Gør karriere i Danmarks mest attraktive mediehus

Send ansøgning >

Studentermedhjælpere til skalering af spændende nyt projekt

Nordiske Medier søger studentermedhjælpere til Projektagenten. En unik mulighed for dygtige studenter, som ønsker at være med til at udvikle og vækste et nyt lovende produkt.


Jobbet som studentermedhjælper hos os

Projektagenten er i gang med at skalere markedets bedste overvågning af byggeprojekter, for herigennem at hjælpe byggebranchen til en mere træfsikker og effektiv hverdag.

Som studentermedhjælper på Projektagenten arbejder du med en bred vifte af opgaver. Den primære opgave er i forbindelse med vores researcharbejde, hvor vi via research og opsøgende interviews opkvalificerer og henter ny data ind til de mange tusinde bygge- og anlægsprojekter, vi har sendt ud til vores kunder. Dernæst vil der være arbejde i forbindelse med customer success og salgsforberedende arbejde med leads til salgsafdelingen. De primære værktøjer i din værktøjskasse vil være telefonen og selvstændigt researcharbejde med internet- og mediesøgninger.


Om dig

Du brænder for digitale produkter og er en stærk kommunikator. Du studerer formentlig kommunikation, salg eller en anden beslægtet videregående uddannelse, men vigtigst er, at du har gode talegaver og sans for detaljen. Derudover vægter vi højt, at du

  • er proaktiv og opsøger nye muligheder.
  • kan arbejde selvstændigt og målrettet.
  • er lærenem og nysgerrig på at lære nyt.
  • har et positivt mindset og et godt humør. 

Vi tilbyder

Når du træder ind ad døren hos Nordiske Medier, bliver du en del af et stort fællesskab. Du får dygtige og passionerede kolleger, der brænder for det, de laver – og inspirerer hinanden til samarbejde på tværs.

Du vil møde mange alsidige faggrupper repræsenteret under samme tag. Vi arbejder i et uformelt og innovativt miljø med højt til loftet og fleksibilitet i hverdagen. Vi løfter i flok og underbygger hinandens fagligheder og bidrager sammen til et socialt og humørfyldt arbejdsmiljø.

Som studentermedhjælper vil du få:

  • en spændende og alsidig hverdag. Det er en hverdag i en moderne virksomhed i konstant vækst. hvor der er kort fra idé til handling.
  • en attraktiv arbejdsplads, hvor du kan tilegne dig efterspurgt praktisk erhvervserfaring.
  • en plads i et team bestående af studentermedhjælpere og specialister med tæt sparring.
  • et uformelt arbejdsmiljø, hvor dine idéer og forslag vil blive hørt.
  • gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Mere information

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte den nordiske chef for Projektagenten Nikola Zoric på telefon 2215 3095 eller nzo@nordiskemedier.dk.


Dine ansættelsesvilkår

Vi forventer en gennemsnitlig arbejdstid på ca. 12 timer ugentligt. Dette er dog et vejledende timetal, og arbejdstiden kan tilpasses dit studie f.eks. i forbindelse med eksamensperioder. Vi tilbyder gode ansættelsesvilkår og aflønning på timebasis.

Arbejdet udføres fra vores lokation i Mimersgade i København. Der vil være tre måneders prøvetid i stillingen.


Vil du med på holdet?

Du søger stillingen ved at trykke på linket i bunden af denne side. Vi afholder løbende samtaler og ønsker stillingen besat hurtigst muligt, så tøv ikke med at sende os din ansøgning.

I Nordiske Medier ønsker vi at afspejle det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Om os

Nordiske Medier er en af Skandinaviens største virksomheder inden for specialmedier og udgiver nogle af Skandinaviens ældste og mest læste fagblade. Virksomheden dækker nordisk erhvervsliv med konstruktive, troværdige og uafhængige nyheder med særligt fokus på at være helt tæt på de brancher, vi beskæftiger os med.

Nordiske Medier er en del af Det Nordjyske Mediehus-koncernen og har 250 medarbejdere med base i Aalborg, København, Odense, Aarhus, Stockholm og Oslo. Nordiske Medier udgiver over 50 medier og afholder mere end 80 brancherettede events årligt. Derudover står vi bag udgivelsen af over 100 forskellige specialmagasiner og nyhedsbreve. Vi udsender online-nyhedsbreve til flere end 550.000 modtagere, og har 450.000 læsere på vores printmedier.

Se evt. mere om Nordiske Medier på www.nordiskemedier.dk.

Send ansøgning >