Samtykke til nyhedsbreve fra Det Nordjyske Mediehus

Ja, jeg giver samtykke til, at Det Nordjyske Mediehus A/S, CVR-nr. 18096641, må kontakte mig på mail med det/de nyhedsbreve som jeg har tilmeldt mig. Vores nyhedsbreve indeholder primært nyheder, men kan også indeholde eksempelvis informationer, anbefalinger, konkurrencer, spørgeskemaundersøgelser og tilbud på print- og digitale produkter. For at kunne sende dig gratis nyhedsbreve, kan vores nyhedsbreve i nogle tilfælde indeholde annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere.

Jeg kan til enhver tid nemt ændre mine præferencer for hvilke nyhedsbreve jeg ønsker at modtage, eller helt tilbagekalde mit samtykke, ved at benytte linket nederst i nyhedsbrevet. 

I Det Nordjyske Mediehus A/S´ privatlivspolitik, kan du altid læse om hvordan vi behandler dine personoplysninger i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve. For at optimere vores nyhedsbreve og give dig mere relevant indhold, måler vi hvad der klikkes på i vores nyhedsbreve. Det er eksempelvis klikrater, åbningsrater, hvad der klikkes på og læsetid. Det betyder alt sammen, at vi kan give dig en endnu bedre oplevelse af vores produkter.

 

Partnere:


Teknologipartner: Agillic


Annonceringspartnere: Passendo