SEO: Få hjælp til søgemaskineoptimering

Langt de fleste “googler”, når de er tæt på en købsbeslutning, og derfor er det essentielt, at du ligger på side 1 i Googles søgeresultater - ingen finder dig på side 2, 3 eller 4! SEO eller søgemaskineoptimering er én af de metoder, du kan synliggøre din virksomhed på og komme op på den eftertragtede side 1.

Langt de fleste hjemmesidebesøg kommer fra organisk trafik – altså trafik der kommer via Googles søgeresultater. Derfor bør søgemaskineoptimering prioriteres i din digitale strategi.

Googles algoritme dikterer hvor højt din hjemmeside positioneres i søgeresultater, og her gør hundredvis af faktorer sig gældende. Succesfuldt SEO arbejde handler med andre ord om at efterleve de krav Google stiller til en god hjemmeside, hvorfor vi, hos Det Nordjyske Mediehus, beskæftiger os med både linkbuilding, samt optimering af indhold og teknik.

Hos Det Nordjyske Mediehus har vi flere SEO specialister, som kan hjælpe dig og din virksomhed med at komme foran dine konkurrenter på Google.

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail digitalsupport@salg.dnmh.dk eller tlf. 2834 6138, for en uforpligtende snak om SEO optimering.
Vi glæder os til at høre fra dig. 

 

    

 

SEO Bureau Aalborg

Det Nordjyske Mediehus' digitale specialist team. Vi er certificeret Google Partner.

 

Læs mere om søgemaskineoptimering:

Hvad er SEO?

Hvorfor er SEO vigtigt?

Hvordan laves SEO optimering af en hjemmeside?

Gratis SEO analyse af din hjemmeside

SEO Bureau i Det Nordjyske Mediehus

 

 

 

Hvad er SEO? 

SEO er forkortet af ordet Search Engine Optimization, som oversat betyder søgemaskineoptimering. SEO handler om at optimere ens hjemmeside, så den rangerer højere i Googles søgeresultater (SERP - Search Engine Results Page) samt for at give en bedre brugeroplevelse.

Når en hjemmeside optimeres, øges den organiske trafik, og der skabes dermed flere konverteringer. Fordelen ved SEO er, at der ikke betales pr. klik (PPC - Pay Per Click) som med Google Ads. Uanset, hvor mange der klikker sig ind, vil der altså ikke ske nogen form for opkrævning fra Google.

 

Hvorfor er SEO vigtigt? 

Er din hjemmeside ikke optimeret, vil du med stor sandsynlighed ikke være at finde på side 1 af Googles søgeresultater. Da Google er verdens største søgemaskine, går du glip af potentielle kunder hver eneste dag. Det er helt essentielt at indtage placeringer på de søgeord, der er forretningskritiske for dig at blive fundet på.

 

 

Hvordan laves SEO optimering af en hjemmeside?

Der er 200 faktorer, der gør sig gældende, når Google udregner, hvordan en hjemmeside skal rangeres  i søgeresultaterne. Det er derfor vigtigt at komme rundt om som mange af disse faktorer som muligt. 

Google opdaterer jævnligt sine algoritmer, og disse vil oftest have enten en positiv eller negativ effekt på dine placeringer. SEO optimering bør derfor være en kontinuerlig og langsigtet indsats for at bibeholde og optimere dine placeringer. 

Én ting er sikkert; hvis dine konkurrenter optimerer deres hjemmesider, og du ikke gør, så overhaler de dig før eller siden!

De mange ranking faktorer kan i store træk opdeles i henhold til indhold, teknik og linkbuilding (figur).

SEO - optimal fordeling af discipliner

Teknisk SEO

Det er helt essentielt, at hjemmesidens tekniske fundament er i orden for at give den bedste brugeroplevelse. I 2020 introducerede Google Core Web Vitals, som er målepunkter/faktorer til at udregne en hjemmesides brugeroplevelse. 

Core Web Vitals består af følgende faktorer:

  • Hastighed
  • Stabilitet
  • Interaktivitet

Ovenstående faktorer er såkaldte ranking factors, hvilket betyder, at de har indflydelse på, hvordan din hjemmeside ranker. Jo bedre score, jo bedre rankings!

Hvis du er nysgerrig efter at se, hvilken Core Web Vitals score din hjemmeside får, kan du teste med Googles eget værktøj: PageSpeed Insights.

Det Nordjyske Mediehus hjælper dig med teknisk SEO optimering af din hjemmeside, så både hastighed, stabilitet og interaktivitet optimeres. Derudover optimerer vi en række andre punkter på din hjemmeside, så du opnår bedst mulig placering på Google:

  • Title tags
  • Meta descriptions
  • Alt text tags
  • Billedoptimering
  • Interne links
  • Url-struktur


Søgeordsoptimering 

Når vi indholdsoptimerer din hjemmeside, sørger vi for, at indholdet på hjemmesiden er optimeret i forhold til længde, struktur samt relevante ord og fraser. 

Hos Det Nordjyske Mediehus har vi nogle af Danmarks bedste tekstforfattere, som er specialister indenfor forfatning af SEO tekster.


Linkbuilding

Linkbuilding er en ekstern (Off Page SEO) disciplin, som er utrolig vigtig inden for søgemaskineoptimering. Linkbuilding handler om at få links fra andre hjemmesider, da Google anser links som anbefalinger. 

Jo flere links - helst fra brancherelevante hjemmesider - des højere vil Google rangere din hjemmeside. Hos Det Nordjyske Mediehus har vi adgang til en lang række stærke websites, hvorfra vi kan bygge kvalitetslinks til din hjemmeside. Læs mere om linkbuilding.

 

 

Gratis SEO analyse af din hjemmeside

Hvad end du sigter efter at synliggøre dine services for dit lokale publikum med Lokal SEO i Aalborg eller Nordjylland, eller tilstræber højere konverteringer på din webshop på tværs af landet - er SEO optimering altid en vigtig faktor i forhold til at skaffe nye kunder.

Vil du gerne vide, hvordan din hjemmeside performer, og hvordan du rangerer på forretningskritiske søgeord? 

Bestil et gratis SEO tjek ved at sende en mail til digitalsupport@salg.dnmh.dk eller ringe på: 2834 6138

 

 

 

SEO Bureau i Det Nordjyske Mediehus

Hos Det Nordjyske Mediehus har vi et dedikeret team af tekniske specialister, som kan hjælpe med at få mest muligt ud af din online tilstedeværelse. Vi er certificeret Google Partner, hvilket sikrer dig høj kvalitet i SEO arbejdet; vi kommer alle 360 grader rundt om SEO. Det vil sige, at vi både beskæftiger vi os med teknisk SEO, indholdsoptimering og linkbuilding. 

Hvad er en SEO specialist?

Som kunde hos Det Nordjyske Mediehus bliver du tilknyttet din egen SEO specialist. En SEO specialist er en person, der har specialiseret sig inden for SEO branchens mange discipliner. 

For dit vedkommende vil SEO specialisten både agere SEO konsulent i forhold til kyndig rådgivning om online tilstedeværelse og SEO manager i forhold til den optimering og håndtering, der skal foretages af din hjemmeside.

Google Partner


Priser på søgemaskineoptimering

For at sætte de bedste rammer for et godt samarbejde, bruger vi ekstra tid med dig i opstartsfasen. På baggrund af en grundig analyse af din virksomheds branche og din hjemmeside, lægger vi en plan for indsatser og målsætninger. Vigtigst er det, at hos Det Nordjyske Mediehus bruger vi tiden der, hvor vi opnår de bedste resultater for dig.

For at sikre et godt afsæt for opstartsfasen, er der i vores Opstartspakke inkluderet tre linkbuilding artikler, som giver dig fordel af de stærke sites, vi har adgang til. 

SEO Opstart skal kombineres med en passende SEO pakke, hvorunder vi arbejder kontinuerligt med din hjemmeside, de steder, hvor vi når størst effekt.

 

Seo optimering priser

Har du brug for yderligere informationer eller hjælp er du velkommen til at kontakte os på mail: digitalsupport@salg.dnmh.dk eller telefon: 2834 6138

 


Læs mere om vores digitale specialistkompetencer