Facebook Ads

Få hjælp til din markedsføring på Facebook 

Paid social er en glimrende måde at skabe mere trafik til din hjemmeside, øge din virksomheds eksponering, samt promovere dine tjenester og produkter.

Som Danmarks absolut foretrukne sociale medie, er Facebook annoncering en skarp måde at nå dine potentielle kunder og skabe en større skare af loyale følgere. Det er et medie, der egner sig til langt de fleste virksomheder.

Bliv kontaktet af en af vores medierådgivere

Vi har blandt andre hjulpet følgende virksomheder med deres Facebook Ads

Vi er Paid Social specialister hos Det Nordjyske Mediehus

Vil du have hjælp til din online markedsføringsstrategi? 

I Det Nordjyske Mediehus er vi et professionelt Facebook annoncering bureau med hovedsæde i Aalborg. Som kunde hos os, vil du få tilknyttet din helt egen specialist og konsulent til Facebook annoncering og Instagram annoncering, der opsætter, håndterer og optimerer dine kampagner kontinuerligt. 

 

facebook annoncering bureau

 

Priser på Facebook kampagner hos Det Nordjyske Mediehus

Hos Det Nordjyske Mediehus tilbyder vi en overskuelig aftale uden pludselige og uforudsigelige udgifter. Vi tager et engangsbeløb for opstartsfasen der inkluderer et opstartsmøde og rådgivning med en specialist på området. Herunder opsætter vi definerede målgrupper, sætter mål og budget, og planlægger kampagner. Vi opsætter ligeledes Facebook pixel, så vi kan måle succesen af kampagnerne. Det månedlige håndteringsgebyr afhænger af antallet af kampagner samt annonce spend. Se mere i pakkerne nedenfor. Hver måned afrapporteres resultaterne. 

 

 

Genveje:

/Se alle priser

/Specifikationer

/Deadlines


Markedsføring på danskernes foretrukne sociale medie

4 grunde til Facebook annoncering

Bidrager til hele salgstragten

Facebook annoncering kan bidrage til alle ledene i salgstragten. Kampagner skaber mere opmærksomhed til din virksomheds Facebookside, skaber bredere kendskab til dit brand og øger trafik til din hjemmeside. Dermed fremmes konverteringer i form af reelle salg, tilmeldinger, følgere, downloads af app m.v.


Skarp segmentering af din målgruppe

Platformen er især brugbar for dets muligheder inden for målgruppesegmentering - fra bredere afgrænsninger som køn, interesser og geografi til konkrete job stillinger, uddannelsesniveau og civilstatus. Ydermere er det muligt at segmentere i forhold til forbrugeradfærd samt grader af interaktion brugere har med dit brand. Dét er smart!


Annonceringstyper på Facebook

Frem din virksomheds målsætning med Facebook annonceringer som retargeting/remarketing kampagner til eksisterende kunder, større eksponering af virksomhedsopslag og video, fremvisning og promovering af produkter gennem dynamiske annoncer, øget trafik til website og meget mere. 


Enorm reklameplatform til små penge

Med 3,5 mio danske brugere er din målgruppe med sikkerhed at finde på Facebook - uanset om formålet er B2C eller B2B. En stor bonus når du bruger Facebook som markedsføringsplatform er prisen. Sammenlignet med andre typer af online annoncering er Facebook Ads relativt billig. Få hjælp til din SoMe strategi i dag.


Læs mere om vores medier og produkter

 

 


Bliv kontaktet af en medierådgiver

Jeg accepterer, at Det Nordjyske Mediehus behandler mine oplysninger. Læs mere om persondata på Persondata-og-GDPR