Gør karriere i Danmarks mest attraktive mediehus

Serviceminded studentermedhjælper til kundeservice

Brænder du for at give kundeservice i særklasse? Er du udadvendt, glad, serviceminded og har du lyst til at arbejde med kommunikation og service i et dynamisk miljø? Vil du være med til at gøre en positiv forskel for vores kunder og er dit servicegen i top? Så har vi en ledig stol til netop dig


Om stillingen

Det Nordjyske Mediehus er Nordjyllands største distributør af dagblade, ugeaviser og reklametryksager. Som kundeservicemedarbejder skal du hjælpe vores kunder og abonnenter, når de enten ringer eller mailer med spørgsmål til deres levering af dagbladet NORDJYSKE Stiftstidende samt ugeaviser og reklametryksager.

Du bliver del af et energisk team, hvis primære opgave er at besvare telefonopkald og mails fra vores kunder. Opgaveindholdet er varierende og kan til tider være udfordrende. Du håndterer bl.a. reklamationer, flytninger, midlertidige afbestillinger, oprettelser og ændring af abonnementer, salg af kampagnetilbud og adgange til særlige kundearrangementer. Din opgave er at sikre, at de forskellige udfordringer bliver løst på den mest hensigtsmæssige måde med et højt serviceniveau.

Arbejdstiden er:

  • Arbejdstiden er på 15 timer fordelt på 2 hverdage.
  • Vi er selvfølgelig fleksible i forbindelse med eksamensperioder m.v.

Om dig

Som kundeservicemedarbejder er du med til at tegne billedet af Det Nordjyske Mediehus udadtil og derfor vægter vi højt, at du er servicemindet og kender vigtigheden af at yde en god kundeservice.

Desuden forestiller vi os, at du:

  • Har et sabbatår eller har tid i din hverdag ved siden af studierne
  • er udadvendt og kan lide at tale i telefon – altid med et smil i stemmen
  • har en positiv tilgang og et godt humør
  • Erfaring med Microsoft Office-pakken og IT-systemer er et must, men du får selvfølgelig en grundig indføring, når du starter hos os.

Vi tilbyder

Når du træder ind ad døren hos Det Nordjyske Mediehus, bliver du en del af et stort fællesskab. Du får dygtige og passionerede kolleger, der brænder for det, de laver – og inspirerer hinanden til samarbejde på tværs. Vi arbejder i et uformelt og innovativt miljø med højt til loftet og fleksibilitet i hverdagen.

Du vil hurtigt opleve, at vi har en ambition om at være det mest attraktive mediehus i Danmark. Vi arbejder nemlig aktivt for at sikre et godt og bæredygtigt arbejdsmiljø, ligesom vi er vores sociale ansvar bevidst. Vi tager løbende temperaturen på vores medarbejderengagement med fokus på at fastholde en høj trivsel og arbejdsglæde.

Hos os er der plads til, at du kan udvikle dig. Vi har en strategisk ambition, der går hånd i hånd med kompetenceudvikling og en stærk lærings- og samarbejdskultur baseret på dialog og feedback. Du får desuden adgang til en lang række medarbejdertilbud, blandt meget andet kan du deltage i vores sociale- og sundhedsfremmende aktiviteter.

Som studentermedhjælper i Det Nordjyske Mediehus bliver du samtidig en del af vores "Young Community". Her mødes virksomhedens yngre medarbejdere på tværs af afdelinger, deltager i forskellige arrangementer og events, eksempelvis padel-tennis, escape-room, quizaften osv.


Vil du vide mere

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Chef for Product Management Julia O. Christensen på 20300619 eller joc@dnmh.dk

For yderligere information om Det Nordjyske Mediehus se www.detnordjyskemediehus.dk


Dine ansættelsesvilkår

Vi tilbyder gode ansættelsesvilkår med løn og pension efter overenskomst. Jobbet udføres fra Langagervej 1, 9220 Aalborg Ø. Der er 3 måneders prøvetid.


Søg stillingen

Du søger stillingen ved at trykke på linket i bunden af denne side. Ansøgningsfristen er 7. februar 2023, men send gerne din ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende holder samtaler.

Angiv i din ansøgning hvilke hverdage du kan arbejde.

I Det Nordjyske Mediehus ønsker vi at afspejle det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.


Vi er Nordjylland og Nordjylland er os

Gennem et uafhængigt, frit og dynamisk mediehus binder vi hver dag et levende Nordjylland sammen med oplysende og engagerende indhold og inspirerende initiativer. Sammen er vi fællesskabere af Danmarks stærkeste region, og vi har en klar forventning om, at de medarbejdere, vi ansætter, også brænder for at være nordjyske fællesskabere.

Det Nordjyske Mediehus rummer brands som NORDJYSKE, Vigeur, radiokanalerne ANR og Radio Nordjyske, de lokale nyhedsmedier LigeHer.nu og aalborg:nu samt godt 20 lokalaviser, der tilsammen dækker næsten hele Nordjylland. Med afsæt i vores værdier - åbne, modige, ordentlige og passionerede - bygger vi vores virksomhed på at være markedsleder på tre områder: Lokale medier i Nordjylland, nichemedier i Danmark og erhvervsmedier i Skandinavien.

Det Nordjyske Mediehus har på nuværende tidspunkt hovedsæde på Langagervej i Aalborg. I 2023 rykker vi ind i et nyt domicil i moderne, tidssvarende lokaler på Aalborgs havnefront med det formål at komme tættere på nordjyderne.


Send ansøgning >