Print annoncering

Dine budskaber leveret direkte i de nordjyske postkasser

Det Nordjyske Mediehus' dagblad og lokalaviser har tilsammen mere end 380.000 læsere hver uge*.
*kilde: Index Danmark/Gallup helår 2022.

Annoncer dine budskaber i en eller flere af de trykte aviser og nå ud til læsere i din målgruppe. Avis annoncer henvender sig til den store del af befolkningen, der forsat foretrækker at få deres information via de trykte medier. 

Læsere af trykte aviser bruger tid og fordyber sig. Annoncerne er en naturlig del af læsningen og får både opmærksomhed og fokus.
Derfor kan en annonce i dagbladet og/eller lokalaviserne give en stærk påvirkning – og høj ROI.

Du kan målrette din annoncering efter læsernes interesse i emnesektionerne i dagbladet eller efter dit lokalområde i lokalaviserne.

Bliv kontaktet af en af vores medierådgivere


Avis annoncering er effektiv lokal markedsføring

Hvad kan den trykte reklame?

Høj troværdighed

Vores aviser anses som pålidelig kilder til information. Dette giver en troværdighed og autoritet til din virksomheds budskab. Og med Det Nordjyske Mediehus' regionale og lokale aviser, opnår du en enorm dækningsflade med din markedsføring


Effektiv salgskanal

Avisen har en bred læserskare. En fordel ved annoncering i aviser er, at læserne ofte bruger længere tid på at læse avisen, hvilket giver en større chance for, at din virksomheds annoncer både bliver bemærket og husket. Derfor kan dagbladet give en stærk påvirkning – og høj ROI.


Lokal opmærksomhed

Avisannoncering giver virksomhederne lokal tilstedeværelse og opmærksomhed i netop de områder af Nordjylland, I ønsker at synliggøres i. Det er desuden en effektiv måde at nå ud til den målgruppe, der stadig foretrækker at få deres information fra trykte medier


Fleksibelt og målrettet

Du kan vælge mellem forskellige annonceformater, sektioner og publikationer. Hvad end du ønsker indrykning på forsiden af NORDJYSKE, en helside i ugeavisen eller en annonce i erhvervsektionen, står vores medierådgivere klar til at hjælpe dig.

Nordjyske


NordjyskeNov23

 

  • Nordjyske dækker hver uge 25% af alle personer +12 år i Region Nordjylland, hvilket svarer til knap 60% af al betalt dagbladslæsning (blandt ugentlige dagblade). 

    Læs mere om Nordjyske

ligeher.nu lokalaviser

Nye Lokalaviser

 

Priseksempler

 

Priseksempler Lokalaviser Ligeher.nu Nordjyske

Alle priser er ekskl. miljøtillæg, moms og evt. produktion

Genveje:

/Se alle priser

/Specifikationer

/Deadlines


Læs mere om relaterede medier & produkter

 

 


Bliv kontaktet af en medierådgiver

Jeg accepterer, at Det Nordjyske Mediehus behandler mine oplysninger. Læs mere om persondata på Persondata-og-GDPR