Gør karriere i Danmarks mest attraktive mediehus

Mediekonsulent med salgsdrive

Gør karriere i Danmarks mest attraktive mediehus!

Vi søger Mediekonsulenter med stort salgsdrive til Nordiske Medier i Aarhus.

Har du talegaverne i orden, og kan du balancere et stort salgsdrive med gode kundeoplevelser, så er du det salgstalent, vi søger. Vi kvitterer til gengæld med en unik mulighed for at arbejde med salg i værdibaseret virksomhed i et godt arbejdsmiljø. Læs mere her.


Om stillingen

Som mediekonsulent skal du arbejde med både eksisterende og nye kunder. Du skal hjælpe virksomheder med at markedsføre deres forretning samt kommunikere deres budskab via vores platform. Du er selv med til at sætte dagsordenen og skal i samarbejde med dine kollegaer gennemføre salgsaktiviteter med henblik på at styrke udviklingen og salget samt øge kundetilfredsheden.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

  • Opsøge nye kunder og videreudvikle porteføljen af eksisterende kunder
  • Opnå dit budget
  • Opstarte nye temaer på tværs af vores medier
  • Brainstorme med kollegerne
  • Være på forkant med Nordiske Mediers store medie-palet.

Om dig

Du er måske i starten af din salgskarriere eller måske lige afsluttet din uddannelse som f.eks. Markedsføringsøkonom. Og så er du ikke mindst klar til nye udfordringer!

Som mediekonsulent forventer vi, at du er udadvendt og har en overbevisende adfærd. Du har salgsdrive og formår at skabe gode relationer til kunderne. Derudover er du ambitiøs og klar til at løfte din salgskarriere til næste niveau.

Vi lægger særligt vægt på, at du:

  • Er resultatorienteret, arbejder målrettet og er selvkørende
  • Formår at sætte dig i kundens situation og sammensætte løsninger ud fra kundens behov
  • Formår at kommunikere enkelt og tydeligt til din kundeportefølje
  • Tror på dig selv og ikke er bleg for at ”sparke døren ind”
  • Er ihærdig, loyal og struktureret.

Bliv en del af teamet! Et godt fællesskab og personlige udviklingsmuligheder

Når du træder ind ad døren hos Nordiske Medier, bliver du en del af et stort fællesskab. Du får dygtige og passionerede kolleger, der brænder for det, de laver – og inspirerer hinanden til samarbejde på tværs.

Du vil møde mange alsidige faggrupper repræsenteret under samme tag med unik mulighed for at tilegne dig stor viden. Vi arbejder i et uformelt og innovativt miljø med højt til loftet og fleksibilitet i hverdagen. Vi løfter i flok og underbygger hinandens fagligheder og bidrager sammen til et socialt og humørfyldt arbejdsmiljø.

Hos os er der plads til, at du kan udvikle dig. Vores mission er at informere, inspirere og hjælpe vores kunder til en bedre forretning, at skabe kontakt mellem professionelle aktører og agerer som Nordens største og stærkeste fagmedievirksomhed i alt, hvad vi gør. Dette går hånd i hånd med kompetenceudvikling og en stærk lærings- og samarbejdskultur baseret på dialog og feedback. Du får desuden adgang til en lang række medarbejdertilbud, blandt meget andet kan du deltage i vores sociale- og sundheds­fremmende aktiviteter.


Ansættelsesvilkår

Stillingen er på fuld tid. Løn efter kvalifikationer med attraktiv provisionsordning og pension.

Der er 3 måneders prøvetid i stillingen.

Nordiske Medier har kontor i Viby J ved Aarhus.


Ansøgning

Du søger stillingen via vores rekrutteringspartner Hammer Andersen.

Vi afholder samtaler løbende, da vi gerne vil have stillingen besat hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Jannie Marie Kristensen på telefon 2962865 eller på mail jmk@hammerandersen.com.

Nordiske Medier ønsker at afspejle det omgivende samfund. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.