Pernille Thygesen er key account manager i Det Nordjyske Mediehus

Siden årtusindskiftet har Pernille Thygesen været ansat i Det Nordjyske Mediehus, og målet med hendes arbejde er at sælge. Det er så også næsten det eneste, der stadig er det samme som i 2000.
- Det Nordjyske Mediehus er en innovativ virksomhed og en rigtig spændende arbejdsplads, der har været god til at gå nye veje. Det skal vi også i fremtiden, og det er fantastisk inspirerende at være med til den transformation, siger Pernille Thygesen.


Hun har en kundeportefølje, som hun rådgiver om markedsføring, og udgangspunktet er Frederikshavn Kommune. Her hjælper Pernille Thygesen sine kunder med at nå ud til deres kunder. Hun hjælper små og store virksomheder med at vækste og få budskaber ud, og det essentielle i Pernille Thygesens arbejdsglæde er den rolle, som hun har i lokalsamfundet.
- Når jeg træder ind, bliver jeg betragtet som rådgiver og samarbejdspartner. Jeg er der selvfølgelig for at sælge og opnå resultater i den virksomhed, hvor jeg er ansat, men der er en synergi i, at når det går godt det ene sted, skabes der også vækst det andet sted. Og når det går godt med at sælge og time de rigtige løsninger til kunderne, så kommer de igen. Jeg er rigtig glad for at opleve mig selv som en stor del af det lokale erhvervsliv, hvor jeg ligesom mine kolleger har et kæmpe netværk, siger Pernille Thygesen.

Hun udbygger sin kontaktflade løbende, og i porteføljen er der også stadig mange kunder, som hun har haft siden 2000.
- Jeg rådgiver både enkeltmandsvirksomheder og store organisationer, og mange har gavn af løsninger på flere platforme lige fra radio og print til SEO-optimering og Google Ads. Det er et arbejde, der går under huden på mig, for det betyder noget, når det går godt for kunderne. Derfor kan det også være svært, når der er kunder, der har det svært, men så er vi der stadig og er parate til at give den bedste rådgivning ud fra de forudsætninger, der nu er, forklarer Pernille Thygesen.

Hun er løbende efteruddannet, bl.a. i 2020, hvor medarbejderne i salgsafdelingen var på et længere Challenger Sale-forløb - en del af merkonomuddannelsen.
- Jeg synes, det er et privilegium, at virksomheden vil fylde den form for efteruddannelse på os, og det medvirker til et godt arbejdsmiljø. Vi har en meget synlig ledelse og et højt informationsniveau, og så har vi udviklet et virkelig godt samarbejde på tværs af afdelinger i en fælles erkendelse af, at vi spiller hinanden bedre.

”Jeg er rigtig glad for at opleve mig selv som en stor del af det lokale erhvervsliv”.  Pernille Thygesen, Key Account Manager, Det Nordjyske Mediehus

”Jeg er rigtig glad for at opleve mig selv som en stor del af det lokale erhvervsliv”. Pernille Thygesen, Key Account Manager, Det Nordjyske Mediehus

Fakta:

Pernille Thygesen

Er uddannet markedsøkonom i 1999

Har arbejdet i Det Nordjyske Mediehus siden 2000