Dødsannoncer

Indryk din dødsannonce eller dit takkestykke efter dødsfald

Når man mister en elsket person, kan det være en overvældende tid for familien. Der er mange ting, der skal tages stilling til, herunder hvordan man offentliggør bortgangen. En dødsannonce er en vigtig måde at informere om et familiemedlems eller en elsket persons bortgang.

Dødsannoncer kan indrykkes både i NORDJYSKE Stiftstidende, på Nordjyske.dk eller i en af vores 7 lokalaviser, som dækker det meste af Nordjylland.
Alle dødsannoncer og takkestykker kommer automatisk på nordjyske.dk i 7 dage, med mindre andet ønskes. 

At oprette en dødsannonce kan være en fødselsladet proces, og vi forstår, hvor vigtigt det er at respektere den afdødes ønsker og præferencer.
Uanset om du ønsker at offentliggøre en dødsannonce i trykte medier eller online, kan du være sikker på, at din dødsannonce
vil blive publiceret på en passende og respektfuld måde. Hos Det Nordjyske Mediehus står vi klar til at hjælpe dig. 

Få mere viden og indryk din annonce her

Priseksempler:

2 sp. x 69 mm indrykket i Nordjyske på valgfri ugedag: 

Dødsannonce Nordjyske

Kr. 1.837,50
inkl. produktion og moms

2 sp. x 59 mm indrykket i Ligeher.nu Brønderslev:

Dødsannonce Lokalaviser Ligeher.nu

Kr. 1.151,25
inkl. produktion og moms

 

Genveje:

/Se alle priser

/Specifikationer

/Deadlines

Offentliggørelse af dødsannoncer gennem Det Nordjyske Mediehus

 En dødsannonce indeholder typisk oplysninger om den afdødes fulde navn, alder, mindeord, dødsdato og sted samt oplysninger om eventuelle,
planlagte ceremonier eller mindesamvær.

Det kan også være passede at inkludere en kort beskrivelse af den afdødes personligheder, interesser og bedrifter i livet.

Hos Det Nordjyske Mediehus tilbyder vi hjælp og vejledning til offentliggørelse af en dødsannonce eller et takkestykke.

Kontakt os vedr. dødsannonce eller takkestykke på mail annoncer@dnmh.dk


Læs mere om relaterede medier & produkter

Online og trykte dødsannoncer

Gennem Det Nordjyske Mediehus kan du nemt og trygt oprette en dødsannonce. Vi forstår, hvor vigtigt det er at mindes og ære den afdøde person på den rette måde. Derfor er vi glade for at kunne tilbyde vores kunder respektfulde og personlige dødsannoncer både online og på tryk, hvor du trygt kan overlade os til det praktiske, så du får ro og tid til at koncentrere dig om annoncens indhold.                                                                                  

Hos Det Nordjyske Mediehus har vi mange års erfaring med annoncering af dødsannoncer på tværs af vores store mediepalette. Vi tilbyder indrykning af dødsannoncer til Nordjyske Stiftstidende og Det Nordjyske Mediehus’ mange lokalaviser.

Nordjyske Stiftstidende har mange års erfaring med at håndtere dødsannoncer og sikrer, at annoncen publiceres i overensstemmelse med familiens ønsker. Udover at annoncen bringes i Nordjyske Stiftstidende, bringes den automatiks online på Dødsannoncer.dk, hvor annoncen vil være offentligt tilgængelig for alle sidens mange besøgende. Ligeledes har du også mulighed for at offentliggøre en dødsannonce i Det Nordjyske Mediehus’ lokalaviser. Lokalaviser er en vigtig kilde til information om samfundet, herunder også når det kommer til dødsannoncer. Lokalaviserne spiller en afgørende rolle i at dele information om en persons bortgang med den bredere offentlighed, da de har en betydelig læserskare i det lokale samfund.

Uanset om du ønsker du at offentliggøre en dødsannonce i trykte medier eller online, kan du være sikker på, at din dødsannonce vil blive publiceret på en passende og respektfuld måde. Hos Det Nordjyske Mediehus står vi klar til at hjælpe dig med denne post. Hvad end du bestiller en dødsannonce til Nordjyske Stiftstidende eller Det Nordjyske Mediehus’ lokalaviser, kommer dødsannoncen automatisk på nordjyske.dk i 7 dage.


Bliv kontaktet af en medierådgiver

Jeg accepterer, at Det Nordjyske Mediehus behandler mine oplysninger. Læs mere om persondata på Persondata-og-GDPR