Gør karriere i Danmarks mest attraktive mediehus

ANR søger vært med særlig x-faktor

Er du en fest at være sammen med, selv på en regntung onsdag eftermiddag? Elsker du at være i centrum? Har du ører for god musik? Og er du som det mest naturlige til stede på digitale og sociale platforme?  


Radio, podcast og SoMe til en ung målgruppe 

I Det Nordjyske Mediehus skaber vi viden og fællesskaber mellem mennesker. Vi oplyser, engagerer og inspirerer – også på lyd. Med over 180.000 ugentlige lyttere er ANR landets andenstørste lokalradio, og vi har store ambitioner om at blive endnu mere for især unge nordjyder.   

På ANR er den primære målgruppe mellem 16-29 år. For de fleste betyder det, at de er i gang med en uddannelse, de har fundet sig en lejlighed, leder måske efter en kæreste og prøver generelt at finde ud af, hvad de skal stille op med livet. ANR er et fristed, som er med hele vejen. Både når der er brug for at lægge bekymringerne til side og tænde op under festen, når der er brug for et godt grin, og når der er brug for at have en god ven i øret.    

Som led i den ambition søger vi nu en ny vært til redaktionen for Radio og Lyd. Da ANR er meget mere end en radiokanal, leder vi efter en kollega, som kan indgå naturligt i vores tilstedeværelse på sociale medier, har lyst til at lege med podcast, elsker at være på ”live” og er lige så tryg ved at stå foran et kamera som bag en mikrofon.   

Eksempler på dine arbejdsopgaver:  

 • Tilrettelægge og upline eget radioprogram i samarbejde med kolleger. 
 • Afvikle live-radio og agere flow-vært i studiet såvel som on location. 
 • Stille op som konferencier, vært osv. ved radiorelaterede events – fx når vi rykker på Nibe Festival, inviterer til fredagsbar eller fyrer op under ANR Live på Hjallerup Marked.    
 • Spotte og fortælle gode historier på sociale medier, fx gennem video. 
 • Være medspiller i kommercielle aktiviteter så som konkurrencer og kampagner. 
 • Medvirke i – og evt. beværte – podcasts om ungerelevante emner og tematikker. 

Du er noget helt særligt 

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det kræver både x-faktor og en helt særlig personlighed at indtage værtsrollen på ANR. Derfor tager vi med åbne arme imod det, der er unikt ved netop dig. Til gengæld forventer vi, at du er lige så rummelig, kreativ og modig som dine kommende kolleger. Vi er et sammentømret team, som sætter en ære i at løfte i flok og hjælpe hinanden med at realisere den gode ide. 

Selvfølgelig drømmer vi om, at du allerede besidder grundlæggende værtskompetencer – fra radio, podcast, YouTube eller et andet medie. Men det vigtigste er, at du ELSKER at ”være på”, at du går frygtløst ind i nye udfordringer, og at du er villig til at lære. 

På det personlige plan løfter du bedst din rolle ved at være: 

 • Typen, der elsker at ”være på” med en god portion selvironi – og som griner frem for græder, hvis du laver en fejl, når du sender live. 
 • Struktureret og kvalitetsbevidst – så du både kan gribe ideer og følge dem til dørs. 
 • Samarbejdsorienteret og god til at skabe relationer, både ift. kolleger, eksterne interessenter og partnerskaber. 
 • Ærligt entusiastisk omkring kommercielle opgaver og strategiske forpligtelser. 
 • Kreativ inden for en ramme – fx hvor et programkoncept eller en snæver tidsramme er et vilkår.   

Om du har en baggrund fra journalistik, kommunikation, medievidenskab eller noget helt fjerde er ikke så vigtigt. Det afgørende er, at du er typen, der kan fortælle historier, så alle lytter med, at du er klar på at dele ud af dig selv, at du kan spejle dig i målgruppen og lever et liv, som ligner deres. 


Vi tilbyder  

Når du træder ind ad døren i Det Nordjyske Mediehus, bliver du en del af et stort fællesskab. Du får dygtige og passionerede kolleger, der brænder for det, de laver – og som står på spring for at sikre dig den rette sparring, feedback og oplæring. 

Vi er en arbejdsplads med en positiv energi, god stemning og en uformel kultur, hvor alle taler med alle. Vi er også meget sociale og vægter fællesskabet højt. Blandt meget andet inviterer vi løbende til velkomstmøder, sociale aktiviteter og sundhedsfremmende tiltag – så du kan deltage i alt lige fra vores sommerfest til en fodboldkamp på stadion. Og så tilbyder vi øvrigt altid en god kop gratis kaffe.

Hvis du er nysgerrig, kan du læse meget mere om vores høje trivsel, sociale ansvar, og hvad vi ellers står for lige her .


Vil du vide mere? 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at gribe fat i redaktionschefen for Radio og Lyd, Carsten Nymann, på mail: cany@dnmh.dk eller mobil 25 38 50 36. 

Bemærk: Træffes kun i meget begrænset omfang i perioden 13. - 18. juni. 


Dine ansættelsesvilkår 

Vi håber, du kan starte i jobbet hurtigst muligt eller efter aftale. Vi tilbyder gode ansættelsesvilkår med løn efter kvalifikationer og gældende overenskomst.  

Stillingen er på fuld tid med arbejdssted i Aalborg i vores nye mediehus på Aalborgs havnefront – tættere på nordjyderne end nogensinde. Adressen er Østre Havnegade 63-65, 9000 Aalborg.  


Søg stillingen 

Du søger stillingen via vores rekrutteringssystem ved at trykke på linket i bunden af denne side.  

Ansøgningsfristen er 18. juni, men send gerne din ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende holder samtaler. Under samtaleforløbet vil du i forbindelse med en evt. 2. samtale få mulighed for at afprøve dig selv i studiet.

 • Hvis du sammen med din ansøgning har lyst til at sende en kort video på max. 150 MB med prøve på din stemme- og værtskundskaber, kan du maile den til personale@dnmh.dk. VIGTIGT: Skriv i mailen, at du søger stillingen ”Vært til ANR” og sørg for, at dit navn tydeligt fremgår.

I Det Nordjyske Mediehus ønsker vi at afspejle det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning. 


Vi er Nordjylland og Nordjylland er os 

Gennem et uafhængigt, frit og dynamisk mediehus binder vi hver dag et levende Nordjylland sammen med oplysende og engagerende indhold og inspirerende initiativer. Sammen er vi fællesskabere af Danmarks stærkeste region, og vi har en klar forventning om, at de medarbejdere, vi ansætter, også brænder for at være nordjyske fællesskabere. 

Det Nordjyske Mediehus rummer brands som NORDJYSKE, Vigeur, radiokanalerne ANR og Radio NORDJYSKE, de lokale nyhedsmedier LigeHer.nu og aalborg:nu samt godt 20 lokalaviser, der tilsammen dækker næsten hele Nordjylland. Med afsæt i vores værdier - åbne, modige, ordentlige og passionerede - bygger vi vores virksomhed på at være markedsleder på tre områder: Lokale medier i Nordjylland, nichemedier i Danmark og erhvervsmedier i Skandinavien. 

 Du kan læse mere om os på www.detnordjyskemediehus.dkSend ansøgning >