Lokale historier og nyheder når det passer dig

LigeHer.nu er en nyhedsportal, der består af seks forskellige nærlokale websider, der hver dækker en eller flere nordjyske kommuner og lokalsamfund med lokale historier og nyheder, hver dag hele året rundt.

Fingeren på pulsen og føling med lokalområdet

LigeHer.nu har lokale nyheder til alle, der vil vide alt det gode, der sker, dér hvor de er. Vi har fingeren på pulsen og føling med hele regionen. Lidt finurligt – og lidt for sjov, for vi kan sagtens grine både med og af hinanden. Målet er at styrke sammenhold og tilhørsforhold gennem historier om det lokale handelsliv, foreninger og spændende begivenheder.

Der, hvor du er

LigeHer.nu er målrettet forskellige lokalsamfund. Så du finder de historier, der er tæt på dig under fem brede temaer:

 Det sker – begivenheder, nyheder, lokal sport m.m.

 Mad & drikke – cafeer, restauranter, smagninger og inspiration

 Mennesker – lokale ildsjæle, mærkedage, portrætter og nyheder

 Shopping – nye butikker, liv i handelsgaden, tips og omtaler

 Livet her – lokale nyheder, oplevelser og erhvervsliv

LigeHer.nu har også den lokale arrangementskalender med overblik over oplevelser, koncerter og arrangementer i nærheden.

Samspil med sociale medier

LigeHer.nu fortæller også gode lokale historier på sociale medier. Dukker op i brugernes feed og lader dem læse mere på LigeHer.nu. To ud af tre ser LigeHer.nu på deres telefon– på farten, i byen, og klar til nye impulser, oplevelser og tilbud lige her og nu.

Bliv set og hørt – LigeHer.nu

Som lokal annoncør kan du også blive synlig på LigeHer.nu.
Målrettet efter temaer, geografi og tidspunkt – så du får dit budskab ind dér, hvor brugerne er mest interesserede og mest relevante for dig. Brug også LigeHer.nu i samspil med den lokale ugeavis m.m.

Bliv annoncør på ligeher.nu kontakt os