Gør karriere i Danmarks mest attraktive mediehus

UX'er til Nordjyllands største mediehus

Brænder du for at skabe meningsfulde digitale brugeroplevelser – og har du erfaring med at omdanne brugerindsigter til færdige digitale produkter? Så er det lige dig, vi søger til Det Nordjyske Mediehus (DNMH).


Om stillingen

Som UX’er hos DNMH bliver du en del af vores IT-afdeling og vil dagligt samarbejde med vores dygtige udviklere, product managers og mange andre relevante stakeholders. Målet med dit arbejde bliver at skabe brugervenlige produkter indenfor nyheds- og medieverdenen – du bliver med andre ord krumtappen, der bygger bro mellem brugere, design og software.
Med et grundlæggende afsæt i Design Thinking metodikker, sætter du en ære i at arbejde med brugere og kunders behov gennem både kvalitativ og kvantitativ dataindsamling, som du aktivt kan omsætte til nye koncepter og digitale prototyper til nye eller forbedrede produkter. Du er klar på at vidensdele om brugerbehov, facilitere workshops og generelt inddrage andre stakeholders i din idegenerering.

Om arbejdsopgaver

 • Foretage undersøgelser af brugeradfærd og generere konkrete løsningsforslag, der inddrager både bruger- og forretningsbehov.
 • Designe konkrete digitale løsninger - primært i Figma.
 • Medvirke til facilitering af idegenerering og vidensdeling om brugerbehov og nye koncepter med relevante stakeholders.
 • Stå for løbende kundetilfredshedsundersøgelser (nps) på vores tre medieprodukter Nordjyske, Vigeur og Ligeher.nu.
 • Få ansvar for anvendelse og vedligehold af vores brugerpaneler.
 • Koordinere opgaver i UX-teamet, samt overlevere opgaver til udviklingsteamet.

Om dig

 • Du har et par års UX-erfaring i bagagen og ligeledes gerne en relevant uddannelse indenfor feltet – f.eks. medialogi, tekno-antropologi, multimediedesign, digital design eller lign.
 • Du har indgående kendskab og erfaring med UX/UI til responsive web og gerne app og kan skabe digitale prototyper i f.eks. Figma.
 • Hvis du har en grundlæggende teknisk forståelse af html og css er det en fordel.
 • Du har gå-på-mod, godt humør og forstår at kommunikere med forskellige faggrupper. Er indstillet på at bidrage til en positiv kultur, samt klar og forståelig kommunikation i teamet og i relation til forretningen. Kan indgå i et mindre UX-team som samtidig er en del af en større udviklingsafdeling.
 • Du er ikke bange for at sige din mening og stå på mål for dine holdninger. Det er naturligvis funderet i dine erfaringer indenfor teknologien og best practices.
 • Du formår at tænke i helheder og processer og er god til at formulere dine ideer og tanker på en forståelig måde.

Vi tilbyder

Når du træder ind ad døren hos Det Nordjyske Mediehus, bliver du en del af et stort fællesskab. Du får dygtige og passionerede kolleger, der brænder for det, de laver – og inspirerer hinanden til samarbejde på tværs. Vi arbejder i et uformelt og innovativt miljø med højt til loftet og fleksibilitet i hverdagen.

Du vil hurtigt opleve, at vi har en ambition om at være det mest attraktive mediehus i Danmark. Vi arbejder nemlig aktivt for at sikre et godt og bæredygtigt arbejdsmiljø, ligesom vi er vores sociale ansvar bevidst. Vi tager løbende temperaturen på vores medarbejderengagement med fokus på at fastholde en høj trivsel og arbejdsglæde.

Hos os er der plads til, at du kan udvikle dig. Vi har en strategisk ambition, der går hånd i hånd med kompetence­udvikling og en stærk lærings- og samarbejdskultur baseret på dialog og feedback. Du får desuden adgang til en lang række medarbejdertilbud, blandt meget andet kan du deltage i vores sociale- og sundhedsfremmende aktiviteter.


Ansættelsesvilkår

Stillingen er på fuld tid og løn afstemmes efter dine kvalifikationer. Arbejdsstedet centralt i Aalborg på Østre Havnegade 63-6. Der er 3 måneders prøvetid i stillingen.


Mere information

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte IT Chef Jacob Holmgaard på tlf. 28940900 eller mail jaho@dnmh.dk.


Søg jobbet

Du søger stillingen ved at trykke på linket i bunden af denne side. Send gerne din ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende holder samtaler. Når den rette kandidat er fundet, fjerner vi opslaget fra vores hjemmeside.

Det Nordjyske Mediehus ønsker at afspejle det omgivende samfund. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Vi glæder os til at modtage dit CV og din ansøgning.


Bliv en del af fremtidens mediearbejdsplads 

Det Nordjyske Mediehus er en moderne, fondsejet medievirksomhed. Vi tror på, at vores tilstedeværelse i Nordjylland er afgørende for, at vi gennem en fælles indsats kan skabe en stærkere og mere forbundet region.

Hver dag – døgnet rundt – bringer vi nyheder om livet i Nordjylland. Vi informerer, inspirerer, involverer og underholder både private og erhvervskunder på relevante platforme – digitalt, på print, med lyd og events. Vi søger perspektiv og er tæt på nordjydernes liv – og sikrer, at de har adgang til de nyheder, historier og indsigter, der betyder mest for dem.

Det Nordjyske Mediehus tilbyder en mangfoldighed af produkter og rummer brands som Nordjyske, Vigeur, ANR og de nærlokale nyhedsmedier LigeHer.nu og Aalborg.nu. Vores datterselskab, Nordiske Medier, dækker erhvervslivet tæt i både Danmark, Sverige og Norge med konstruktive, troværdige og uafhængige nyheder til branchespecifikke områder.

Du kan læse meget mere om os her.

Send ansøgning >