Gør karriere i Danmarks mest attraktive mediehus

Send ansøgning >

Studentermedhjælper med styr på SoMe

Har du flair for at få det rigtige indhold ud til brugerne på sociale medier? Vil du have relevant kommunikationserfaring på dit CV? Så er du måske vores nye studentermedhjælper til lokalmedier.


SoMe studentermedhjælper, der skaber trafik

Det Nordjyske Mediehus er i en rivende digital udvikling, og som studentermedhjælper til Nordjyske Lokalmedier, bliver du en del af et dedikeret team, som arbejder med at give nordjyderne opdateringer, overblik, inspiration og underholdning på vores mange platforme.

I det daglige bliver det dit ansvar, at det indhold, vi producerer, når frem til brugernes øjne, ører og opmærksomhed.

Du skal bl.a.:

  • Publicere historier fra vores webplatforme på vores sociale medier
  • Overvåge aktiviteten i forbindelse med vores opslag på de sociale medier, besvare spørgsmål og henvendelser eller sende informationen videre
  • Hjælpe med at lave indhold til SoMe i form af fotos, video, grafik, tekst – herunder:
  • Opsætning og deling af Facebook-posts i Canva
  • Opsætning og deling af (forproducerede) stories i weekender og helligdage
  • Lave reels med for eksempel Voxpop, Det Søde Møde og andre nye koncepter

Vi sørger selvfølgelig for at du får grundig oplæring i alle opgaver og systemer.


Et skarpt blik for målgrupper og kommunikation

Vi forestiller os, at du er studerende på en relevant videregående uddannelse, som giver dig indgående kendskab til kommunikation og sociale medier. Vi ser gerne, at du er i begyndelsen af dit uddannelsesforløb og hvis du har SoMe-erfaring med i bagagen, er det et plus.

Du er passioneret og kreativ i forhold til at kommunikere på sociale medier. Du er udadvendt og god til at møde nye mennesker og få dem i snak. Du initiativrig og ser muligheder frem for begrænsninger, når tingene skal lykkes.

Du skal være dygtig til foto- og videoredigering - for eksempel i Canva, Instagram, InShot eller Premiere Rush.

Det er en fordel hvis du har kørekort - og eventuelt bil til rådighed - så du let kan komme rundt til forskellige lokationer.


Studerende hos os

Som studentermedhjælper hos Det Nordjyske Mediehus tilbyder vi dig:

  • Et inspirerende læringsmiljø i rammerne af vores innovative mediehus.
  • Spændende opgaver, der giver relevant erfaring til CV’et.
  • En arbejdsplads med et stærkt fællesskab og gode kolleger, som gerne giver dig sparring og feedback.
  • Fleksibilitet, så du samtidig kan passe studie og eksamener.

Læs mere om at være studerende hos os eller mød én af vores mange studentermedhjælpere hér.


Vil du vide mere?

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte chef for Nordjyske Lokalmedier Stefan Buur Hansen på mail: sbh@dnmh.dk eller mobil 6014 3461.


Alt det praktiske

Stillingen er timelønnet og på max. 8 timer om ugen med arbejdssted i Aalborg i vores nye mediehus på Aalborgs havnefront. Adressen er Østre Havnegade 63-65, 9000 Aalborg. Det er et krav, at du er studerende. 

Du skal forvente aften- og weekendarbejde.


Sådan søger du

Du søger studiejobbet ved at trykke på linket i bunden af denne side. Du skal uploade dokumenter i PDF-format og evt. billede i jpg/jpeg/png-format.

Ansøgningsfristen er 28. juni 2024, men send gerne din ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende holder samtaler.

I Det Nordjyske Mediehus ønsker vi at afspejle det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen. Vi glæder os til at modtage din ansøgning.


Bliv en del af fremtidens mediearbejdsplads

Det Nordjyske Mediehus er en moderne, fondsejet medievirksomhed. Vi tror på, at vores tilstedeværelse i Nordjylland er afgørende for, at vi gennem en fælles indsats kan skabe en stærkere og mere forbundet region.

Hver dag – døgnet rundt – bringer vi nyheder om livet i Nordjylland. Vi informerer, inspirerer, involverer og underholder både private og erhvervskunder på relevante platforme – digitalt, på print, med lyd og events. Vi søger perspektiv og er tæt på nordjydernes liv – og sikrer, at de har adgang til de nyheder, historier og indsigter, der betyder mest for dem.

Det Nordjyske Mediehus tilbyder en mangfoldighed af produkter og rummer brands som Nordjyske, Vigeur, ANR og de nærlokale nyhedsmedier LigeHer.nu og Aalborg.nu. Vores datterselskab, Nordiske Medier, dækker erhvervslivet tæt i både Danmark, Sverige og Norge med konstruktive, troværdige og uafhængige nyheder til branchespecifikke områder. 

Du kan læse meget mere om os her.

Send ansøgning >