Vi kan meget mere, end markedet ved

Helle Grau Jensen har taget springet fra reklamebranchen og er blevet salgschef for Erhvervssalg Aalborg i Det Nordjyske Mediehus.

Det Nordjyske Mediehus er nytænkende og har store ambitioner. Vi vil være dem, der er den i Nordjylland. Helle Grau Jensen skulle ikke stille ret mange spørgsmål eller have ret meget fortalt for at finde ud af, at Det Nordjyske Mediehus kan meget mere, end vi måske har været gode nok til at fortælle.

- Der er enormt mange målrettede projekter i gang i huset, som stemmer overens med virksomhedens ambition om, at vi vil være ”mere for flere”. Der er fuld fart på, og vi er i en konstant forandringsproces, så vi hele tiden kan følge udviklingen og levere de medier og resultater, der flytter vores kunders forretning mest muligt. Det er sindssygt spændende at være en del af, siger Helle Grau Jensen. 

 

Det er nogle meget dygtige mennesker, der arbejder her, og vi er sammen om at forme tingene.

Det Nordjyske Mediehus er gennem tiden gået fra at have printmedier som kerneprodukt til nu at være et digitalt mediehus med en række stærke digitale produkter, stærke print- og radioformater og en distribution, der kører for fuld kraft. Medierådgivning er derfor grundlaget for mediehusets relation til kunderne – i kombination med data og analyser som forudsætning for at lave den rette mediesammensætning. I den forbindelse er Helle Grau Jensen frontfigur i jobbet som salgschef for Erhvervssalg Aalborg, hvor hendes opgave er at udvikle relationerne og rådgive kunderne.

Netop det at kunne skabe værdi er Helle Grau Jensens helt store drivkraft. Hun motiveres af præstationer og mål, og hun opnår stor tilfredshed, når tingene lykkes. For at tingene kan lykkes, spiller hendes kolleger også en central rolle.

- Det er nogle meget dygtige mennesker, der arbejder her, og vi er sammen om at forme tingene.  De mange forskellige profiler og kompetencer gør det spændende og attraktivt at arbejde sammen på tværs af fagområder, siger Helle Grau Jensen.

Det skræmmer ikke Helle Grau Jensen, at Det Nordjyske Mediehus er en stor organisation. Hun mener nemlig ikke, at det er ensbetydende med stort bureaukrati.

- Hos det Nordjyske Mediehus er der muskler og kapacitet til at gøre tingene ordentligt, samtidig med at man virkelig føler, man har en stemme. Der er højt tempo i hverdagen, og der ikke langt fra tanke til handling, siger Helle Grau Jensen.

De mange forskellige profiler og kompetencer gør det spændende og attraktivt at arbejde sammen på tværs af fagområder.

Fakta:

Helle Grau Jensen

Salgschef for Erhvervssalg Aalborg

Er uddannet i erhvervsøkonomi (HA almen) kombineret med en cand.it fra Aalborg Universitet

Har arbejdet i Det Nordjyske Mediehus siden august 2021.