MDM - Top 100 sites

Annoncering på top 100 mest besøgte sites

Det Nordjyske Mediehus tilbyder en simpel og fleksibel digital løsning, der kan hjælpe dig til at levere det rette budskab, til de rette mennesker, på det rette tidspunkt. Produktet MDM (Målrettet Digital Markedsføring) muliggør at ramme en afgrænset målgruppe på tværs af medieplatforme. Her er målgruppen i fokus, frem for mediet. Det er en simpel digital markedsføringsform, der annoncerer på: Facebook, Instagram, Nordjyske.dk og Top 100 sites.

Dermed begrænser vi ikke produktet til en platform, men på tværs af SoMe-kanaler og de mest besøgte danske sider.

Bliv kontaktet af en af vores medierådgivere

Display annoncering med målgruppen i fokus - og på tværs af kanaler

Når du køber MDM kampagner hos Det Nordjyske Mediehus sørger for vi at dit budskab bliver eksponeret for netop dit målgruppesegment - uanset hvilket medie, de befinder sig på, og med høj garanteret rækkevidde. 

Du kan altså frit vælge køn og alder, samt hvilket geografisk område, din annonce skal eksponeres i. MDM produktet er derfor for dig, der ønsker høj synlighed i dit lokalområde. Annoncen kan bestå af både billede, tekst og banner, og annonce spend er allerede inkluderet i prisen. 

På baggrund af stor erfaring med produktet, kan vi tilbyde branchespecifikke MDM-kampagner, der sætter rammerne for de mest mulige resultater for din virksomhedstype.

 

Pris

Dit budskab eksponeres på de medier, som er mest relevant i forhold til din målgruppe på følgende sites:

  • Facebook,
  • Instagram,
  • Nordjyske.dk
  • og Top 100 sites

Inkl. mulighed for egen kampagneside

5.000 kr. pr. md.

(min. 6 md. pr. år)

 

Mulighed for tilkøb af 5 ugers klippekort 

15.000 kr. (inkl. spend)

 

 

Genveje:

/Se alle priser

/Specifikationer

/Deadlines


MDM - Eksponering på top 100 sites, Facebook og Instagram

Målrettet Digital Markedsføring

Nå den rigtige målgruppe

Vores MDM-produkt giver dig mulighed for at vælge køn, alder og geografisk område, og er derfor velegnet til virksomheder, der ønsker høj synlighed i lokalområdet. Vi sørger for at dit budskab bliver eksponeret over for netop dit ønskede målgruppesegment. 


Erfaring med netop din branche

Det Nordjyske Mediehus kan tilbyde branchespecifikke MDM-kampagner baseret på stor erfaring med produktet, for at opnå de bedst mulige resultater for netop din virksomhedstype. 


Øg jeres online tilstedeværelse

Vores MDM-kampagner gør brug af flere online platforme herunder Facebook, Instagram og Display netværk, og giver derfor jer muligheden for at øge jeres digitale tilstedeværelse på tværs af flere medieplatforme.  


Vi hjælper dig med hele din kampagne

Vi sørger for opsætningen af kampagne, hjælper gerne med evt. produktion af grafisk materiale, løbende optimering og vedligeholdelse, samt afrapportering.  


Læs mere om vores medier og produkter

 

 


Bliv kontaktet af en medierådgiver

Jeg accepterer, at Det Nordjyske Mediehus behandler mine oplysninger. Læs mere om persondata på Persondata-og-GDPR