Den Nordjyske Agenda 2023

Den Nordjyske Agenda 2023 er mere end 90 siders fakta og inspiration til dig, der vil sælge og markedsføre til nordjyderne. Rapporten sætter fokus på nordjyderne og hvilke trends, der vil præge det kommende år. Indholdet bygger på viden og analyser indsamlet og gennemarbejdet af Jysk Analyse, pej gruppen, Kantar Gallup og Danske Medier.

Rapporten giver svar på:

  • Hvad forventer nordjyderne sig af 2023 – økonomi, forbrug, job?

  • Hvordan reagerer forbrugerne midt i en corona-, krigs- og inflationstid?

  • Hvilke medier er nordjydernes foretrukne?

 

 

"Det vigtigste for nordjyderne, når de handler lokalt, er, at de får god service. Det er af afgørende eller stor betydning for mere end 8 af 10 nordjyder."


Lanceringsevent 7. februar 2023

Louise Byg Kongsholm (PEJ) og Jeppe Kristensen (DNMH) leverede hovedpunkter i rapporten. Eventet er en tradition, hvor vi sender dig godt ind i det nye år.

Bedre beslutningsgrundlag til din forretning

Den Nordjyske Agenda 2023 går tæt på nordjyderne og giver dig grundlag for dine planer og strategier det kommende år. Eller inspirerer dig til nye tilbud, nye produkter og nye tiltag. Du bestemmer selv, hvor meget du vil bruge Den Nordjyske Agenda til.

  • Hvad trækker nordjyderne ind i de lokale butikker?

  • Hvilke sociale medier bruger kvinder i Nordjylland mest?

  • Hvordan prioriterer nordjyder bæredygtighed, når de handler?

 

"Markant flere nordjyder ejer deres egen bolig. Og vi har også flere biler pr. indbygger end de øvrige danskere."

Datapartnere til Den Nordjyske Agenda 2023

Retailtrends i en ny tid, præget af no-normal

"Næsten 2/3 af alle nordjyderne forventer, at deres økonomiske situation i 2023 enten forbliver uændret eller bliver bedre end i 2022."

Louise Byg Kongsholm, fra trendinstituttet PEJ-gruppen, giver i rapporten ny viden om seneste trends og antitrends for danskerne. Når den nye agenda er no-normal er forbrugernes hjerner spaltet i et dilemma mellem nice-to og need-to. Findes unintentional spending i 2023 og hvordan skaber vi balance og fremdrift, når kontrol og forudsigelighed er skubbet til siden?  

 


Download rapporten "Den Nordjyske Agenda 2023"

Ja, jeg giver samtykke til, at Det Nordjyske Mediehus A/S må kontakte mig på mail med invitationer, anbefalinger, informationer, nyhedsbreve, konkurrencer, spørgeskemaundersøgelser og tilbud på print- og digitale produkter. Vi udsender typisk et nyhedsbrev pr. måned. Du kan læse mere om hvordan Det Nordjyske Mediehus A/S behandler dine personoplysninger i vores privatlivspolitik.