Omdeling til mere end 240.000 husstande hver uge

NORDJYSKE Distribution sørger hver uge for, at over 240.000 husstande i Nordjylland modtager lokalaviser, reklamer og meget mere. Vi har ca. 1.100 omdelere fra 13 til 85 år, der trofast passer deres rute, uanset vind og vejr, så nordjyderne får gode tilbud, gode historier, nyttig viden og inspiration i postkassen hver onsdag eller torsdag.

 

Vi går op i Reklamer Nej Tak

Vi er tilhængere af ”Reklamer Nej Tak”. Jo, det er vi faktisk! For der er ikke nogen grund til at bringe tryksager ud, der ryger direkte til papiraffald. Det er spild af ressourcer. Så er det bedre for alle og for miljøet, at husstanden har valgt ”Nej Tak+” og kun får de reklamer, de er glade for at modtage. Både den ugentlige lokalavis og tilbudsaviserne er vigtige for rigtigt mange nordjyder og har mange læsere hver uge.

 

Målrettet omdeling

Som virksomhed kan du vælge, hvor din reklametryksag skal omdeles. Ikke bare på by, men helt ned på rute. Skal det kun være i nærheden af din butik? Eller i et bestemt kvarter? Tal med os om, hvor du gerne vil have omdelt reklamer.

Vi omdeler også medlems- og klubblade til de adresser, hvor medlemmerne bor. Omdelerne får tryksagerne sorteret i adresserede omslag til ruten, så det er let for dem at omdele korrekt til de rette adresser. Spørg os hos NORDJYSKE Distribution, hvis du vil have dit klubblad med. Ring til Birger Krebs på tlf. 99 24 50 92 eller skriv til ndi.salg@dnmh.dk og hør nærmere

 

Omdeling hver uge i Nordjylland

• 1 dag om ugen (onsdag eller torsdag)

• Lokalaviser, ugeaviser

• Reklamer – sorteret ud fra NejTak+

• Medlems- og klubblade (adresseret), kirkeblade og andre tryksager, modtagerne ikke direkte betaler for

• Alle husstande – over 240.000 – fra Mariagerfjord Kommune i syd til Frederikshavn Kommune i nord. Fra Morsø Kommune i vest til Læsø i øst