og udarbejder sketches med designere. Ydermere er det dig, der får ansvaret for at prioritere alle produktudviklings aktiviteter for Vigeur.dk, samt sparring, kommunikation og koordinering med relevante stakeholders. 

For at komme i betragtning til jobbet kommer du fra en lignende stilling, hvorfra du har fået solid forståelse for User Experience samt User Interface. Du har samtidig god erfaring med at bruge agile værktøjer og frameworks, og har du erfaring med Scrum, Kanban, Dual Track Agile eller lignende, vil det være en fordel. Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke vigtig, da den rette erhvervserfaring vægtes højere. Det er dog afgørende, at du har et skarpt øje og interesse for digitalt design samt en overordnet forståelse for, hvad der skal til for at bygge nye digitale produkter op. Du har ligeledes god erfaring med stakeholder management.

Som person er du både nysgerrig, datadrevet samt samarbejdsorienteret. Du stortrives derfor i at arbejde sammen med teams af dygtige specialister, ligesom du aktivt bruger data i prioriteringen af initiativer og beslutninger angående videreudvikling og optimering af produkter. Du er i øvrigt en fremragende formidler, hvorfor dine kommunikative evner også gør dig i stand til at mestre den indirekte ledelsesdisciplin, ligesom din opsøgende tilgang til arbejdet sikrer, at du altid har en finger på pulsen i forhold til nye trends m.m. på området.


Læs hvad Productchef Julia O. Christensen siger om rollen

"Vi binder virksomhedens forretningsmodeller sammen med indholdsproduktionen og kommunikerer også på teknisk niveau med udviklere og designere, så på den måde spiller vi en vigtig rolle i forhold til at skabe en fælles forståelse – og i sidste ende at skabe de bedste produkter til kunderne"

"Vi skal altid være nysgerrige og have mod til at ”udfordre plejer”. Et er jo at kunne mikrooptimere på et allerede kendt produkt, men hvad sker der, hvis vi går skridtet videre og tænker et helt nyt og anderledes design eller et helt nyt produkt fra bunden? Og hvordan skal vi kommunikere det videre til dem, der producerer produktet, både teknisk, designmæssigt og indholdsmæssigt? Dét er noget af det, vi kan i afdelingen"


Ansøgning

Rekrutteringsprocessen varetages af Sensu. Er du den nye Product Manager til Det Nordjyske Mediehus i Aalborg, så skynd dig at uploade din ansøgning og dit CV her.

For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til Sensu A/S, direktør Christina Højsholt-Nielsen på +45 61 80 90 91.


Velkommen til Det Nordjyske Mediehus

Det Nordjyske Mediehus er en moderne og innovativ virksomhed, der med udgangspunkt i Nordjylland skaber nærkontakt, viden og sammenhold mellem mennesker. Virksomheden har som mission af oplyse, underholde og inspirere nordjyderne på relevante platforme til både private og erhverv. Det Nordjyske Mediehus er nordjydernes mediehus, som skaber nærvær, fællesskab og stolthed og sætter Nordjylland på landkortet. 

Det Nordjyske Mediehus står bag nyhedsbrandet NORDJYSKE med avis, e-avis, web og radio, radiokanalen ANR, de lokale nyhedsmedier LigeHer.nu, Vigeur.dk og Aalborg:nu samt 21 lokalaviser, der tilsammen dækker hele Nordjylland.

For at læse mere om Det Nordjyske Mediehus, se: www.detnordjyskemediehus.dk