Bliv salgstrainee i Det Nordjyske Mediehus

Vi udvikler mediebranchens bedste medarbejdere

I Det Nordjyske Mediehus har vi hele tiden åbne døre og optimale udviklingsmuligheder for talentfulde kandidater. Vi er en stor koncern med en bred vifte af selskaber i hele Skandinavien. Vores mål er at tiltrække og udvikle branchens bedste medarbejdere og give vores kunder den optimale rådgivning. Derfor kan du med fordel vælge os som uddannelsessted.

Du har evt. en grunduddannelse relateret til salg eller marketing, og du kan se perspektiver i at gøre dette område til en del af din fremtid.

Du er engageret, selvstændig, målrettet og dedikeret - og så har du lyst til at sælge!

Som salgstrainee i Det Nordjyske Mediehus bliver du fra første dag inkluderet som en del af vores dynamiske salgsteam. Din primære opgave bliver at rådgive vores kunder i, hvordan de får mest værdi ud af deres markedsføring. Din rådgivning vedrører en række kendte brands som ANR, Radio NORDJYSKE, aalborg:nu, nordjyske.dk, sociale medier osv. Kort sagt: Alt fra web og mobil til avis og radio.

Om uddannelsen

Lad os være ærlige: Et år som salgstrainee i Det Nordjyske Mediehus giver sved på panden. Vi stiller store krav til dig som person og ikke mindst til din ihærdighed og udholdenhed. Til gengæld tør vi godt love dig, at du efter 12 måneder hos os har fået erfaringer, du får glæde af resten af din karriere.

Praktisk erfaring, teoretisk udfordring og engageret opbakning fra dygtige kolleger er grundlaget for din 1-årige uddannelse som salgstrainee. Uddannelsen tilpasses løbende markedets behov og alle de nyeste teknologiske muligheder, der samtidig er med til at danne grundlag for dine fremtidige karrieremuligheder. Men vigtigst af alt: du møder nogle af de dygtigste og mest engagerede erhvervsfolk i Nordjylland, som vil udgøre et vigtigt fundament i dit professionelle netværk og være startskuddet til dit livs opsparing af social kapital.

Udover en eftertragtet 1-årig salgsuddannelse får du også:

  • Mulighed for at være med til at realisere virksomhedens ambitiøse fremtid
  • Ansvaret for din egen kundeportefølje
  • Hjælpsomme, dygtige og sjove kolleger
  • Fremtidsrettet netværk blandt førende nordjyske beslutningstagere
  • Faglig sparring og feedback, som sikrer en effektiv og tryg udvikling af dit salgstalent
  • Professionelle arbejdsredskaber som hjælper dig med at være en kvalificeret rådgiver for kunderne
  • Relevant teknisk udstyr
  • Oplæring i Aalborg, hvor du lærer alle din kolleger at kende og bliver en del af virksomheden
  • Kørselsgodtgørelse for kørsel i egen bil.

 

Hold øje med ledige salgstraineestillinger her