Gør karriere i Danmarks mest attraktive mediehus

Send ansøgning >

Nordisk mediekoncern søger Account Manager til Projektagenten

Er du en ambitiøs og selvstændig sælger med passion for opbygning og udvikling af nye forretningsmuligheder? Har du, hvad der skal til for at skabe og pleje din egen pipeline bestående af entreprenører, rådgivere og materialeleverandører? Så kunne du være den Account Manager, vi søger til Projektagenten.

Som vores nye Account Manager bliver du en nøglespiller i skaleringen af et banebrydende digitalt produkt til nordiske byggeaktører.


Om Projektagenten og din rolle

På Projektagenten udvikler og forhandler vi en abonnementsbetalt digital platform, som systematisk overvåger nye projekter og udbud på vegne af vores kunder indenfor den professionelle byggebranche. Projektagenten tilbydes i dag til kunder i Danmark og Sverige, men vores norske lancering er lige rundt om hjørnet. Her er en unik mulighed for at komme ind i en organisation i stor vækst med en moderne salgskultur, som benytter både inbound lead-baseret salg og egen prospektering for at nå i mål.

Som Account Manager på Projektagenten kommer du til at stå i spidsen for et af Nordiske Mediers digitale flagskibe. Du vil få et tæt samarbejde med kollegaer fra customer success, research og vores danske country manager. Vi er en dynamisk enhed med en performancekultur, som balancerer vækst med godt kollegaskab og trivsel på arbejdspladsen.

I rollen tilbydes du en unik chance for at markedsføre et produkt med enormt potentiale i en udfordrende og mangfoldig hverdag, hvor din indsats vil have direkte indflydelse på både afdelingens og Nordiske Mediers digitale succes.

Selvstændighed i jobbet er en forudsætning, men du vil også have mulighed for at sparre med dygtige kolleger. Dit primære fokus vil være på at skabe nysalg for Projektagenten og opbygge din egen kundeportefølje.


Om dig

Personligt er du ansvarsfuld, ambitiøs og drevet af resultater. Du er innovativ og går til udfordringer på en løsningsorienteret måde.

Vi forventer, at du:

  • har erfaring med proaktivt salgsarbejde, især i de tidlige faser af salgscyklussen
  • er naturligt nysgerrig og tager ansvar for de produkter, du sælger
  • er interesseret i udvikling og repræsenterer nye værdilommer i markedet overfor vores interne udvikling
  • fungerer godt i et teambaseret miljø præget af samarbejde og godt kollegaskab
  • kan håndtere forskellige kundetyper, både i relation til virksomhedsstørrelse og virksomhedstype
  • hurtigt kan tilpasse dig og forstå nye målgrupper.

Tidligere erfaring med opsøgende salg, byggebranchen eller salg af SaaS-produkter (Software as a service) er en fordel.


Mere information

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte den nordiske chef for Projektagenten Nikola Zoric på telefon 22153095 eller nzo@nordiskemedier.dk.


Dine ansættelsesvilkår

Stillingen er på fuld tid med løn efter kvalifikationer samt pensions- og provisionsordning. Arbejdet udføres fra vores lokation i Mimersgade i København. Der vil være tre måneders prøvetid i stillingen.


Vil du med på holdet?

Du søger stillingen ved at trykke på linket i bunden af denne side. Vi afholder løbende samtaler og ønsker stillingen besat hurtigst muligt. Stillingsopslaget vil blive taget ned, når den rette kandidat er fundet.

I Nordiske Medier ønsker vi at afspejle det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.


Om Nordiske Medier

Nordiske Medier er en af Skandinaviens største virksomheder inden for specialmedier og udgiver nogle af Skandinaviens ældste og mest læste fagblade. Virksomheden dækker nordisk erhvervsliv med konstruktive, troværdige og uafhængige nyheder med særligt fokus på at være helt tæt på de brancher, vi beskæftiger os med.

Nordiske Medier er en del af Det Nordjyske Mediehus-koncernen og har 250 medarbejdere med base i Aalborg, København, Odense, Aarhus, Stockholm og Oslo. Nordiske Medier udgiver over 50 medier og afholder mere end 80 brancherettede events årligt. Derudover står vi bag udgivelsen af over 100 forskellige specialmagasiner og nyhedsbreve. Vi udsender online-nyhedsbreve til flere end 550.000 modtagere, og har 450.000 læsere på vores printmedier.

Se evt. mere om Nordiske Medier på www.nordiskemedier.dk.Send ansøgning >