Gør karriere i Danmarks mest attraktive mediehus

Mediekonsulenter til Nordiske Medier - Aarhus, Odense og København

Har du passion for salg, og motiveres du af at skabe den bedste oplevelse for dine kunder, så har vi jobbet til dig.


Om jobbet

Som mediekonsulent er din vigtigste rolle at øge salget, styrke udviklingen og sikre kundetilfredshed blandt alle vores kunder. Vores mediekonsulenter arbejder med både eksisterende og nye kunder og sammen hjælper I vores kunder med at markedsføre deres forretning via Nordiske Mediers platforme.

Dine primære opgaver vil være at:

 • vinde nye kunder samt vedligeholde og vækste vores eksisterende kundeportefølje
 • opfylde dit budget
 • opstarte nye temaer på tværs af vores medier
 • brainstorme med kollegaer
 • være på forkant med Nordiske Mediers store medieudvalg.

Om dig

Om du er i starten af din salgskarriere eller har nogle års erfaring med salg er ikke afgørende. Vigtigst er, at du er klar på nye udfordringer, formår at skabe gode relationer og besidder et naturligt salgsdrive.

Vi lægger særligt vægt på, at du:

 • trives i en udadvendt rolle
 • er resultatorienteret og kan arbejde målrettet
 • formår at sætte dig i kundens sted, så vores løsninger opfylder kundens behov
 • kan kommunikere enkelt og tydeligt
 • tror på dig selv og ikke er bleg for at ”sparke døren ind”
 • er ihærdig, loyal og struktureret.

Vi tilbyder et godt fællesskab og personlige udviklingsmuligheder

Når du træder ind ad døren hos Nordiske Medier, bliver du en del af et stort fællesskab. Du får dygtige og passionerede kolleger, der brænder for det, de laver – og inspirerer hinanden til samarbejde på tværs.

Du vil møde mange alsidige faggrupper repræsenteret under samme tag med unik mulighed for at tilegne dig stor viden. Vi arbejder i et uformelt og innovativt miljø med højt til loftet og fleksibilitet i hverdagen. Vi løfter i flok og underbygger hinandens fagligheder og bidrager sammen til et socialt og humørfyldt arbejdsmiljø.

Hos os er der plads til, at du kan udvikle dig. Vores mission er at informere, inspirere og hjælpe vores kunder til en bedre forretning, at skabe kontakt mellem professionelle aktører og agerer som Nordens største og stærkeste fagmedievirksomhed i alt, hvad vi gør. Dette går hånd i hånd med kompetenceudvikling og en stærk lærings- og samarbejdskultur baseret på dialog og feedback. Du får desuden adgang til en lang række medarbejdertilbud, blandt meget andet kan du deltage i vores sociale- og sundhedsfremmende aktiviteter.


Ansættelsesvilkår

Vi søger flere mediekonsulenter til vores lokationer i både Odense, Aarhus og København. Stillingerne er på fuld tid. Løn efter kvalifikationer med attraktiv provisionsordning og pension. Der er 3 måneders prøvetid i stillingerne.


Ansøgning

Rekrutteringsprocessen varetages af vores rekrutteringspartner Hammer Andersen, og du søger stillingen via dem. Ønsker du flere oplysninger kan du kontakte Jannie Marie Kristensen på tlf. 29 62 85 65 eller på mail jmk@hammerandersen.com.

Nordiske Medier ønsker at afspejle det omgivende samfund. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.


Om Nordiske Medier

Nordiske Medier er en af Skandinaviens største virksomheder inden for specialmedier og udgiver nogle af Skandinaviens ældste og mest læste fagblade. Virksomheden dækker nordisk erhvervsliv med konstruktive, troværdige og uafhængige nyheder med særligt fokus på at være helt tæt på de brancher, vi beskæftiger os med. Nordiske Medier er en del af Det Nordjyske Mediehus-koncernen og har 250 medarbejdere med base i Aalborg, København, Aarhus, Odense og Stockholm. Nordiske Medier udgiver over 50 medier og afholder mere end 80 brancherettede events årligt. Derudover står vi bag udgivelsen af over 100 forskellige specialmagasiner og nyhedsbreve. Vi udsender online-nyhedsbreve til flere end 550.000 modtagere, og har 450.000 læsere på vores printmedier.

Se evt. mere om Nordiske Medier på www.nordiskemedier.dk.