Homerunner – pålidelig og effektiv pakkelevering

HomeRunner omdeler pakker med værnemidler for Aalborg Kommune. Hurtigt og pålideligt. Det er Det Nordjyske Mediehus - Distributionens senest udviklede service. I dag dækker HomeRunner udelukkende Aalborg Kommune.

Under Covid-19 afleverer vi værnemidler for Aalborg Kommune til ca. 600 adresser. Blandt andet sprit til desinfektion, som vi håndterer efter de gældende regler for transport af farligt gods, der bl.a. kræver uddannelse.

Effektiv distribution i samarbejde

HomeRunner er et samarbejde mellem CoolRunner og Det Nordjyske Mediehus -  Distribution. CoolRunner står for den tekniske løsning, og vi står for distributionen af pakkerne til modtagerne. Som en del af systemet beregnes hver dag den korteste rute, så vi ikke kører flere kilometer end nødvendigt. Det er både en miljømæssig fordel og tidsbesparende.

Skal du have noget med?

Homerunner er under stadig udvikling. Vi har et velfungerende setup til distribution. Hvis du har behov for pålidelig udbringning, kan vi sikkert også hjælpe dig. Ring til Birger Krebs på tlf. 99245092 eller skriv til bk@dnmh.dk og hør nærmere.