Gør karriere i Danmarks mest attraktive mediehus

Softwareudvikler til førende medievirksomhed

Vil du være med til at udvikle fremtidens digitale medieplatforme?

Nordiske Medier står midt i en spændende digital udvikling og søger en ny kollega til vores udviklingsteam i Aalborg.

Kunne du tænke dig at arbejde med en bred teknologi-stack i et stærkt udviklingsteam, der har gang i en masse spændende projekter samt være med til at udvikle fremtidens digitale medier og nye digitale produkter med stort kommercielt potentiale? Så er du måske Nordiske Mediers nye udvikler.

Du er dygtig. En talentfuld udvikler. Og du er klar til at vokse i rollen. Vi giver dig de bedste forudsætninger for at dyrke dine evner og lære nyt.

Du vil få stor indflydelse på din arbejdsdag og de produkter, som vi udvikler på. Du vil primært komme til at arbejde med udvikling af vores kerneplatform, men skal også kunne løfte interne og eksterne systemer. Jobbet berører derfor alle aspekter inden for systemudvikling og webprogrammering.


Vores forventninger til dig

Vi forestiller os, at du har en akademisk IT-faglig uddannelse som f.eks. datalog, ingeniør eller datamatiker og har erfaring fra en lignende stilling.

Du brænder for systemudvikling og webarkitektur og har lyst til at arbejde med alle aspekter af en applikation. Du kan arbejde både selvstændigt og bringe dine selvstændige bidrag konstruktivt ind i grupper.

Du kan arbejde systematisk, er udadvendt og mestrer en effektiv og klar kommunikation med interessenter og kollegaer. Du har gode samarbejdsevner og er indstillet på at arbejde i et team, der arbejder agilt, og hvor du selv medvirker til at estimere, afklare og strukturere dit daglige arbejde. Du ser dig selv som meget struktureret, objekt- og kvalitetsorienteret og elsker dialogen med de kunder du hjælper i det daglige.

I det daglige arbejder vi blandet andet med teknologier som Java/JavaEE, JPA, JSF, MySQL, Vue.js, TypeScript, Bootstrap, REST, Maven og Wildfly. For at optimere samarbejdet i afdelingen og holde fokus på opgaver og resultater, benytter vi værktøjer som Git, Jenkins, JIRA og Slack. Vi indfører løbende nye teknologier, så vi arbejder så effektivt som muligt.


Nordiske Medier tilbyder

Når du træder ind ad døren hos Nordiske Medier, bliver du en del af en lønsom og ambitiøs medie-virksomhed med et stort fællesskab og kort vej fra ide til handling. Du får dygtige og passionerede kolleger, der brænder for det, de laver – og inspirerer hinanden til samarbejde på tværs.

Du vil møde mange alsidige faggrupper repræsenteret under samme tag og i et helt nyt domicil på havnefronten i Aalborg. I det daglige efterlever vi vores værdier "Åbne", "Modige", "Passionerede" og "Ordentlige", og arbejder i et uformelt og innovativt miljø med højt til loftet og fleksibilitet i hverdagen. Vi løfter i flok, underbygger hinandens fagligheder og bidrager sammen til et socialt og humørfyldt arbejdsmiljø, hvor dine idéer og forslag til have indflydelse. Du får særdeles gode muligheder for faglig og personlig udvikling og desuden adgang til en lang række medarbejdertilbud.


Alt det praktiske

Der er gode ansættelsesforhold samt løn og pension efter gældende overenskomst. Stillingen er på fuld tid og der er 3 måneders prøvetid. Jobbet udføres fra Nordiske Mediers afdeling i Aalborg.

Ansøgningsfristen er mandag 10. april 2023, men vi afholder samtaler løbende og ønsker stilling besat hurtigst muligt dog senest 1. juni 2023.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Software Engineer Lars Hyldgaard på telefon 7228 6978 eller lhn@nordiskemedier.dk eller digital chef Søren Dietrichsen på telefon 4283 1921.

Nordiske Medier ønsker at afspejle det omgivende samfund. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Du søger stillingen ved at trykke på linket i bunden af denne side. Vi glæder os til at modtage dit CV og din ansøgning.


Om Nordiske Medier

Nordiske Medier er en af Skandinaviens største virksomheder inden for specialmedier og udgiver nogle af Skandinaviens ældste og mest læste fagblade. Virksomheden dækker nordisk erhvervsliv med konstruktive, troværdige og uafhængige nyheder med særligt fokus på at være helt tæt på de brancher, vi beskæftiger os med.

Nordiske Medier er en del af Det Nordjyske Mediehus-koncernen og har 250 medarbejdere med base i Aalborg, København, Odense og Stockholm. Nordiske Medier udgiver over 50 medier og afholder mere end 80 brancherettede events årligt. Derudover står vi bag udgivelsen af over 100 forskellige specialmagasiner og nyhedsbreve. Vi udsender online-nyhedsbreve til flere end 550.000 modtagere, og har 450.000 læsere på vores printmedier.

Se evt. mere om Nordiske Medier på www.nordiskemedier.dk.

Send ansøgning >