Radiospots og -sponsorater

Få dit radiospot ud til vores mere end 232.000 ugentlige lyttere*

*kilde: Index Danmark/Gallup helår 2022.

Vi hjælper med alt fra ide og manuskript til speak og produktion af dit radiospot.

Få dit eget radioreklame spot på ANR, RadioNordjyske eller i en af vores podcasttitler.
Du kan også blive sponsor på et af vores populære radioprogrammer eller podcasts.

Bliv kontaktet af en af vores medierådgivere

Vi har været enormt glade for vores radiospots, da vi virkelig har haft en god effekt af dem

Radioen er ofte noget, som spiller i baggrunden, og de spots vi har haft med, har været fede og skilt sig ud, så de er blevet lagt mærke til af vores ønskede målgruppe. Vi vil helt sikkert beholde vores radiospots fremadrettet!

Anna Husted Hjerrild Hansen, Tech College


4 grunde til radio bør være del af din markedsføringsstrategi

Nå dit publikum effektivt med radio

Godt frekvensmedie med høj rækkevidde

Radio er stadig en af de mest populære medieplatforme i verden, og den når en bred vifte af målgrupper. Ved at reklamere på radio kan du nå ud til et stort antal mennesker i forskellige aldersgrupper, køn og baggrunde. Radio reklame giver dig mulighed for at eksponere dit brand gentagne gange, hvilket skaber en konstant påmindelse om dit brand, og øger genkendelsen af din virksomhed.


Skaber følelsesmæssige reaktioner

85% af alle købsbeslutninger træffes med følelser, og her er radiospots især et medie der kan skabe følelsesmæssige reaktioner hos lytterne. Dette øger vores lytteres engagement med dit brand. Et velskrevet radiospot eller -sponsorat kan påvirke lytterens følelser, hvilket kan få dem til at føle sig tiltrukket af din virksomheds produkt eller service.


Din målgruppe - helt lokal - og i bevægelse

Radio giver mulighed for at segmentere din målgruppe. Ved at reklamere på henholdsvis RadioNORDJYSKE eller ANR kan du nå ud til en målgruppe med specifikke interesser, adfærd og område.  Radiolyttere er ofte i bevægelse, mens de lytter til radioen, hvilket gør det muligt for dig at nå ud til dem, mens de kører bil, går i fitnesscenter eller andre steder.


Stærkt push medie til branding

Med et veludført radiospot kan du skabe en unik lyd, der vil blive associeret med dit brand og skabe en stærkere forbindelse med dine kunder. Alt i alt er radiospots og -sponsorater en fantastisk måde at promovere dit brand på. Med en bred rækkevidde, høj frekvens, lokal tilstedeværelse og en omkostningseffektiv pris, er radio annoncering en effektiv og pålidelig måde at nå ud til din målgruppe på.

Radiospots

Hvis du leder efter en effektiv og pålidelig måde at nå ud til dit publikum, er reklame i radioen en fantastisk mulighed for at promovere dit brand. Hos Det Nordjyske Mediehus kan du indrykke radiospots på vores radiokanaler ANR eller RadioNordjyske.

Du kan vælge om spottet skal indrykkes i hele region nordjylland eller om du kun ønsker at få dit budskab ud i dit lokalområde. Se ANRs dækningsråder her og RadioNordjyskes her.

Vi hjælper med alt fra manuskriptforfatning til indtaling af dit spot i samarbejde med professionelle tekstforfattere og speakere. Hvis du selv ønsker at indtale dit spot, så tilbyder vi remote recording, hvor du indtaler spottet hjemme via din mobil. Når du indtaler dit spot, har du en producer med på linjen, som kan instruere og hjælpe til, så resultatet af din indtaling bliver professionel.

Priseksempler

 

Priser radiospots

 

Genveje:

/Se alle priser

/Specifikationer

/Deadlines

Radiosponsorater

"Programmet præsenteres i samarbejde med.."

Bliv sponsor på et af ANR eller RadioNordjyskes programmer. Din virksomheds navn bliver nævnt to gange i timen i programmets sendetid.

Du kan også blive sponsor på Vejret eller Trafik.

Priseksempler

 

Priser Radio Sponsorater

 

Genveje:

/Se alle priser

/Specifikationer

/Deadlines


Læs mere om relaterede medier & produkter

 

 


Bliv kontaktet af en medierådgiver

Jeg accepterer, at Det Nordjyske Mediehus behandler mine oplysninger. Læs mere om persondata på Persondata-og-GDPR