aalborg.nu er Aalborgs puls

aalborg.nu er et digitalt univers for det aktive liv i Aalborg. Storbyen, regionens hovedstad. Universitetet og en lang række andre uddannelser giver Aalborg en ung befolkning og et pulserende liv. Med masser af skabertrang, kultur, nye bekendtskaber og vaner.

aalborg.nu tapper ind i byens puls: Inspiration, oplevelser, nyheder og holdninger. Hvor skal du gå hen? Hvad kan du opleve – og hvad gik du glip af? Koncerter og begivenheder, nye forretninger og tiltag, caféer og restauranter; og historier om de mennesker, du møder i byen. aalborg.nu er til stede journalistisk og som medskaber af events og begivenheder. Alt sammen Aalborg: og alt sammen nu!

Redaktionen bor og lever i hjertet af byen – og har hjerter, der banker for byens liv.

aalborg.nu lever

  • på aalborgnu.dk
  • på sociale medier
  • som husstandsomdelt lokalavis i det meste af Aalborg Kommune
  • som trafikavis i standere i Aalborgs mange knudepunkter.

Se mere på aalborgnu.dk

 

Lokalavisen aalborg.nu – lokale nyheder, begivenheder og tilbud - hver uge

Hver onsdag/torsdag udgiver og omdeler Det Nordjyske Mediehus desuden aalborg.nu lokalavisen, der dækker det meste af Aalborg Kommune.

Lokalavisen samler op på ugen, der gik, og fortæller om kommende aktiviteter og begivenheder i området. Lokalavisen forbinder det lokale handelsliv med de lokale kunder, og lader lokale foreninger og arrangører af begivenheder fortælle om deres aktiviteter, nye tiltag m.m.

Læs fakta om lokalavisen aalborg.nu

 

Klik her hvis du gerne vil annoncere gennem Aalborg.nu