Gør karriere i Danmarks mest attraktive mediehus

Send ansøgning >

Studentermedhjælper med talent for salg og kommunikation ved Nordiske Medier

Nordiske Medier søger lige nu flere dygtige studentermedhjælpere med flair for salg, kundeservice og mundtlig kommunikation, der vil være med på vores videre vækstrejse og tage vores forretning til nye højder.


Om stillingen

Du bliver en vigtig del af vores bladsalgsafdeling, der er en god blanding af specialister og studentermedhjælpere. Afdelingens fokus er at opbygge, drive og udvikle abonnementsforretningen til at vækste på vores digitale platforme.

I forbindelse med afdelingens fokusområder, er Nordiske Mediers nyhedsbreve fra alle vores medier et vigtigt element i den videre vækst. Det bliver derfor din primære opgave via telefon, at opsøge og tilmelde branchens virksomheder til vores digitale nyhedsbrev samt sørge for, at kunderne får en god introduktion til alle vores B2B medier.


Om dig

Du brænder for digitale medier og er en stærk kommunikator. Du studerer formentlig kommunikation, salg eller en anden beslægtet videregående uddannelse, men vigtigst er, at du har gode talegaver og med sans for detaljen. Derudover vægter vi højt, at du

  • kan tænke ud af boksen og er fyldt med gode idéer, som du gerne deler med teamet
  • kan arbejde selvstændigt
  • har et positivt mindset og et godt humør.

Vi tilbyder dig

  • et spændende job med stor kontaktflade
  • en grundig oplæring og løbende sparring om opgaver og projekter
  • en dynamisk arbejdsplads med engagerede og gode kolleger samt gode personaleforhold
  • en uformel kultur med en direkte omgangstone og respekt for hinanden
  • et arbejdsmiljø, der lægger vægt på samarbejde, udvikling og faglig sparring,

Vi efterlever i det daglige arbejde vores værdier "Åbne", "Modige", "Passionerede" og "Ordentlige", ligesom vi støtter og udfordrer hinanden, skaber positive rammer og tilbyder spændende udviklingsmuligheder i et uformelt og inspirerende miljø.


Ansættelsesvilkår

Vi forventer en gennemsnitlig ugentlig arbejdstid på maks. 8 timer om ugen, og arbejdstiden aftales individuelt. Vi er naturligvis fleksible og tager hensyn til eksamensperioder.

Jobbet udføres fra Nordiske Medier, Mimersgade 47, 2200 København N.


Har vi fanget din opmærksomhed?

Så send din ansøgning hurtigst muligt sammen med dit CV. Ansøgninger behandles løbende, og vi ansætter, når vi har fundet den rette kandidat. Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Ebbe Holm på tlf. 26797130 eller via mail ehh@nordiskemedier.dk

Du søger via linket i bunden af siden. Bemærk at du skal uploade alle dokumenter i PDF-format og evt. billede i jpg/jpeg/png-format.

Nordiske Medier ønsker at afspejle det omgivende samfund. Derfor opfordres alle, uanset personlig baggrund og orientering, til at søge stillingen.


Om Nordiske Medier

Nordiske Medier er en af Skandinaviens største virksomheder inden for specialmedier og udgiver nogle af Skandinaviens ældste og mest læste fagblade. Virksomheden dækker nordisk erhvervsliv med konstruktive, troværdige og uafhængige nyheder med særligt fokus på at være helt tæt på de brancher, de beskæftiger sig med. Nordiske Medier er en del af Det Nordjyske Mediehus-koncernen og har omkring 250 medarbejdere med base i Aalborg, Odense, København og Stockholm.

Nordiske Medier udgiver over 50 medier og afholder mere end 80 brancherettede events årligt. Heriblandt; Licitationen – Byggeriets dagblad, Jern & Maskinindustrien, Mester Tidende, Motor-magasinet, Transportmagasinet, Magasinet Pleje, Building Supply, Metal Supply, Food Supply, Wood Supply, Electronic Supply, Energy Supply og RetailNews mv.

Find yderligere information om Nordiske Medier på www.nordiskemedier.dk

Skulle du opleve tekniske udfordringer med at uploade din ansøgning via ”Send ansøgning ”-formularen, kontakt os da venligst på personale@dnmh.dk.

Send ansøgning >