Gør karriere i Danmarks mest attraktive mediehus

Account Manager med stort salgsdrive

Nordiske Medier søger lige nu engagerede Account Managers med stort salgsdrive til København.


Om stillingen

Nordiske Medier søger nye stærke salgstalenter. Som Account Manager skal du arbejde med både eksisterende og nye kunder. Du skal matche kundernes behov med erhvervs-abonnementsløsninger ud fra hele Nordiske Mediers store medie-palet. Det inkluderer blandt andet, at du arbejder med Danmarks største niche-fagblade - både på print og digital.

Du er selv med til at sætte dagsordenen og skal i samarbejde med dine kollegaer gennemføre salgsaktiviteter med henblik på udviklingen i salget, styrke salget og omsætningen samt øge kundetilfredsheden.

Primære arbejdsopgaver:

 • opsøge nye og eksisterende kunder
 • opnåelse af dit budget
 • opstart af nye kampagner på tværs af vores medier
 • præsentation af vores løsninger ud fra vores løsningsforslag
 • at være på forkant med Nordiske Mediers store medie-palet

Om dig

Du har en stærk kommerciel indsigt og er måske i starten af din salgskarriere - klar til at tage det næste skridt på din vej.

Som Account Manager forventer vi, at du er udadvendt og har en overbevisende adfærd. Du har salgsdrive og formår at skabe gode relationer til kunderne. Derudover er du ambitiøs og klar til at løfte din salgskarriere med et job udover det sædvanlige.

Vi lægger særligt vægt på, at du:

 • er resultatorienteret med en stærk kommerciel forståelse
 • arbejder målrettet og er selvkørende
 • formår at sætte dig i kundens situation og sammensætte løsninger ud fra kundens behov
 • tror på dig selv og ikke er bleg for at ”sparke døren ind”
 • er ihærdig, loyal, struktureret og god til at kommunikere.

Nordiske Medier tilbyder

Når du træder ind ad døren hos Nordiske Medier, bliver du en del af et stort fællesskab. Du får dygtige og passionerede kolleger, der brænder for det, de laver – og inspirerer hinanden til samarbejde på tværs.

Du vil møde mange alsidige faggrupper repræsenteret under samme tag. Vi arbejder i et uformelt og innovativt miljø med højt til loftet og fleksibilitet i hverdagen. Vi udlever i det daglige virksomhedens værdier ”passionerede”, ”åbne”, ”modige” og ”ordentlige”, løfter i flok og underbygger hinandens fagligheder. Sammen bidrager vi til et socialt, sundhedsfremmende og humørfyldt arbejdsmiljø.

Hos os får du desuden:

 • gode udviklings- og fremtidsmuligheder i en ambitiøs mediekoncern
 • fast grundløn og pensionsordning
 • en spændende og alsidig hverdag
 • en moderne virksomhed i konstant vækst fyldt med karrieremuligheder
 • en arbejdsplads med en attraktiv placering ved Nørrebro Station, København.

Vil du vide mere?

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at henvende dig til abonnementssalgschef Ebbe Holm på tlf. 26 79 71 30 eller på mail ehh@nordiskemedier.dk.

Se evt. mere om Nordiske Medier på www.nordiskemedier.dk.


Ansættelsesvilkår

Stillingen er på fuld tid. Løn efter kvalifikationer med attraktiv bonusordning og pension. Der er 3 måneders prøvetid i stillingen.

Jobbet udføres fra Nordiske Mediers afdeling i Mimersgade 47, 2200 København N.


Ansøgning

Du søger stillingen ved at trykke på linket i bunden af siden. Vi indkalder løbende til samtaler, da stillingen ønsker besat hurtigst muligt.

Nordiske Medier ønsker at afspejle det omgivende samfund. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.


Om Nordiske Medier

Nordiske Medier er en af Skandinaviens største virksomheder inden for specialmedier og udgiver nogle af Skandinaviens ældste og mest læste fagblade. Virksomheden dækker nordisk erhvervsliv med konstruktive, troværdige og uafhængige nyheder med særligt fokus på at være helt tæt på de brancher, vi beskæftiger os med.

Nordiske Medier er en del af Det Nordjyske Mediehus-koncernen og har 250 medarbejdere med base i Aalborg, København, Odense og Stockholm. Nordiske Medier udgiver over 50 medier og afholder mere end 80 brancherettede events årligt. Derudover står vi bag udgivelsen af over 100 forskellige specialmagasiner og nyhedsbreve. Vi udsender online-nyhedsbreve til flere end 550.000 modtagere, og har 450.000 læsere på vores printmedier.

Send ansøgning >