Alle nordjyske postkasser – hver morgen

 

NORDJYSKE Distribution kommer ud til samtlige postkasser i Nordjylland hver eneste morgen, 365 dage om året. Fra Thy og Mors til Mariagerfjord, Skagen og Læsø. Vi kommer også helt ud til alle postkasser i sommerhusområderne hele året.

Vi afleverer hver morgen:

· Dagblade

· Ugeblade på abonnement

· Magasiner

· Adresserede breve

· Adresserede pakker

· Kontaktlinser, batterier til høreapparater, barberskrabere, kaffekapsler og hvad man ellers kan få på abonnement

 

I alt afleverer vi ca. 20 mio. enheder i Nordjylland hvert år, hvoraf ca. 1 mio. er pakker.

 

Statsgodkendt postvirksomhed

Vi har 1.200 ruter, som bliver omdelt af ca. 600 omdelere, der alle er over 18 år. NORDJYSKE Distribution er en statsgodkendt postvirksomhed med de samme forpligtelser om bl.a. fortrolighed og ansvarlighed som PostNord.

Vi har digitaliseret vores omdeling, så omdelerne løbende registrerer deres aflevering digitalt. Det betyder, at vi har fuld sporbarhed og kan dokumentere hvornår og hvor, hver enhed er afleveret.

 

Vi er ret gode til det

Selv med almindelig nordjysk beskedenhed må vi sige, at vi gør det godt. NORDJYSKE Distribution ligger i top to i de løbende målinger af danske omdelingsvirksomheder. Der måles på manglende leverancer, forsinkelser, kundetilfredshed m.m.

 

Vil du vide mere – eller har du noget, du ønsker morgenomdelt i Nordjylland? Ring til Birger Krebs på tlf. 99 24 50 92 eller skriv til ndi.salg@nordjyske.dk og hør nærmere

Omdeling hver morgen

• 288.000 husstande i Nordjylland

• 37.000 sommerhuse

• Ca. 50.000 modtagere hver dag