Instagram Ads

Målrettet annoncering på Instagram

Når vi taler online markedsføring, kommer vi ikke udenom de sociale medier. Annoncering på Instagram skaber brand awareness og ad recall, netop fordi Instagram feedet er ideel til at skildre din virksomhed fra sin æstetiske og visuelle side.

Uanset om du arbejder B2C eller B2B kan effektiv reklame på Instagram styrke din digitale tilstedeværelse for netop din målgruppe. Skal din virksomhed også markedsføre sig på "The Gram"? Bliv sat i kontakt med en specialist i dag.

Bliv kontaktet af en af vores medierådgivere

Få hjælp til din SoMe strategi af Det Nordjyske Mediehus

Instagram er et populært univers, der inspirerer brugere til at shoppe - og dermed også et helt essentiel medie for dig, som virksomhed, at befinde dig på.

Som din samarbejdspartner arbejder vi for at forstå netop din målgruppe og hvad motiverer dem til at interagere med indhold på sociale medier. Dette betyder at vi kan opsætte netop de annonceformater - stories, video eller billede - der har størst mulighed for at øge engagement og konvertering.

instagram annoncering

Priser Instagram Ads

For at maksimere effekten af din SoMe-annoncering, kan du med fordel teame op med Det Nordjyske Mediehus, til at opsætte og optimere kampagner, der både fanger brugerens opmærksomhed, brander dig som virksomhed og skaber mere forretning. 

Vores hjælp til Instagram annoncering koster et håndteringsgebyr, der sikrer at dine annoncer optimeres kontinuerligt. Hertil et annoncebudget der betales direkte til Meta. Annonceomkostningerne er fleksible og tilpasses efter behov.

 

Instagram Ads

 

Genveje:

/Se alle priser

/Specifikationer

/Deadlines


Byg en stærk Instagram annonceringsstrategi

4 grunde til at bruge Instagram i din markedsføring

Visuelt Fokus

Billede- og videomateriale dominerer på Instagram og er den bedste anledning til at fremvise dine tjenester på en mere æstetisk tiltalende måde.


Stor brugerbase

Instagram er et af de absolut mest populære platforme for danskerne, hvilket åbner muligheden for at nå et stort publikum.


Målret din målgruppe

For at nå det helt rette publikum, kan en skarp målgruppesegmentering tages i brug, blandt andet på geografi, demografi, adfærd og civilstand


Forbrugerengagement

Kreative og overbevisende kampagner er gode redskaber til mindeværdige oplevelser for brugerne, der øger engagement og dermed omsætning


Læs mere om vores medier og produkter

Men hvad med LinkedIn, SnapChat og TikTok?

Er det på LinkedIn du skal øge din B2B? På LinkedIn kan annoncering hjælpe virksomheder med at nå en professionel målgruppe og skabe forbindelse til potentielle kunder og samarbejdspartnere på en mere formel og forretningsorienteret måde.

Måske er annonceringskronerne bedst brugt på Facebook markedsføring. Er dine kunder snarere at finde på Snappen? Eller er du helt klar til at hoppe med på TikTok trends… Fedt! Lad os tage en snak om det.. Kontakt os i dag, så tager vi en snak om dine muligheder med os som samarbejdspartner.

 

 

 

 


Bliv kontaktet af en medierådgiver

Jeg accepterer, at Det Nordjyske Mediehus behandler mine oplysninger. Læs mere om persondata på Persondata-og-GDPR