Homerunner – pålidelig og effektiv pakkelevering

HomeRunner omdeler pakker. Hurtigt og pålideligt. Det er NORDJYSKE Distributions senest udviklede service. I dag dækker HomeRunner primært i Aalborg Kommune, men vi arbejder for at udvide området.

 

En trebenet service

I HomeRunner står - eller løber – vi på tre ben:

· En fast aften og hjemme-aflevering. Her afleverer vi hver eftermiddag/aften pakker til private adresser i Aalborg. Bl.a. kasser med vin.

· Food. Vi afleverer friske fødevarer til private adresser. F.eks. når Kystfiskens kunder om formiddagen bestiller fisk, der er landet om morgenen, sørger vi for, at de friske fisk er afleveret til kunderne inden aftensmaden skal tilberedes.

· Værnemidler. Under Covid-19 afleverer vi værnemidler for Aalborg Kommune til ca. 600 adresser. Blandt andet sprit til desinfektion, som vi håndterer efter de gældende regler for transport af farligt gods, der bl.a. kræver uddannelse.

 

Effektiv distribution i samarbejde

HomeRunner er et samarbejde mellem CoolRunner og NORDJYSKE Distribution. CoolRunner står for den tekniske løsning, og vi står for distributionen af pakkerne til modtagerne. Som en del af systemet beregnes hver dag den korteste rute, så vi ikke kører flere kilometer end nødvendigt. Det er både en miljømæssig fordel og tidsbesparende.

 

Skal du have noget med?

Homerunner er under stadig udvikling. Vi har et velfungerende setup til distribution. Hvis du har behov for pålidelig udbringning, kan vi sikkert også hjælpe dig. Ring til Birger Krebs på tlf. 99 24 50 92 eller skriv til bk@dnmh.dk og hør nærmere